Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019  15:01:26

Έκπληξη από τον συνήθως προσεκτικό Αντώνη Ρέμο: «Ο Κυρ. Μητσοτάκης δικαιούται να κυβερνήσει, όπως συνέβη με τον Αλέξη Τσίπρα». Γιατί γονάτισε η μεσαία τάξη. Κύριο

«Μέσα από την περιπέτεια που είχα με την ενασχόλησή μου με το ποδόσφαιρο ήμουν στο χείλος του γκρεμού ή μάλλον είχα πέσει από τον γκρεμό και κρατιόμουν από ένα κλαδάκι. Με έσωσε ότι δεν φοβήθηκα ποτέ τη δουλειά, σήκωσα τα μανίκια και πήγα και δούλεψα οπουδήποτε και κατηγορήθηκα και γι' αυτό: «Ο Αντώνης Ρέμος πάει σε γάμους, σε βαφτίσια».

Ναι, δεν ντρέπομαι να το πω, πήγα σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη και ήθελαν να ακούσουν τη μουσική μου, είτε ήταν γάμος, είτε βαφτίσια, είτε γιορτή, δεν με ενδιέφερε. Πήγα παντού. Γύρισα από την κόλαση δουλεύοντας ασταμάτητα και δεν φοβήθηκα ποτέ τη δουλειά...»

«Oπως δόθηκε η εντολή στον Αλέξη Τσίπρα να κυβερνήσει και καλά έκανε, πιστεύω ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, φέτος, δικαιούται να πάρει αυτή την ευκαιρία», είπε ο δημοφιλής τραγουδιστής στην «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ
Για όλα μίλησε στην εκπομπή «Αυτοψία» του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ ο Αντώνης Ρέμος. Ο δημοφιλής τραγουδιστής ερωτήθηκε και για την πολιτική, για να απαντήσει: «Εμείς οι καλλιτέχνες που είμαστε και πρότυπα και μέσα από τη μουσική μας επηρεάζουμε το κοινό, δεν πρέπει να δίνουμε γραμμή. Πολλοί συνάδελφοί μου κάνουν αυτό το λάθος, δικαιούμαι να πω τη γνώμη μου, όχι όμως να δώσω πολιτική γραμμή».

Ο Αντώνης Ρέμος πρόσθεσε αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, ότι ένα κόμμα του 5% έγινε κυβέρνηση λόγω του θυμού. «Τελικά, ήρθε κάτι καινούργιο, αλλά έγινε ένας νέος διπολισμός. Η προσωπικότητα του Αλέξη Τσίπρα μού φάνηκε ενδιαφέρουσα. Δυστυχώς, η εξουσία διαβρώνει». Ο Αντώνης Ρέμος ανέφερε ότι η μεσαία τάξη και οι ελεύθεροι επαγγελματίες απορρόφησαν τον όγκο των φόρων. Γονάτισαν από αυτό.

Για τη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Αντώνης Ρέμος υποστήριξε ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. δεν του έκανε πρόταση για τις εκλογές και εξέφρασε την προσδοκία του να μην διαψεύσει εκείνους που θα τον ψηφίσουν. Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι οι πολιτικοί είναι αναλώσιμοι. Βέβαια, πρόσθεσε ότι «όπως δόθηκε η εντολή στον Αλέξη Τσίπρα να κυβερνήσει και καλά έκανε, πιστεύω ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, φέτος, δικαιούται να πάρει αυτή την ευκαιρία».

Ο Αντώνης Ρέμος χαρακτήρισε «εγκληματική» τη Συμφωνία των Πρεσπών και πρόσθεσε: «Ο Μ. Αλέξανδρος ήταν τεράστιος ηγέτης που πήρε φόρα και δεν σταμάταγε». Μάλιστα, είπε ότι θα ζητήσει συγγνώμη αν αποδειχθεί σωστή η συμφωνία με τη Βόρεια Μακεδονία.
«ΠΩΣ ΕΠΕΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΩΘΗΚΑ...»

«Με έσωσε ότι δεν φοβήθηκα ποτέ τη δουλειά, σήκωσα τα μανίκια και πήγα και δούλεψα οπουδήποτε και κατηγορήθηκα και γι' αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής
Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του ο Αντώνης Ρέμος μίλησε στην εκπομπή «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ στην τηλεόραση του Alpha. Ο δημοφιλής τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη δύσκολη περίοδο που πέρασε λόγω των οικονομικών.

«Μέσα από την περιπέτεια που είχα με την ενασχόλησή μου με το ποδόσφαιρο ήμουν στο χείλος του γκρεμού ή μάλλον είχα πέσει από τον γκρεμό και κρατιόμουν από ένα κλαδάκι. Με έσωσε ότι δεν φοβήθηκα ποτέ τη δουλειά, σήκωσα τα μανίκια και πήγα και δούλεψα οπουδήποτε και κατηγορήθηκα και γι' αυτό: «Ο Αντώνης Ρέμος πάει σε γάμους, σε βαφτίσια». Ναι, δεν ντρέπομαι να το πω, πήγα σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη και ήθελαν να ακούσουν τη μουσική μου, είτε ήταν γάμος, είτε βαφτίσια, είτε γιορτή, δεν με ενδιέφερε. Πήγα παντού. Γύρισα από την κόλαση δουλεύοντας ασταμάτητα και δεν φοβήθηκα ποτέ τη δουλειά.

Θεωρώ ότι η μεγάλη μου χαρά και η ευτυχία είναι ότι αυτές οι στιγμές δεν πήραν κάτι από τη ζωή μου, δεν μου πήραν την υγεία, δεν μου πήραν το μυαλό. Θα μπορούσα να έχω χάσει το μυαλό μου, θα μπορούσα να είχα μπλέξει με πάθη, με ναρκωτικά, να διαλυθεί το σπίτι μου, να διαλυθεί η μάνα μου, η αδερφή μου, η οικογένειά μου και στάθηκα όρθιος. Βέβαια, πιστεύω ότι ο Θεός, όταν σου φέρνει το πρόβλημα, σου φέρνει και κάποια παυσίπονα, κάποια ίαση, ένα φάρμακο, αντίδοτο. Έτσι, μου έφερε έναν άνθρωπο, την Υβόννη που παντρευτήκαμε και κάναμε την Ελενίτσα μας».

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα