Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021  03:37:12

Στο Ιδιωτικό Νοσηλευτήριο και επειγόντως ο 79χρονος τέως βασιλιάς των Ελλήνων Κωνσταντίνος. Με συνεχή επιδείνωση της υγείας του τα τελευταία χρόνια. Κύριο

Με δυσκολία μπορούσε να μετακινηθεί και μονίμως έκανε χρήση αναπηρικών μέσων.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε χθες ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, με χρόνια και σοβαρά προβλήματα΄ υγείας (κυκλοφορικά, καρδιολογικά, ορθοπεδικά κλπ), ο οποίος στις 2 Ιουνίου έκλεισε τα 79 χρόνια, καθώς έχει γεννηθεί στις 2 Ιουνίου 1940, μετά την αδελφή του Σοφία.

Σύμφωνε με τις πρώτες πληροφορίες ο Κωνσταντίνος , μόνιμοε κάτοικος στο Πόριο Χέλι νοσηλεύεται σε γνωστο ιδιωτικό θεραπευτήριο στο Μαρούσι έχοντας στο πλευρό του τον δευτερότοκο γιο του Νικόλαο και τη σύζυγό του Άννα Μαρία.
Σημειώνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο τέως βασιλιάς αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, καθώς στο παρελθόν είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. Ιδιαίτερα την τελευταία πενταετία.

Η ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ

19.7.2013 Ας σημειωθεί ότι προ 10ημέρου συναγερμός σήμανε στους γιατρούς του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, όταν ύστερα από λιποθυμικό επεισόδιο μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όταν αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία, λιποθύμησε και είχε έντονους πόνους στο ουροποιητικό σύστημα.

Λόγω της προηγούμενης περιπέτειας της υγείας του, οι γιατροί του έκριναν ότι έπρεπε να νοσηλευτεί και γι' αυτό μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Οι γιατροί συγκάλεσαν ιατρικό συμβούλιο, προκειμένου να αποφασίσουν τον τρόπο που θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της υγείας του. Ο τέως βασιλιάς υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, και κατέληξαν ότι το πρόβλημα σχετίζεται με το ουροποιητικό σύστημα και όχι με την καρδιά του.

Το 2009, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος είχε υποβληθεί σε διπλή χειρουργική επέμβαση για την αντικατάσταση αποτιτανωμένης αορτικής βαλβίδας. Όλα είχαν πάει καλά και ύστερα από λίγο καιρό συνέχισε κανονικά τις υποχρεώσεις του.

/
2.12.2016.Ο Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό

Πολύ δύσκολες ώρες για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο που νοσηλεύτηκε επί ημέρες σε νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού.
Τα συμπτώματα ήταν έντονα και από τις 21 Νοεμβρίου ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο.
Υποβλήθηκε άμεσα σε εξετάσεις από ομάδα ιατρών που διέγνωσαν εγκεφαλικό επεισόδιο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος νοσηλεύτηκε μέχρι και τις 24 Νοεμβρίου και στη συνέχεια με την άδεια των ιατρών επέστρεψε κοντά στους δικούς του ανθρώπους.

Ο Κωνσταντίνος βρίσκεται με τους δικούς του ανθρώπους, ωστόσο υπάρχει ιατρική παρακολούθηση, καθώς οι επόμενες ημέρες θεωρούνται κρίσιμες για την πορεία της υγείας του.

Από το 2009 οπότε και υποβλήθηκε σε επέμβαση στην καρδιά, αλλά και ύστερα από την περιπέτεια υγείας που είχε το 2013 ο τέως βασιλιάς βρίσκεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση.

Στην τελευταία του δημόσια εμφάνιση στο Ζάππειο κατά την τιμητική τελετή για τους παραολυμπιονίκες είχε αποχωρήσει από το βήμα υποβασταζόμενος, έχοντας συγκινηθεί έντονα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, κατά την οποία όλοι είχαν διαπιστώσει έντονη δυσκολία στην ομιλία.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline