Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019  05:27:22

Ο Αντώνης Σαμαράς επιμένει στις καταγγελίες του για τον Ρασπούτιν- Παπαγγελόπουλο σε σκευωρίες της Δικαιοσύνης και τις κοινές μεθοδεύσεις τους με τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα. Κύριο

Αντίθετα ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης αρνείται τα πάντα και απειλεί με μηνύσεις. Σφοδρή πολιτική κόντρα Σαμαρά με Παπαγγελόπουλο και Τσίπρα για «Ρασπούτιν» και Novartis.

Πολιτική σύγκρουση, έντονη και αποκαλυπτική αλλά και διευρυμένη έως τον ίδιο τον Πρωθυπουργό ξέσπασε με αφορμή ξανά την υπόθεση Novartis, τον «Ρασπούτιν» και τα κυκλώματα που καταγγέλλονται στη Δικαιοσύνη.

Στην ύπαρξη του «Ρασπούτιν» είχε πρωτοαναφερθεί η εισαγγελέας Ελένη Ράικου μέσω κύκλων της τον περασμένο Οκτώβριο, λέγοντας ότι πρόκειται για πρόσωπο που εκμεταλλευόμενο την πολιτική ισχύ υπεδείκνυε στους δικαστικούς λειτουργούς με ποιο τρόπο έπρεπε να διεκπεραιωθούν συγκεκριμένες κρίσιμες υποθέσες, ενώ πρόσφατα αναφέρθηκε σε αυτόν και ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελής, ζητώντας να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την αποκάλυψή του. Παράλληλα, ο κ. Αγγελής ζήτησε να ζήτησε να ανασυρθούν από το αρχείο οι μηνύσεις των πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, του Ευάγγελου Βενιζέλου και του ευρωπαίου επιτρόπου Δημήτρη Αβραμόπουλου για την υπόθεση της Νοvartis. Για να ακολουθήσει ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς να κατονομάσει ευθέως ως συνωμότη-σκευωρό Ρασπούτιν τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημ. Παπαγγελόπουλο.

Σαμαράς: Ο Ρασπούτιν είναι ο Παπαγγελόπουλος

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σε συνέντευξή που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» καταγγέλλει ότι ο αποκαλούμενος από στελέχη της Δικαιοσύνης µε το προσωνύμιο «Ρασπούτιν» είναι ο αναπληρωτής υπουργός ∆ικαιοσύνης, αρµόδιος για θέµατα διαφθοράς, ∆ηµήτρης Παπαγγελόπουλος, τον οποίο έχει μηνύσει και καταγγείλει ως ιθύνοντα νού της όλης σκευωρίας σε βάρος των δέκα πολιτικών, μαζί με τον Πρωθυπουργό..

Παπαγγελόπουλος: Ρασπούτιν δεν υπάρχει σήμερα

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος απάντησε με ανακοίνωσή του στην οποία αναφέρει ότι «Ρασπούτιν στο χώρο της Δικαιοσύνης δεν υπάρχει σήμερα», αλλά «υπάρχει μόνο προσπάθεια κάποιων να αποπροσανατολίσουν το λαό και να συγκαλύψουν τις δικές τους μεγάλες ευθύνες», ενώ κάνει λόγο για παρακράτος.

Τσίπρας: Ο Σαμαράς συμπεριφέρεται με τρόπο που φωνάζει ότι κάτι δεν πάει καλά
Ο Αλέξης Τσίπρας σε σημερινή του συνέντευξη ρωτήθηκε για την αποκάλυψη Σαμαρά και σχολιάζοντας είπε καταρχάς ότι θα πρέπει να απαντήσει ο ίδιος ο κ. Παπαγγελόπουλος και ακολούθως υποστήριξε ότι «ο κ. Σαμαράς και άλλοι που ερευνώνται, συμπεριφέρονται με τρόπο που κραυγάζει ότι κάτι δεν πάει καλά. Γιατί αν κάποιος θεωρούσε ότι είναι καθαρός ο ουρανός και αστραπές δεν φοβάται, θα' λέγε ας διερευνηθώ και ας βγει το αποτέλεσμα. Αυτός ξεκίνησε κάνοντας μηνύσεις, απειλώντας τους πολιτικούς τους αντιπάλους με ειδικά δικαστήρια και πιστεύοντας ότι θα προλάβει πριν ολοκληρωθεί αυτή η υπόθεση να έχουν αλλάξει οι πολιτικοί συσχετισμοί προκειμένου ο ίδιος να καθαρίσει, αλλά και να εμπλέξει τους πολιτικούς τους αντιπάλους».

Σαμαράς: Πράγματι κ. Τσίπρα κάτι δεν πάει καλά. 

«Πράγματι, κύριε Τσίπρα, κάτι δεν πάει καλά. Ξέρετε εσείς...» ήταν η, όλο νόημα, απάντηση του πρώην πρωθυπουργού στο σχόλιο του Αλέξη Τσίπρα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα