Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020  12:15:37

Η Τράπεζα Πειραιώς σε φάση κακοδιοίκησης και ταλαιπωρίας των πελατών της. Μετά από 15 ημέρες δεν έχει προβεί σε μια απλή αποδέσμευση λογαριασμού. Κύριο

Για το ίδιο ακριβώς ζήτημα η Εθνική Τράπεζα χρειάστηκε μία ημέρα και η ALPHA BANK δύο ημέρες.

Τα στοιχεία της υπόθεσης είναι συγκεκριμένα, καταλυτικά και στη διαθεσή μας. Μια φοβερή, απίστευτη ταλαιπωρία πελάτη και μέλους εταιρείας της Τράπεζας Πειραιώς, που....ενισχύει την κακή της φήμη. Αφορά στην αποδέσμευση ενός απλού λογαριασμού του από μια απλή προσωρινή δέσμευση ασφαλιστικού Ταμείου, η οποία ρυθμίσθηκε σχεδόν αυθημερόν. Και όμως αυτή η παράνομη κατακράτηση χρημάτων του συνεχίζεται, καθώς βαδίζουμε στην...τρίτη εβδομάδα, θλιβερής απραξίας-κακοδιοίκησης της Πειραιώς.

Με τις άλλες Τράπεζες για την ίδια ακριβώς αποδέσμευση, όπως η Εθνική και η ALPHA να το πράττουν μετά.... μιά και δύο ημέρες αντίστοιχα., απελευθερώνοντας τα χρήματα στον λογαριασμό του πελάτη τους, όπως είχαν υποχρέωση και εκείνος απόλυτο δικαίωμα. Επειδή ακριβώς ο δυστυχής πελάτης της Πειραιώς καταντά αναξιόπιστος και ασυνεπής να αντιμετωπίσει με τον δεσμευμένο λογαριασμό του να αντιμετωπίσει πληρωμές του σε συγκεκριμένες υποχρεώσεις (ενοίκια, ανάγκες προσωπικού, οφειλές σε Δημόσιο και Ταμεία κλπ.).

Μόνη η Πειραιώς ως αυταρχική, δυσάρεστη και μόνη εξαίρεση συμπεριφορά, παρά τις διαρκείς υπομνήσεις του δυστυχούς πελάτη επί 15 και πλέον ημέρες, ως χθες ακόμα, παραμονή του Δεκαπενταύγουστου. Με ασόβαρες προφάσεις και ισχυρισμούς καθημερινούς από υπαλλήλους της Πειραιώς μέχρι αυτοκαταγγελίες ότι η πρωτοφανής καθυστέρηση-αυθαιρεσία οφείλεται ....είτε στη αποψίλωση του προσωπικού κατά τρόπο θλιβερό πλέον είτε σε ευθύνες της ... χαλαρής Νομικής Υπηρεσίας της Τράπεζας.

Με συγκεκριμένες καταγραφές των επικοινωνιών αυτών, που δείχνουν αφενός το φιλότιμο στελεχών και υπαλλήλων για την κατάντια αυτή και αφετέρου την δυσχερή θέση τους για τα φαινόμενα κακοδιοίκησης και ταλαιπωρίας των πελατών του. Μάλιστα στελέχη της Πειραιώς με ειλικρίνεια δήλωναν ότι το ανώτατο όριο για την αποδέσμευση λογαριασμών ,είναι το πολύ οκτώ ημέρες....Με αυτονόητο το δικαίωμα κάθε βλαπτόμενου πελάτη να προσφύγει καταγγελτικά και δικαστικά και να αποζημιωθεί από την κακότροπή Πειραιώς.
Περιπτώσεις παραπόνων και απαξίωσης, που γίνονται διαρκώς και περισσότερες με την φήμη του άλλοτε ένδοξου Ομίλου της Πειραιώς της εποχής Μ. Σάλα σε πτωτική πορεία φθοράς.

Η ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ (ΑΦΕΛΕIΣ, ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΥΣ) ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

«...Εξυπηρέτηση Πελατών - Υποβολή Παραπόνων

Στην Τράπεζα Πειραιώς επιδιώκουμε να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις των πελατών μας με ακεραιότητα και υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης. Σε αυτό το πλαίσιο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να επιδιώξουμε την επίλυση τυχόν θεμάτων που σας απασχολούν, σύμφωνα με τα βήματα που ορίζει ο κανονισμός λειτουργίας του Ελληνικoύ Χρηματοοικονομικού Μεσολαβητή – Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΧΜ – ΕΕΕΔ).
Το κέρδος είναι αμοιβαίο.

Εάν έχει προκύψει οποιοδήποτε θέμα με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας ή θέματα Εταιρικής Υπευθυνότητας, μπορείτε :
Να επικοινωνήσετε μαζί μας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
• Επισκεφτείτε το κοντινότερο κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς που σας εξυπηρετεί
• Καλέστε 24/7 το τμήμα τηλεφωνικής εξυπηρέτησης πελατών της Τράπεζας Πειραιώς από σταθερό τηλέφωνο στο 18 28 38 και από κινητό ή το εξωτερικό στο 210 3288000 

(Κατά τα άλλα προσφέρεται από την Πειραιώς)Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση
18 28 38 και μάλιστα διαφημίζουν ότι λειτουργεί, όλο το 24ωρο.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline