Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020  02:12:13

Σύντομα σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την ανάπτυξη και τη βιομηχανία

Κατά τον χαιρετισμό του στη ΔΕΘ, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, επισήμανε πως, μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, αλλά και έπειτα από τη χθεσινή ομιλία του πρωθυπουργού στην 84η ΔΕΘ, έχει γίνει πλέον αντιληπτό στην παγκόσμια κοινότητα ότι η χώρα έχει επιστρέψει στην κανονικότητα, ενώ πρόσθεσε ότι βασικός στόχος της κυβέρνησης είναι η επιστροφή όσων νέων, δημιουργικών ανθρώπων έφυγαν από την Ελλάδα για να εργαστούν στο εξωτερικό στη διάρκεια της οικονομικής κρίσης.


Όπως δε, είπε, μετά και τη χθεσινή ομιλία του πρωθυπουργού γίνεται κατανοητό ότι πολλοί από αυτούς τους νέους ανθρώπους πράγματι θα επιστρέψουν. «Ο πρωθυπουργός είπε χθες ότι αναλαμβάνουμε δεσμεύσεις, δεν εκφωνούμε υποσχέσεις. Όλα τα μέτρα που εξήγγειλε είναι μετρήσιμα και του χρόνου τον Σεπτέμβριο θα δούμε αν πραγματικά υλοποιήθηκαν» σημείωσε και υπενθύμισε ότι την επόμενη εβδομάδα θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο που αφορά την ανάπτυξη και τη βιομηχανία «και εκεί θα δούμε πολλά μέτρα, που μεταξύ άλλων διευκολύνουν και επιταχύνουν τις αδειοδοτήσεις».

Κατά τον κ. Παπαθανάση, στόχος είναι η Ελλάδα να γίνει φιλοεπιχειρηματική και φιλοεπενδυτική και «η Πολιτεία θα είναι πάντα εδώ, ως αρωγός και όχι ως χειραγωγός των επιχειρήσεων».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline