Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019  08:36:35

Η ρουσφετολογία στο Μαξίμου επί ΣΥΡΙΖΑ με τους «Καρανίκες» και άλλους. Μόνο οι μετακλητοί στο Μαξίμου στοίχισαν σχεδόν 17 εκατ. ευρώ. Κύριο

Μετακλητοί: Ο ΣΥΡΙΖΑ τους αύξησε κατά 811 μέσα σε τέσσερα χρόνια και μαζί τις δαπανες για τις αμοιβές τους από χρόνο σε χρόνο.

17.5. 2019. Από τους 1.888 που ήταν τον Δεκέμβριο του 2014 έφτασαν τους 2.699 τον Δεκέμβριο του 2018, σύμφωνα με την απογραφή της Υπηρεσία Ανάπτυξης Πληροφορικής του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης
Περισσότεροι από 800 (για την ακρίβεια, 811) είναι οι μετακλητοί υπάλληλοι που καταγράφηκαν από την Υπηρεσία Ανάπτυξης Πληροφορικής του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης τον Δεκέμβριο του 2018 σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2014.

Μπορεί ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να ανέφερε στην κοινοβουλευτική του ομιλία τη Δευτέρα πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μείωσε τον αριθμό των μετακλητών υπαλλήλων, ωστόσο φαίνεται πως τα επίσημα στοιχεία, σε ένα θέμα που ανέδειξε η Ομάδα Αλήθειας, είναι διαφορετικά.

Συγκεριμένα, με βάση την απογραφή της Υπηρεσία Ανάπτυξης Πληροφορικής, οι μετακλητοί υπάλληλοι τον Δεκέμβριο του 2014, όταν βρισκόταν ακόμα στην κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία, έφταναν στους 1.888. Τέσσερα χρόνια μετά, τον Δεκέμβριο του 2018, οι μετακλητοί ανέβηκαν στους 2.699, αυξημένοι κατά 811.

ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΑΠΟΙΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΥΣ, ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΩΝ ΕΚΕI

Για «στρατό μετακλητών» έχει κατηγορηθεί πολλάκις ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στοιχεία που δημοσιοποίησε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης για τη μισθοδοσία των μετακλητών υπαλλήλων που είχαν προσληφθεί μόνο στο Μαξίμου φέρνει σε δύσκολη θέση την Αξιωματική Αντιπολίτευση.

Για «στρατό μετακλητών» έχει κατηγορηθεί πολλάκις ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στοιχεία που δημοσιοποίησε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης για τη μισθοδοσία των μετακλητών υπαλλήλων που είχαν προσληφθεί μόνο στο Μαξίμου φέρνει σε δύσκολη θέση την Αξιωματική Αντιπολίτευση.
Τα 17 εκατ. ευρώ αγγίζει σύμφωνα με τα εν λόγω στοιχεία το κόστος της μισθοδοσίας των μετακλητών στο Μαξίμου για το διάστημα από το 2015 έως το α' εξάμηνο του 2019.

Τα ποσά αυτά προκύπτουν από την απάντηση του υπουργού Γιώργου Γεραπετρίτη σε σχετική ερώτηση του ΚΙΝΑΛ, σύμφωνα με ανάρτηση του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.

«Δείτε το στρατό μετακλητών του ΣΥΡΙΖΑ και του κ Τσίπρα, στο Μαξίμου με Βάση τα στοιχεία που μας απέστειλε ο αρμόδιος υπουργός. Με βάση αυτά θα κρίνουμε σύντομα και τη ΝΔ αν συνεχίσει τον ίδιο δρόμο...» γράφει ο κ. Κωνσταντινόπουλος στο κείμενο που συνοδεύει τον πίνακα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔ@Odysseas_

Δείτε το στρατό μετακλητών του ΣΥΡΙΖΑ και του κ Τσίπρα, στο Μαξίμου με Βάση τα στοιχεία που μας απέστειλε ο Αρμόδιος Υπουργός.
Με Βάση αυτά θα κρίνουμε σύντομα και τη ΝΔ αν συνεχίσει τον ίδιο δρόμο...

dapani9

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα