Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021  07:02:28

ΝΔ: « Η κοινοβουλευτική μας ομάδα των 158 είναι μπετόν...», απάντηση στα πρώτα δείγματα ρηγμάτων. Όπως οι έξι κρυφοί ψήφοι στη Βουλή υπέρ του «Ρασπούτιν». Και η περίπτωση του νέου βουλευτή Γρεβενών. Κύριο

ΚΙΝΑΛ: Δείχνει... Καραμανλικούς για τις διαρροές στην προανακριτική.

Στους 6 βουλευτές που, κατά τη χθεσινή ψηφοφορία, ψήφισαν κατά της σύστασης προανακριτικής επιτροπής σε βάρος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, αναφέρεται το Κίνημα Αλλαγής δείχνοντας.... Καραμανλή.

Στους 6 βουλευτές που, κατά τη χθεσινή ψηφοφορία, ψήφισαν κατά της σύστασης προανακριτικής επιτροπής σε βάρος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, αναφέρεται το Κίνημα Αλλαγής δείχνοντας... Καραμανλή. Με απάντηση αυτοπεποίθησης, διάψευσης και ενότητας από το κόμμα της ΝΔ.

«Απευθυνόταν σε καραμανλικούς»

«Η χθεσινή ομιλία του κυρίου Παπαγγελόπουλου δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφιβολίας για τους στενούς δεσμούς του με την καραμανλική πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας» σημειώνει το Κίνημα Αλλαγής υπογραμμίζοντας ότι «όλη η ομιλία του απευθύνθηκε πολιτικά και συναισθηματικά σε αυτούς και από ότι φαίνεται από την ψηφοφορία με τα έξι λευκά και άκυρα, βρήκε ανταπόκριση».

«Πάλι καλά που περιορίστηκαν στους 6 πιο πρόθυμους, γιατί στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας θα μπορούσαν να βρεθούν και περισσότεροι. Εξάλλου τα κενά υπουργικά έδρανα χθες αποδεικνύουν τα προβλήματα της Νέας Δημοκρατίας στην συγκεκριμένη υπόθεση» τονίζει το Κίνημα Αλλαγής για να καταλήξει:
«Στο τέλος βέβαια κάποιοι καλοθελητές θα μας πουν ότι ο Παπαγγελόπουλος ήταν ΠΑΣΟΚ».

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline