Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χατζηδάκης για τιμές καυσίμων: Παρακολουθούμε το θέμα

«Κάνουμε ό,τι μπορούμε και ό,τι κάνουν οι ευρωπαϊκές χώρες», δήλωσε στο ΣΚΑΙ ο υπουργός Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης μάλλον ολίγον αμήχανος.

Για την αύξηση των τιμών στη βενζίνη με αφορμή την κρίση στην Μέση Ανατολή και την εφαρμογή της νομοθεσίας για την βιοαιθανόλη, μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ 100,3 ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης.

Το υπουργείο παρακολουθεί το ζήτημα, κάνουμε ό,τι μπορούμε και ό,τι κάνουν οι ευρωπαϊκές χώρες, δήλωσε ο κ. Χατζηδάκης.

Υπενθυμίζεται, ότι η αύξηση στη τιμή της βενζίνης, έχει ήδη ξεπεράσει τα 2,5 λεπτά το λίτρο και έως την Παρασκευή θα έχουν προστεθεί 4 με 5 επιπλέον. Η μέση τιμή αγγίζει το 1.62€/λίτρο ενώ σε αρκετούς νομούς και πρατήρια κοντά σε χειμερινούς τουριστικούς προορισμούς ξεπερνά το 1,70€/λίτρο.

Σταδιακά αυξάνονται οι τιμές της βενζίνης με αφορμή την κρίση στην Μέση Ανατολή και την εφαρμογή της νομοθεσίας για την βιοαιθανόλη.

Ήδη η αύξηση έχει ξεπεράσει τα 2,5 λεπτά το λίτρο και έως την Παρασκευή θα έχουν προστεθεί 4 με 5 επιπλέον. Η μέση τιμή αγγίζει το 1.62€/λίτρο ενώ σε αρκετούς νομούς και πρατήρια κοντά σε χειμερινούς τουριστικούς προορισμούς ξεπερνά το 1,70€/λίτρο.

 

Πολυμέσα