Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  08:08:03

Τα ψυχοδράματα, που «παίζονται» στο Μπάκιγχαμ και στα κίτρινα ΜΜΕ.. Η δήθεν ευαίσθητη Μέγκαν που τα θέλει όλα, ο αδύναμος σύζυγος πρίγκιπας Χάρι, η σκληρή 93χρονη Ελισάβετ, ο πελαγωμένος διάδοχος- πρίγκιπας Ουίλλιαμ, ο άβουλος-σκληρός Κάρολος. Κύριο

Φοβήθηκε, λέει, κατάρρευση της σιδερένιας και αρκετά αδίστακτης Μέγκαν και συμφώνησε στην φυγή τους στον Καναδά.

Τα ψυχοδράματα, που «παίζονται» στο Μπάκιγχαμ και στα κίτρινα ΜΜΕ, προσπαθούν να μυθοποιήσουν καταστάσεις και να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, όμως δεν το καταφέρνουν. Ξεσκεπάζονται όλα όσο και εάν εξωραΐζονται ορισμένες κινήσεις και συμπεριφορές... Η δήθεν ευαίσθητη Μέγκαν που τα θέλει όλα, ο αδύναμος σύζυγος πρίγκιπας Χάρι, η σκληρή 93χρονη Ελισάβετ, ο πελαγωμένος διάδοχος- πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο άβουλος-σκληρός Κάρολος..

Η απόφαση του πρίγκιπα Χάρι να εγκαταλείψει τα πριγκιπικά καθήκοντα του επισπεύστηκε από τον φόβο του ότι η Μέγκαν Μαρκλ βρισκόταν κοντά στην κατάρρευση εάν παρέμενε στην Βρετανία.

Η απόφαση του πρίγκιπα Χάρι να εγκαταλείψει τα πριγκιπικά καθήκοντα του επισπεύστηκε από τον φόβο του ότι η Μέγκαν Μαρκλ βρισκόταν κοντά στην κατάρρευση εάν παρέμενε στην Βρετανία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sun, ο Δούκας του Σάσσεξ φέρεται να ήταν ανάστατος με την κατάστασης της συζύγου του, καθώς η ζωή στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ την είχε φέρει στα όρια της.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο πρίγκιπας Χάρι να ανακοινώσει βιαστικά την αποχώρηση του ζευγαριού από τα καθήκοντα τους και να ενημερώσει μόλις μερικά λεπτά πριν την βασιλική οικογένεια, η οποία έγινε πυρ και μανία.

Πηγή ανέφερε στην εφημερίδα ότι ο πρίγκιπας Χάρι φοβήθηκε ότι αν το ζευγάρι παραμείνει κι άλλο στην Βρετανία αυτό θα οδηγήσει στην κατάρρευση της Μέγκαν Μαρκλ.

Σύμφωνα με πηγή της εφημερίδας, το ζευγάρι βρήκε τη ζωή στο παλάτι «επίπονη» και η Δούκισσα του Σάσσεξ ήθελε να πάρει πίσω τον έλεγχο της δουλειάς και των φιλανθρωπικών δράσεων της. «Η ανακοίνωση επισπεύστηκε εν μέρει και γι' αυτό και ο Χάρι ήξερε ότι έπρεπε να ενεργήσει γρήγορα. Η Μέγκαν δεν έχει τακτοποιηθεί στη Βρετανία. Εκείνος το γνωρίζει και θέλει να είναι χαρούμενη», είπε μία άλλη πηγή.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο πρίγκιπας Χάρι-Στο πλευρό του ο Κάρολος

Την ώρα που οι διαπραγματεύσεις στο Μπάκιγχαμ για το μέλλον του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ μετά την απόφαση να παραιτηθούν έχουν φουντώσει ο πρίγκιπας Κάρολος φέρεται να τάσσεται στο πλευρό του γιου του.

Την ώρα που οι διαπραγματεύσεις στο Μπάκιγχαμ για το μέλλον του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ μετά την απόφαση να παραιτηθούν έχουν φουντώσει ο πρίγκιπας Κάρολος φέρεται να τάσσεται στο πλευρό του γιου του.

Αρχικά ο βρετανικός Τύπος μετέδιδε ότι ο πρίγκιπας Κάρολος και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ήταν έξω φρενών με την απόφαση του ζευγαριού των Σάσσεξ να ενημερώσουν για την παραίτηση τους 10 λεπτά πριν αναρτήσουν στον λογαριασμό τους στο Instagram την σχετική ανακοίνωση.

Ωστόσο, ο πρίγκιπας Κάρολος φέρεται να έκανε στροφή και να στηρίζει πλέον τον μικρότερο γιο του, καθώς ανησυχεί για την άσχημη ψυχολογική κατάσταση του. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, ο πρίγκιπας Κάρολος φοβάται ότι ο πρίγκιπας Χάρι βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σημείο, καθώς η βασιλική οικογένεια είναι πυρ και μανία με το ζευγάρι. Αν και συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις στο Μπάκιγχαμ πρώτο μέλημα του πρίγκιπα Καρόλου είναι η ευημερία του γιου του.

«Του είναι απόλυτα ξεκάθαρο ότι ο Χάρι βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σημείο και του υποσχέθηκε ότι θα κάνει τα πάντα για να τον βοηθήσει. Ο Κάρολος του είπε ότι θα σταθεί στο πλευρό του ό,τι κι αν γίνει αλλά του ζήτησε να βγει ένα λογικό σχέδιο που θα μπορέσουν να επεξεργαστούν προκειμένου να ικανοποιεί όλους», ανέφερε μία πηγή στην εφημερίδα Mirror.

Ο πρίγκιπας Κάρολος φαίνεται ότι ανησυχεί και για το γεγονός ότι ο γιος του ετοιμάζεται να κλείσει την πόρτα στην βασιλική οικογένεια και ζήτησε από τους αξιωματούχους του παλατιού να προσπαθήσουν να κρατήσουν το ζευγάρι των Σάσσεξ εντός των πριγκιπικών καθηκόντων. «Υπάρχει ένας γνήσιος φόβος από τον Κάρολο ότι αυτή μπορεί να είναι η αρχή του τέλους για την συμμετοχή του Χάρι και της Μέγκαν στην οικογένεια. Με βάση τα λόγια του αυτό θα ήταν: ''απόλυτη τραγωδία''», εξήγησε άνθρωπος που γνωρίζει το θέμα στην εφημερίδα Mirror.

Αμήχανος και ασταθής ο πρίγκιπας Ουίλιαμ: Δεν μπορώ να καταλάβω πια τον αδερφό μου

Απεγνωσμένος και εξαιρετικά θυμωμένος εμφανίζεται ο πρίγκιπας και διάδοχος του βρετανικού θρόνου, Ουίλιαμ με τον αδερφό του για την απόφαση του να εγκαταλείψει τα πριγκιπικά καθήκοντα του.

Απεγνωσμένος και «εξαιρετικά θυμωμένος » εμφανίζεται ο πρίγκιπας και διάδοχος του βρετανικού θρόνου, Ουίλιαμ με τον αδερφό του για την απόφαση του να εγκαταλείψει τα πριγκιπικά καθήκοντα του.

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θεωρεί αδιανόητη την συμπεριφορά του πρίγκιπα Χάρι. Σύμφωνα με φιλική πηγή του πρίγκιπα Ουίλιαμ που επικαλούνται οι Sunday Times ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου φέρεται να είπε για τον αδερφό του: «Σε όλη μας τη ζωή καταλάβαινα τον αδερφό μου. Δεν μπορώ να το κάνω άλλο. Είμαστε ξεχωριστές οντότητες».

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φέρεται να εκμυστηρεύθηκε στον συγκεκριμένο φίλο ότι είναι πολύ στεναχωρημένος με την κατάσταση αλλά ελπίζει ότι θα έρθει κάποια στιγμή που το ζευγάρι τον Σάσσεξ θα είναι και πάλι στο πλευρό της βασιλικής οικογένειας.

Η πρώτη μεγάλη ρήξη στις σχέσεις των δύο αδερφών ήρθε όταν ο πρίγκιπας Χάρι αποφάσισε να μετακομίσει από το παλάτι του Κένσινγκτον όπου μένει μόνιμα ο αδερφός του και η οικογένεια του. Σύμφωνα με την Daily Mail, η Μέγκαν Μαρκλ ήταν εκείνη που ήθελε το ζευγάρι να μετακομίσει στο Ουίνδσορ. «Αρχικά ο Χάρι ήταν εναντιωμένος σε αυτό. Το είδε ως την έναρξη ενός σχίσματος μεταξύ του ίδιου και του αδερφού του και ο Ουίλιαμ ήταν επίσης ανήσυχος», είπε μία πηγή στους Sunday Times.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline