Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  20:12:40

Η Κυβέρνηση πολώνει το κλίμα με τον «σιωπηλό» ΣΥΡΙΖΑ για τους τραμπούκους καταληψίες. Πέτσας: Μην ψάχνετε για ντροπή στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει. Η καταλυτική σύγκρουση με τον τομεάρχη Γιάννη Ραγκούση. Κύριο

Στο Μαξίμου πιστεύουν ότι τα φαινόμενα βίας και ανομίας, που αρνείται να καταδικάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία προκαλούν μεγάλη ανησυχία και μεγάλη φθορά στην κοινωνία.


"Το θράσος ξεχειλίζει στη σημερινή ανακοίνωση του αρμόδιου τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί στον ΣΥΡΙΖΑ κρατούσαν και συνεχίζουν να κρατούν πολιτική ομπρέλα στη βία και την ανομία", αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας, απαντώντας στον τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ.

Προσθέτει, μάλιστα, πως "είναι οι ίδιοι που για 4,5 χρόνια ως κυβέρνηση παρατηρούσαν με αδράνεια τις καταλήψεις κατοικιών, πανεπιστημίων και ολόκληρων γειτονιών. Είναι οι ίδιοι που ουδέποτε καταδίκασαν τους βανδαλισμούς, τις καταστροφές και τους εμπρησμούς δημόσιων και ιδιωτικών περιουσιών. Είναι οι ίδιοι που αρνούνται να καταδικάσουν, ακόμη και σήμερα, τις οργανωμένες δολοφονικές επιθέσεις εναντίον αστυνομικών. Μην ψάχνετε για ντροπή στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει".

Ραγκούσης: Επικοινωνιακό σόου οι ανακαταλήψεις στο Κουκάκι

Ως επικοινωνιακό σόου που στήνει η κυβέρνηση βλέπει ο Γιάννης Ραγκούσης τις δύο αστυνομικές επιχειρήσεις στα ανακαταληφθέντα από ομάδες αντιεξουσιαστών κτήρια στις οδούς Ματρόζου 45 και Παναιτωλίου 21 στο Κουκάκι.

Ο Τομεάρχης πολιτικής προστασίας του ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή του επιτίθεται στον πρωθυπουργό και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, τους οποίους κατηγορεί ότι αντί για ασφάλεια παράγουν αύξηση της εγκληματικότητας και καταγγέλλει την κυβέρνηση για «προβοκατόρικες αναφορές» εναντίον του κόμματος του.

«Ακόμη πιο δύσκολη γίνεται η θέση της κυβέρνησης Μητσοτάκη μετά την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ. σύμφωνα με την οποία ολοκληρώθηκαν από τα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών οι εξετάσεις δακτυλικών αποτυπωμάτων στα ευρήματα που συνελέγησαν την 18η Δεκεμβρίου, στη διάρκεια επιχειρήσεων για την εκκένωση κτηρίων - καταλήψεων στο Κουκάκι. Μόλις ανακοινωθεί το τέλος του συνόλου των ερευνών θα τοποθετηθούμε με απόλυτη υπευθυνότητα», σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο Γιάννης Ραγκούσης.

«Αν τολμούν...»
«Η θέση μας κατά της ανομίας είναι πάγια και δοκιμασμένη στην πράξη και την γνωρίζουν καλά», προσθέτει και καταλήγει: «Αντί όμως για τις προβοκατόρικες κυβερνητικές αναφορές, αν θέλουν και τολμούν ας πάνε οι ίδιοι- ο κ . Μητσοτάκης και ο κ. Χρυσοχοϊδης- να συνομιλήσουν με τους κατοίκους των Εξαρχείων μετά από 6 μήνες συστηματικής εφαρμογής της πολιτικής τους που, αντί για ασφάλεια, το μόνο που τελικά παράγει είναι θέαμα για τα κανάλια και αύξηση της εγκληματικότητας για τα Εξάρχεια».

Η απάντηση του Στέλιου Πέτσα στον Γιάννη Ραγκούση

Απάντηση στον Γιάννη Ραγκούση έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσιας, εξαπολύοντας «πυρά» εναντίον του, μέσω ανακοίνωσής του.

«Το θράσος ξεχειλίζει στη σημερινή ανακοίνωση του αρμόδιου τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί στον ΣΥΡΙΖΑ κρατούσαν και συνεχίζουν να κρατούν πολιτική ομπρέλα στη βία και την ανομία» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας σχολιάζοντας τις δηλώσεις του τομεάρχη πολιτικής προστασίας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι οι ίδιοι που για 4,5 χρόνια ως κυβέρνηση παρατηρούσαν με αδράνεια τις καταλήψεις κατοικιών, πανεπιστημίων και ολόκληρων γειτονιών. Είναι οι ίδιοι που ουδέποτε καταδίκασαν τους βανδαλισμούς, τις καταστροφές και τους εμπρησμούς δημόσιων και ιδιωτικών περιουσιών. Είναι οι ίδιοι που αρνούνται να καταδικάσουν, ακόμη και σήμερα, τις οργανωμένες δολοφονικές επιθέσεις εναντίον αστυνομικών» προσθέτει ο Στέλιος Πέτσας και καταλήγει λέγοντας «Μην ψάχνετε για ντροπή στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει».

Όταν ο Ραγκούσης εξαπέλυε μύδρους κατά του Τσίπρα για την επιλογή Παυλόπουλου στην ΠτΔ

Μύδρους κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε στο παρελθόν ο Γιάννης Ραγκούσης για την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να προτείνει τον Προκόπη Παυλόπουλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, το 2015 είχε πει ότι ντρέπεται για λογαριασμό του πρώην πρωθυπουργού, λόγω της επιλογής του αυτής.

Πέντε χρόνια μετά όμως, αφού μετακόμισε στον ΣΥΡΙΖΑ συμπεριφέρεται λες και έχει καταπιεί το αμίλητο νερό.

Πρόκειται για μια ακόμα μία από τις γνωστές του κωλοτούμπες, στις οποίες μας έχει, άλλωστε, συνηθίσει, αφού άλλα έλεγε στο παρελθόν, άλλα από τη στιγμή που μετακόμισε στον ΣΥΡΙΖΑ.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline