Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  02:50:10

Ξαναμπήκαν στο κτίριο της ΑΣΟΕ αναρχικοί και αντιεξουσιαστές, που άρχισαν πάλι τις επιθέσεις κατά αστυνομικών. Σε πλήρη ανοχή η ΕΛΑΣ αλλά και η πρυτανεία. Κύριο

Οργή των αστυνομικών και ανησυχία των περιοίκων αλλά και των φοιτητών για τις νέες καταλήψεις και εξορμήσεις βίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο και ευρύτερα στην Πατησίων.

17.01.2020..Επίθεση κατά ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ πραγματοποίησε ομάδα αντιεξουσιαστών που βγήκε από την ΑΣΟΕΕ, στις 16:30 το απόγευμα, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός αστυνομικού.

Οι αστυνομικοί είχαν μεταβεί στην Οδό Πατησίων 70 προκειμένου να συλλάβουν έναν επιδειξία. Κατά την διάρκεια της αναμονής τους έως ότου φτάσει στο σημείο περιπολικό ώστε να προσαγάγει τον επιδειξία, οι κουκουλοφόροι βγήκαν από την ΑΣΟΕΕ με ρόπαλα στα χέρια. Μια ακόμα επίθεση από τον χώρο αυτό, στον οποίο είναι φανερό ότι έχουν κάνει ανακατάληψη και τον χρησιμοποιούν για γιάφκα και χώρο βίαιης εξόρμησης

Μια μοτοσυκλέτα της ΔΙΑΣ πρόλαβε να απομακρυνθεί από το σημείο, ενώ την στιγμή που επιχειρούσε να απομακρυνθεί και η δεύτερη μοτοσυκλέτα, ο συνοδηγός δέχτηκε ένα χτύπημα στο πόδι. Μάλιστα στο πόδι χτύπησε και ο οδηγός της μοτοσυκλέτας όταν σε ένα ελιγμό που έκανε συγκρούστηκε με ελαφρά με διερχόμενο αυτοκίνητο.

Επίθεση με πέτρες και λοστούς κατά αστυνομικών έξω από την ΑΣΟΕΕ

Επίθεση με πέτρες και λοστούς εναντίον αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ εξαπέλυσε ομάδα ατόμων έξω από την ΑΣΟΕΕ.
Ειδικότερα, ομάδα περίπου 20 κουκουλοφόρων βγήκε από την ΑΣΟΕΕ και επιτέθηκε σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που βρίσκονταν στην οδό Δεριγνύ ενώ κατέσχεσαν και έναν υπηρεσιακό ασύρματο.

Στη συνέχεια οι κουκουλοφόροι διέφυγαν και επέστρεψαν στο κτίριο ενώ οι άνδρες της ΔΙΑΣ αποχώρησαν από το σημείο.
Αναφορές κάνουν λόγο και για μάχη σώμα-σώμα ωστόσο δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματισμούς ή φθορές.
Σε απόσταση περίπου δέκα μέτρων από την ομάδα ΔΙΑΣ υπήρχαν άνδρες των ΜΑΤ και της ομάδας «ΔΡΑΣΗ» (πρώην ΔΕΛΤΑ).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline