Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  21:11:14

Πώς μοιάζει ένα σπίτι των 8,7 εκατ. ευρώ στην Πάρο -Σαν να βρίσκεται σε δικό σου νησί

Μοναδική θέα στη θάλασσα προσφέρει το πολυτελές σπίτι στην Πάρο που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον ξένων ΜΜΕ. Το περιοδικό People φιλοξενεί στις σελίδες του ένα πραγματικά υπέροχο σπίτι στην Πάρο, πετρόχτιστο, με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Από τα κύρια χαρακτηριστικά του σπιτιού το γεγονός ότι βρίσκεται χτισμένο σε ένα σημείο του νησιού που το κάνει να μοιάζει σαν να βρίσκεται σε ένα ξεχωριστό, ιδιόκτητο νησί.

Φτιαγμένο από πέτρα μοιάζει να γίνεται ένα με το φυσικό περιβάλλον, το βράχο στον οποίο είναι χτισμένο. Μια μικρή σκάλα εξασφαλίζει πρόσβαση στη θάλασσα για να απολαμβάνουν οι ιδιοκτήτες του ανενόχλητοι το μπάνιο τους στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.

Το σπίτι των 8,7 εκατ. ευρώ στην Πάρο

Η αρχιτεκτονική του χλιδάτη, αλλά παραδοσιακή, με σεβασμό στην παράδοση. Το όνομά του «Μυστικό Ακρωτήρι» λόγω ακριβώς του ότι είναι χτισμένο σε μια χερσόνησο που του το κάνει να μοιάζει σαν να βρίσκεται μόνο του σε ένα ιδιωτικό νησί και ταυτόχρονα δημιουργεί μια αίσθηση ιδιωτικότητας ενώ βρίσκεται τόσο κοντά στην πολύβουη Νάουσα της Πάρου.

sothebys-ksaplostres 0

spitiparos2

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline