Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  16:50:52

Κάθε βράδυ πλέον οι «εμπρηστές της νύχτας» σε περιοχές της Αττικής με καταστροφές σε ΙΧ. και περιουσία.. Η Αστυνομία κάνει ερμηνείες για το φαινόμενο, χωρίς καμία σύλληψη έως τώρα. Κύριο

Τρίτη νύχτα εμπρησμών αυτοκινήτων στην Αττική και νέο κύμα ανησυχίας, με ερμηνείες από την ΕΛΑΣ ότι το κύμα πυρπολήσεων και εμπρησμών (που θυμίζει ανάλογη εξόρμηση από τους «Πυρήνες» το 2008) οφείλεται σε αντιδράσεις αναρχικών και αντιεξουσιαστών για τους αστυνομικούς ελέγχους στα Εξάρχεια.

Σειρά εμπρηστικών επιθέσεων με στόχο αυτοκίνητα σημειώθηκε για τρίτη συνεχόμενη νύχτα σε διάφορες περιοχές της Αττικής, με 20 αυτοκίνητα να παραδίδονται στις φλόγες, μεταξύ 01:00 και 03:00 τα ξημερώματα, σε Μαρούσι, Αγία Παρασκευή, λόφο Φιλοπάππου, Πολύγωνο και Υμηττό. Χωρίς καμμία σύλληψη ούτε και εκ των υστέρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι εμπρησμοί ξεκίνησαν από το Μαρούσι, όπου κάηκαν δώδεκα αυτοκίνητα, τα οποία ήταν σταθμευμένα επί των οδών Παγγαίου, Χαϊμαντά και Σωκράτους, καθώς και στη συμβολή της Ηροδότου με τη Δεληγιάννη.
Ακολούθησε εμπρησμός αυτοκινήτου στην οδό Νότου στην Αγία Παρασκευή. Στη συνέχεια άγνωστοι πυρπόλησαν τρία βαν που ήταν σταθμευμένα στην οδό Αρακύνθου στο λόφο Φιλοπάππου, δύο οχήματα στη συμβολή των οδών Αμασείας και Σινώπης στην περιοχή του Υμηττού, καθώς και άλλα δύο στην οδό Πριγκιποννήσων στο Πολύγωνο, έξω από τα ΕΛΤΑ.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι διενεργεί προανάκριση για τα νέα αυτά περιστατικά εμπρησμών.

Δεύτερη νύχτα με μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων σε περιοχές της Αττικής
Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. μπαίνουν τα τελευταία περιστατικά πολλαπλών εμπρησμών, μετά τη δεύτερη συνεχόμενη νύχτα και επιθέσεις σε Ταύρο, Ελληνικό, Πολύγωνο, Αγίους Αναργύρους και Ασπρόπυργο.

Σειρά εμπρηστικών επιθέσεων σε διάφορες περιοχές της Αττικής
Στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. μπαίνουν οι τελευταίες εμπρηστικές επιθέσεις που σημειώθηκαν τη νύχτα της Κυριακής σε Νέα Ιωνία, Γλυφάδα, Βύρωνα, Άνω Λιόσια και Πολύγωνο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline