Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  22:18:46

Καλή εξέλιξη σε δύο σοβαρές δοκιμασίες υγείας. Οι εγχειρήσεις ενός πρώην υπουργού κι ενός σπουδαίου τραγουδιστή-συνθέτη. Αλεξιάδης στο MEGA: Από τα προβλήματα υγείας γίνεσαι σοφότερος. Κύριο

Για την σοβαρή και αρκετά δυσάρεστη εμπειρία του, με την περιπέτεια της υγείας του μίλησε στην εκπομπή MEGA Mag, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφων Αλεξιάδης. Με ευθύτητα και ειλικρίνεια και με διάθεση, όπως τόνισε ούτε να κλαφτεί, ούτε να τον λυπηθούν ούτε να προβάλλει το όποιο προσωπικό του πρόβλημα υγείας. Θέλησε να μιλήσει και το κατόρθωσε για μια εμπειρία.

«Στα 59 μου, ένα λιποθυμικό επεισόδιο αποκάλυψε ότι είχα όγκο στον εγκέφαλο. Έγινε μία δύσκολη εγχείρηση και αφαιρέθηκε με επιτυχία. Τώρα θα ακολουθήσουν θεραπείες. Έχω ελπίδα και πίστη ότι όλα θα πάνε καλά» είπε ο κ. Αλεξιάδης.
«Θέλω με την παρουσία μου εδώ να δώσω ένα μήνυμα ελπίδα και δύναμης στις οικογένειες που έχουν αυτού του είδους τα προβλήματα, ειδικά στις μικρότερες ηλικίες γιατί χρειάζεται στήριξη και μεγάλη δύναμη» τόνισε.

Εξήγησε πώς δεν είχε κανένα σύμπτωμα και επεσήμανε πώς «από τα προβλήματα υγείας γίνεσαι σοφότερος γιατί καταλαβαίνεις το όριο της ζωής. Το επόμενο διάστημα θα προσαρμόσω τη ζωή μου στο πρόβλημα υγείας που έχω».
Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, η μεγαλύτερη αγωνία του ήταν «εάν στο διάστημα των θεραπειών θα μπορούσα να βλέπω την εγγονή μου. Όταν μου είπαν οι γιατροί ότι μπορώ να την βλέπω, σκέφθηκα ότι όλα θα πάνε καλά».

Μιλώντας για την αντιμετώπιση που είχε, είπε πως «με συγκίνησε και μου έδωσε μεγάλη δύναμη η στήριξη, τόσο από το κόμμα μου όσο και από τους υπόλοιπους βουλευτές. Μάλιστα δύο υπουργοί της κυβέρνησης ήρθαν στο νοσοκομείο να με δουν».
Ακόμα, διαβεβαίωσε ότι παρά το πρόβλημα της υγείας του δεν σκέφθηκε να αφήσει την πολιτική, ενώ σχετικά με τις εσωκομματικές διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε ότι «γίνεται ένας ζωντανός διάλογος, καλά κάνουμε και μιλάμε δημόσια. Στο συνέδριο θα ξεκαθαριστούν τα πράγματα».

Σε σοβαρή εγχείρηση υποβλήθηκε ο Νίκος Πορτοκάλογλου: Έζησα δύο δύσκολες εβδομάδες με αφόρητους πόνους

Δοκιμασία από ένα δύσκολο πρόβλημα υγείας, τον οποίο τον δοκίμασε."Δύο πολύ δύσκολες εβδομάδες με αφόρητους πόνους, εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη και τώρα αργή και σταθερή ανάρρωση! Ανυπομονώ να ξαναβρεθούμε αγαπημένοι μου" έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Πορτοκάλογλου δημοσιεύοντας μια όμορφη φωτογραφία.

Χθες, Τρίτη 18 Φεβρουαρίου, ο καλλιτέχνης υποβλήθηκε στο σχετικό χειρουργείο και λεπτά πριν επανήλθε σημειώνοντας στο Instagram πως "ευχαριστώ από καρδιάς για τις αμέτρητες ευχές! Η αγάπη σας είναι το καύσιμο για το μικρό μου τρένο. Κλείνω κι έρχομαι". Σύμφωνα με στενούς συνεργάτες του θα αρχίσει κανονικά τις καλλιτεχνικές του εμφανίσεις και δραστηριότητες περί τα τέλη του μηνός.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline