Τετάρτη 1 Απριλίου 2020  05:46:12

Το πρότζεκτ της Volkswagen, το Ελληνικό και η Amazon

Την περασμένη Τρίτη στελέχη της Volkswagen έφτασαν με learjet της εταιρείας στην Ελλάδα προκειμένου να διερευνήσουν σε ποια νησιά θα μπορούσε να εκπονηθεί το πιλοτικό έργο που σχεδιάζει να υλοποιήσει στη χώρα μας.

Στις 12 και 13 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκαν διαδοχικές συναντήσεις στην Καβάλα και στη Θάσο, παρόντος του κ. Φραγκογιάννη, για τη συνέχιση μιας διαπραγμάτευσης η οποία ξεκίνησε στις 7 Σεπτεμβρίου 2019 στο Μόναχο και αφορά πολλά πεδία, μεταξύ των οποίων το e-mobility (ηλεκτροκίνηση) και νέες υπηρεσίες αυτοκίνησης.

Επίσης, η Amazon Web Services δημιουργεί μια τοποθεσία Amazon CloudFront Edge στην Αθήνα, ενώνοντας την Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη στο παγκόσμιο δίκτυο της Amazon Web Services.Τέλος, η πιο εμβληματική επένδυση, αυτή στο Ελληνικό, αναμένεται να μπει σε φάση υλοποίησης την άνοιξη με πρώτο βήμα τις εργασίες για την κατεδάφιση των αυθαίρετων κτισμάτων.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline