Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  08:44:49

Ο πρώην τρίτος «μασκοφόρος μάρτυρας» Ν.Μανιαδάκης καταγγέλλει και πάλι: "Μου άσκησαν πιέσεις να κατονομάσω Σαμαρά, Στουρνάρα, Γεωργιάδη, Λοβέρδο και Βενιζέλο για μίζες με την NOVARTIS". Κύριο

Για τις πιέσεις, που του ασκήθηκαν να ψευδομαρτυρήσει και ενοχοποιήσει πολιτικά πρόσωπα από τους χώρους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ αναφέρει τα ονόματα της εισαγγελέως κ. Τουλουπάκη και των δύο εισαγγελέων επίσης βοηθών της.

Κατήγγειλε επίσης πως «έχει βρεθεί κατηγορούμενος με πραξικοπηματικό τρόπο», εξαιτίας, όπως είπε, «των καταθέσεων του "Σαράφη"»
Στους ισχυρισμούς του περί άσκησης πιέσεων από τους εισαγγελείς που διερευνούν την υπόθεση Novartis για να κατονομάσει πολιτικά πρόσωπα επανήλθε ο Νίκος Μανιαδάκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

«Μου ασκήθηκαν πιέσεις για να κατονομάσω Σαμαρά, Στουρνάρα, Γεωργιάδη, Λοβέρδο, Βενιζέλο» είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι τέτοιου είδους στοιχεία δεν είχε για να τα καταθέσει.

Επιπρόσθετα υποστήριξε πως γνωρίζει τον προστατευόμενο μάρτυρα «Μάξιμο Σαράφη». «Τον γνωρίζω εξ επαγγέλματος, έχουμε βρεθεί έξω από την εισαγγελία και τον έχω χαιρετίσει. Τον είδα γιατί κατέθεσε μετά από μένα».
Κατήγγειλε επίσης πως «έχει βρεθεί κατηγορούμενος με πραξικοπηματικό τρόπο», εξαιτίας, όπως είπε, «των καταθέσεων του "Σαράφη"».

«Η "Κελέση" με κατηγόρησε ότι λάμβανα χρήματα από εταιρείες που ουδέποτε είχα σχέση», πρόσθεσε ο κ. Μανιαδάκης, ο οποίος υποστήριξε ότι: «Η Τουλουπάκη και η συνεργάτης της μου ζήτησαν να ενοχοποιήσω συγκεκριμένα πρόσωπα για να μη βρεθώ κατηγορούμενος». Μάλιστα, ο ίδιος επανέλαβε επίσης ότι, του είπαν να μην αγχώνεται γιατί δεν πρόκειται να «ξαναβγούν τα συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline