Σάββατο 20 Απριλίου 2024  07:50:59

Στη χώρα των ψεκασμένων και τη βασιλεία των FAKENEWS, η Ντόρα Μπακογιάννη δεν έχει πρόβλημα να απαντήσει και σε γελοία ερώτηση εάν είναι ...μητέρα του Κυριάκου. Κύριο

Τον απέκτησε με τον απόλυτα άγνωστό της Τέρη Χρυσό στις 3 Μαρτίου 1968 όταν ήταν... 13 χρονών, σήμερα 81 χρονών.

Πρόκειται για κλασσική περίπτωση αρρωστημένης φαντασίας, κοινωνικής ανωριμότητας και ιδεοληψίας. Γελοία ιστορία αλλά από γελοίους ανθρώπους, συνήθως φανατικούς χαμηλής νοημοσύνης και κακοήθειας., Χαρακτηριστικά γνωρίσματα πουν συνδυάζονται με το χαμηλό προσωπικό ήθος, τον φανατισμό και την έντονη διάθεση για σπίλωση.

Ελάχιστοι όσοι έχουν απομείνει κολλημένοι σε παρόμοιους ισχυρισμούς (περισσότεροι βέβαια παραμένουν οι « συγγενείς άρρωστες περιπτώσεις» όσων πιστεύουν ότι οι Έλληνες ψεκάζονται ή είναι οπαδοί των θεωριών συνομωσίας κλπ.) κινούμενοι μεταξύ γραφικότητας, φθόνου και ευτελούς φθηνού κυνισμού. Γενικά με καταστάσεις και νοοτροπίας του περιθωρίου. Επιβεβαίωση όλων αυτών η σιδερένιας αντοχής, ανεκτικότητας στον διάλογο και ψυχραιμίας Ντόρα Μπακογιάννη στην εκπομπή της στον Alpha σε μια ανάλογη προκλητική ερώτηση για την κοινή νοημοσύνη, όταν δηλαδή η Ελεονώρα Μελέτη ρώτησε τη Ντόρα Μπακογιάννη για τις φήμες που κυκλοφορούν για εκείνη και τον Τέρη Χρυσό. Ειδικότερα, η παρουσιάστρια ρώτησε, λοιπόν, τη Ντόρα Μπακογιάννη για τη φήμη που «είχε ξεκινήσει ο Τζίμης Πανούσης, λέγοντας ότι ο αδελφός σας είναι καρπός του έρωτά σας από ένα σύντομο ειδύλλιο με τον Τέρη Χρυσό. Το κατατάσσετε σε αστειότητα ή σε κακία»;.

«Το κατατάσσω σε χυδαιότητα», απάντησε ψύχραιμα η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας πρώτη φορά για τις φήμες που ήθελαν ο Τέρης Χρυσός να είναι ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή της. Τόσο σημαντικό που σύμφωνα με τον ίδιο αστικό μύθο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν καρπός της σύντομης...ερωτικής σχέσης τους. Και όχι καρπός της Μαρίκας και του Κώστα Μητσοτάκη, με δεκάδες άμεσους μάρτυρες, συγγενείς και φίλους του όλου γεγονότος.. «Είναι απολύτως χυδαίο και το κακό της υπόθεσης είναι ότι εγώ δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, τον Τέρη Χρυσό, καλά... τι πάω να αποδείξω. Αλλά λέω, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Αλλά αυτό είναι ένα πράγμα το οποίο είναι γελοίο. Τι να σας πω... Κάποια στιγμή δεν είχα δώσει καμία σημασία και άρχισαν να μου λένε ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο», συμπλήρωσε.

Η Ελεονώρα Μελέτη την ενημέρωσε στη συνέχεια για το πώς ξεκίνησε αυτή η ιστορία. «Είχε βγει σε μία ραδιοφωνική εκπομπή αν δεν κάνω λάθος ο Τζίμης Πανούσης και το είχε πει. Εντάξει ήταν γνωστό ότι ο Τζίμης Πανούσης είχε έναν ιδιαίτερο τρόπο να κάνει αστεία και πλάκες. Και κάποιοι πιστεύουν ότι αρκετές φορές ξεπερνούσε το μέτρο», σημείωσε η παρουσιάστρια. Η Ντόρα Μπακογιάννη σημείωσε πώς δεν ήξερε καν από που είχε ξεκινήσει η φήμη. «Είναι άλλο πλάκα και άλλο αυτό. Από την αρχή δεν δώσαμε ποτέ σημασία στο θέμα αλλά το θεωρώ γελοίο, δηλαδή ξεφτίλα», κατέληξε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Σύμφωνα με τον Πανούση και το ευτελές του χιούμορ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υιοθετήθηκε από τον Μητσοτάκη και τη Μαρίκα για να κουκουλώσει το σκάνδαλο.
Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά που ο Πανούσης έλεγε κάτι τέτοιο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στην παράσταση του «Τα Δομημένα Βρομόλογα» ο διασκεδαστής έχει πει: «Θα σκάσει η Ντόρα, αλλά της έχουνε ετοιμάσει και αυτηνής σκάνδαλο. Ποιος τραγουδιστής έχει κάνει παιδί εξώγαμο μετά τον Πασχάλη; Είναι ο Τέρης ο Χρυσός. Τα λέμε ανοιχτά. Αυτός το '59 έπαιζε σε μια συναυλία σ' ένα κλαμπάκι στο Λουτράκι και πήγε ένα μικρό, ένα δεκαεξάχρονο, και πώς έγινε, είχε μια σεξουαλική μεταστροφή ο Χρυσός και την καβάλησε. Την π...ε την κοπέλα και ήταν η Ντόρα η Μπακογιάννη. Και έβγαλαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Είναι Κυριάκος Χρυσός Μητσοτάκης. Αυτό το σκάνδαλο θα βγει και πάει και αυτό το σκάνδαλο και να δούμε ποιος θα μας κυβερνήσει».

Το «αστείο» αυτό με τον Κυριάκο Μητσοτάκη κράτησε χρόνια και κανείς δεν μπορούσε να το πάρει στα σοβαρά, αφενός γιατί από τη μία η διαφορά ηλικίας της Ντόρας με τον Κυριάκο είναι μόλις 14 χρόνια (!) -αυτή έχει γεννηθεί το 1954 και αυτός το 1968- και αφετέρου γιατί όλοι έχουν συνηθίσει τον Τζίμη Πανούση με το καυστικό χιούμορ του.
Η φήμη όμως αυτή, αν και σκοντάφτει στη χαοτική διαφορά ύψους του Τέρη Χρυσού με τα πανύψηλα γονίδια του Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν κυκλοφορεί πλέον παρά ως παλαιά κακοήθεια και ως ένα κακόγουστο αστείο.
Στο βιβλίο της ζωής του ο Τέρης Χρυσός αναφέρεται εκτενώς σε αυτό το θέμα θέλοντας, όπως λέει, «να πάρει τέλος αυτή η ηλιθιότητα!»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline