Πέμπτη 25 Απριλίου 2024  02:07:21

Επιστρέφουν στην Ελλάδα, παρά τα προβλήματα

Βρήκαν τελικά τρόπο διαφυγής-επιστροφής την Ελλάδα είτε οι ίδιοι ως ταξιδιώτες ευκαιριακοί και μεμονωμένοι είτε και με φροντίδα των πρεσβειών μας στο εξωτερικό.

Τελικά επιστρέφουν και οι τελευταίοι επιθυμούντες και εγκλωβισμένοι-πλην Αγγλίας ίσως- παρά τα προβλήματα, που αντιμετώπισαν με τις ειδικές απαγορεύσεις και δυσκολίες, εκεί όπου βρέθηκαν. Σχετικά με τις αφίξεις Ελλήνων αποδήμων στη χώρα, ο κ. Χαρδαλιάς είπε πως συνεχίζεται το επιχειρησιακό σχέδιο στα αεροδρόμια. Σε εξέταση για τον κορωνοϊό υποβάλλονται οι επιβάτες όλων των τακτικών πτήσεων που φτάνουν στη χώρα, δηλαδή πλέον των πτήσεων που έρχονται από Παρίσι, από Βρυξέλλες, από Ζυρίχη και Ντόχα.

Επιβάτες 15 τακτικών πτήσεων έχουν ελεγχθεί τις τελευταίες μέρες, δηλαδή περίπου 724 άτομα. Κατά την άφιξή τους οδηγούνται σε ξενοδοχείο όπου υποβάλλονται στο τεστ.

Όσοι είναι αρνητικοί αποχωρούν από το ξενοδοχείο και ολοκληρώνουν την καραντίνα τους στον τόπο που έχουν δηλώσει στην αντίστοιχη φόρμα. Οι θετικοί παραμένουν εκεί.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline