Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  20:13:22

Κοινό μυστικό ότι ο Δημήτρης Κρεμαστινός έχανε τελευταία, τη μάχη ζωής στον «Ευαγγελισμό» εξαιτίας ενδονοσοκομειακού μικροβίου. Η αποκάλυψη του Ανδρέα Λοβέρδου. Κύριο

Στην αποδυνάμωση της υγείας του σπουδαίου επιστήμονα συνέβαλε η τόσο μακρά παραμονή του στη ΜΕΘ.

Ο Δημ. Κρεμαστινός κατέληξε από την παραμονή στην εντατική, όχι από τον κορωνοϊό - Τι αποκάλυψε ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Ο γιατρός του Ανδρέα Παπανδρέου και πολύ καλός του φίλος νοσηλευόταν 1,5 μήνα στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού προσβεβλημένος από τον κορωνοϊό, αλλά τις τελευταίες ημέρες εκτός από την καταπόνηση του οργανισμού του ήλθαν οι ανησυχητικές πληροφορίες για επιπλοκές και δοκιμασίες επικίνδυνες..

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος μετά τις συζητήσεις που είχε με τη σύζυγο του Δημήτρη Κρεμαστινού, επίτιμη καθηγήτρια τη Ιατρικής, αποκάλυψε στο Open ότι ο καθηγητής Καρδιολογίας και πρώην υπουργός Υγείας που έχασε σήμερα τη ζωή του, είχε νικήσει τον κορωνοϊό, αλλά κατέληξε λόγω της παραμονής του για πολλές μέρες στην Εντατική.

«Η Τζένη Κρεμαστινού μου έλεγε ότι δεν φοβάται τον κορωνοϊό, όσο φοβόταν τις διάφορες επιπλοκές που προκαλούνται από λοιμώξεις στην εντατική. Απ' ότι μου είπε νίκησε τον κορωνοϊό και την πνευμονία που ήταν μία συνέπεια του ιού», είπε ο κ. Λοβέρδος.

Η κηδεία του θα γίνει στη Ρόδο αύριο το απόγευμα. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 5.00 το απόγευμα στον ιερό ναό του Ευαγγελισμού και η ταφή θα γίνει στο νεκροταφείο της Ρόδου, ενώ σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό στην εκκλησία θα επιτραπεί να βρίσκονται ελάχιστοι συγγενείς και φίλοι.

Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Κρεμαστινός νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» για πάρα πολλές ημέρες.
Ειδικότερα, είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο στις 26 Μαρτίου κι ενώ η αρχική κλινική του εικόνα ήταν καλή, στη συνέχεια επιδεινώθηκε.
Ωστόσο, λίγο μετά το Πάσχα, ο πρώην υπουργός εκδήλωσε πολυοργανική ανεπάρκεια, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη με κάθε επιστημονική μέθοδο προκειμένου να τον κρατήσουν στη ζωή. Ωστόσο, σήμερα το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline