Σάββατο 20 Απριλίου 2024  18:22:21

Ανοίγει η Εύβοια από τη Δευτέρα αλλά όχι Ελαφόνησος και Λευκάδα

Ελεύθερες οι οδικές μετακινήσεις από και προς την Εύβοια – Τι διευκρίνισε ο Πλακιωτάκης. Στις μετακινήσεις που θα επιτρέπονται από τη Δευτέρα 18 Μαΐου αναφέρθηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης για την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα, ο υφυπουργός υπενθύμισε πως από Δευτέρα ξεκινούν οι μετακινήσεις στην ηπειρωτική Ελλάδα και την Κρήτη, ενώ το ίδιο ισχύει και για την Εύβοια.
Την ίδια ώρα, τόνισε ότι δεν είναι εφικτή έως τις 25 Μαΐου η μετακίνηση πολιτών προς την Ελαφόνησο και την Λευκάδα.

Η κυβέρνηση μελετά από τη Δευτέρα 18 Μαΐου, εκτός από τις μετακινήσεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα την Εύβοια και την Κρήτη, να επιτρέπονται και οι μετακινήσεις προς Σαλαμίνα, Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο Ύδρα και Σπέτσες. Για τα υπόλοιπα νησιά, ο σχεδιασμός μένει για την ώρα ως έχει, δηλαδή η μετακίνηση να επιτρέπεται από τις 25 Μαΐου.
Κατά τα άλλα ο υφυπουργός αναφέρθηκε στους κανόνες ασφαλείας και τα πρόστιμα που θα επιβάλλονται στις οργανωμένες παραλίες σε περίπτωση μη τήρησης των κανόνων.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline