Σάββατο 20 Απριλίου 2024  09:35:38

Ο γραμματέας του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης ανακοίνωσε επισήμως τον ΣΥΡΙΖΑ TV, ως κομματικό κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας. Οι πρώτες πληροφορίες. Κύριο

Η Κουμουνδούρου και ο Αλ. Τσίπρας θεωρούν ότι από το σύνολο των τηλεοπτικών σταθμών κανένας δεν έχει φιλική ειδησεογραφική και σχολιογραφική κάλυψη προς τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε καν ισότιμη προβολή με τη ΝΔ και την Κυβέρνηση.

«Είναι η ώρα, λοιπόν, για μια μεγάλη πρωτοβουλία για τη δημοκρατική μεταρρύθμιση του μιντιακού τοπίου»

Τον λεγόμενο «ΣΥΡΙΖΑ ΤV» ανακοίνωσε επισήμως ο Πάνος Σκουρλέτης σε συνέντευξή του στην Αυγή, κάνοντας λόγο για «δημοκρατική μεταρρύθμιση του μιντιακού τοπίου». Εγχείρημα, το οποίο έρχεται μετά την αποτυχία του τηλεοπτικού σταθμού του ΚΚΕ, που πωλήθηκε και άλλαξε όνομα και του καναλιού του Γ. .Καρατζαφέρη , το οποίο συρρικνώθηκε, δεν διεκδίκησε πάλι πανελλήνια άδεια λειτουργίας και μεταβλήθηκε σε περιφερειακό στην Αττικής ως ΑΡΤ.

Σύμφωνα με τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, «το πρώτο που πρέπει να αποκατασταθεί σήμερα στον χώρο της ενημέρωσης είναι η πολυφωνία και να διασφαλιστεί η ανεξαρτησία των μέσων. Μέσα σε ένα τέτοιο τοπίο υπάρχει χώρος και για μια ισχυρή αριστερή φωνή».

Το ΕΣΡ, προσθέτει ο κ. Σκουρλέτης, έχει αυτοακυρωθεί. Έχουμε ταυτόχρονα την εμπειρία της δίκης μας περιόδου διακυβέρνησης. Είναι η ώρα, λοιπόν, για μια μεγάλη πρωτοβουλία για τη δημοκρατική μεταρρύθμιση του μιντιακού τοπίου.

«Εμείς οφείλουμε να στηρίξουμε τα μέσα στα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχει ως μέτοχος με όλες μας τις δυνάμεις. Στο πλαίσιο αυτό, όπως ίσως γνωρίζετε, ετοιμάζεται και ένα διαδικτυακός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός στο πλαίσιο της Αυγής και του Κόκκινου» διευκρίνισε.

Ο κ. Σκουρλέτης πρόσθεσε ότι το ΕΣΡ, έχει αυτοακυρωθεί από την αδράνεια που χαρακτηρίζει τα μέλη του και τόνισε ότι «Εμείς οφείλουμε να στηρίξουμε τα μέσα στα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχει ως μέτοχος με όλες μας τις δυνάμεις. Στο πλαίσιο αυτό, όπως ίσως γνωρίζετε, ετοιμάζεται και ένα διαδικτυακός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός στο πλαίσιο της Αυγής και του Κόκκινου» διευκρίνισε.

Διαδικτυακή τηλεόραση λοιπόν έρχεται όπως αναφέρει το e-tetradio δεν είναι τυχαία η αποχώρηση του Γιάννη Σμυρλάκη από το Mega προκειμένου να συμμετάσχει στο νέο αυτό εγχείρημα. Ο Γιάννης Σμυρλάκης δουλεύει χρόνια στην τηλεόραση και το κατέχει το σπορ. Υπεύθυνος των ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Λευτέρης Αρβανίτης και ήδη του πιστώνεται η αναμόρφωση (και η άνοδος στις ακροαματικότητες) του 105.5 Στο Κόκκινο.
Πριν 3,5 χρόνια, πάντως, η «Left Media Α.Ε.» που λειτουργεί τον 105.5 Στο Κόκκινο είχε κατοχυρώσει τους τίτλους «LEFT TV», «LEFT RADIO», «LEFT NEWS» και «LEFT FM», μαζί με τα λογότυπά τους.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline