Σάββατο 20 Απριλίου 2024  17:08:09

Δεύτερη .... νεκρανάσταση του Ανδρέα Βγενόπουλου χθες στην κοσμική Αθήνα, από φήμες ότι βρίσκεται στη Βραζιλία. Δύο γνωστοί ιατροδικαστές έχουν πραγματοποιήσει νεκροψία όταν πέθανε τον Νοέμβριο του 2016 και υπογράψει ειδικές αναλυτικές εκθέσεις. Κύριο

Στενοί συνεργάτες εξήγησαν και πάλι-μετά τις «αποκαλύψεις» του Νίκου Νικολόπουλου το 2018- στο NONPAPERNEWS, καθώς πολλά ντοκουμέντα πιστοποιούν πως έχασε τη ζωή του και κηδεύτηκε ο άτυχος μεγαλοεπιχειρηματίας. Το αποκαλυπτικό μας δημοσίευμα για την πρώτη «νεκρανάσταση», που γνώρισε από τότε χιλιάδες αναζητήσεις στο Διαδίκτυο.

Φήμες πρώτα σε κύκλους της λεγόμενης κοσμικής Αθήνας και μετά όργιο φημών και μπαράζ δημοσιευμάτων. Αναπαραγωγές και ανακυκλώσεις με καχυποψίες, πλήρως αναληθείς.

Ήδη, από τότε, δύο γνωστοί ιατροδικαστές-ο ένας που ορίσθηκε από το Κράτος γιατί υπήρξε αιφνίδιος θάνατος και ο άλλος της οικογένειας- έχουν πραγματοποιήσει νεκροψία ,όταν ο Α. Β. πέθανε τον Νοέμβριο του 2016 και έχουν υπογράψει ειδικές αναλυτικές εκθέσεις με αιτία θανάτου(καρδιακό επεισόδιο), δακτυλικά αποτυπώματα, άλλες περιγραφές κλπ.

Δεύτερη νεκρανάσταση τρεισήμισι χρόνια μετά...Κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου υπήρχαν πολλές «αποκλειστικότητες», και διαρροές πως ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ο οποίος έχει πεθάνει τον Νοέμβριο 2016, ζει και μάλιστα νοσηλεύεται στη Βραζιλία με κορωνοϊό!
Το θέμα πήρε διαστάσεις και χρειάστηκε η παρέμβαση του Ελληνικά HOAXES, το οποίο ανακάλυψε πως οι δύο φωτογραφίες που χρησιμοποιήθηκαν ήταν από τη Βραζιλία το 2015 και από την Κίνα το 2013!

Μάλιστα, κατά τη διασπορά των fake news ενέπλεξαν ακόμη και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος είχε επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Βραζιλίας Ζάιχ Μποσλονάρο!

Πώς ξεκίνησε, ωστόσο, όλο αυτό; Υπάρχει μια ερμηνεία, εξηγηση. Ένας Κύπριος, ο Δημήτης Τόκαρης, ο οποίος στο παρελθόν είχε εργαστεί στο Sigma TV, έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook:

«Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΖΕΙ
Πόσο εύκολα μπορούν πια να εξαπλωθούν -σαν φωτιά σε ξηρά χόρτα τον Αύγουστο- τα fake news.
Το πρωί του Σαββάτου έπινα καφέ με φίλο και του είπα "εφαντάσθηκες να βρεθεί με κορωνοϊό στη Βραζιλία ο Βγενόπουλος?" Γέλασε και μετά μου είπε "κάμε το ανάρτηση".

Χωρίς να το σκεφτώ πολύ, το έκανα, πιστεύοντας πως ήταν ξεκάθαρο ότι πρόκειται για ένα αστείο.
Λίγες ώρες μετά διάβαζα σε ιστοσελίδες σε Κύπρο άλλα και Ελλάδα για τον Βγενόπουλο που πέθαινε (ξανά) κάπου στη Βραζιλία από κορωνοϊό και έβλεπα εκατοντάδες αναρτήσεις και σχόλια για το "θέμα"!

Άθελα μου είχα δημιουργήσει ξαφνικά fake news! Και προβληματίσθηκα έντονα όταν κατάλαβα πόσο εύκολο είναι! Πολύ φοβάμαι ακόμη και πόλεμος μπορεί να ξεκινήσει από -εκούσια ή ακουσία- fake news».

Μάλιστα το «ρεπορτάζ» έχει και φωτογραφίες ντοκουμέντο από την μεταφορά του σε νοσοκομείο της Βραζιλίας

Δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι «κλιμάκια της ΕΛΑΣ μεταβαίνουν Βραζιλία και να συλλάβουν τον Ανδρέα Βγενόπουλο, που έχει προσβληθεί από κορωνοϊό είναι αναληθή.
Ισχυρισμός: Ο Ανδρέας Βγενόπουλος ζει σε πόλη της Βραζιλίας. Η μεταφορά του στο νοσοκομείο εξαιτίας του κορωνοϊού αποκάλυψε την αλήθεια.
Συμπέρασμα: Πρόκειται για θεωρία συνωμοσίας. Ο Α. Βγενόπουλος πέθανε από καρδιακή προσβολή στις 5 Νοεμβρίου 2016. 

ΨΕΥΔΕΣ

Άρθρα που φέρουν τον τίτλο: «Ανδρέας Βγενόπουλος. Δεν τούφτανε που ήταν νεκρός 4 χρόνια, τον χτύπησε κι ο ιός κι άστα να πάνε. Σε νοσοκομείο στην πόλη Σαλβαντόρ της Βραζιλίας ο Α.Βγενόπουλος, χτυπημένος από τον κορωνοϊό. ΦΩΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ... ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΕΛΙΞΕΙΣ. ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ» έχουν αναρτηθεί σε ιστοσελίδες και έχουν κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Παραδείγματα: makeleio.gr, skeftomasteellhnika.blogspot.com, diathesh.blogspot.com, dionios.blogspot.com, e-magazino.gr, xanianews.gr, newsup.gr.
Σύμφωνα με το «ρεπορτάζ» ο Ανδρέας Βγενόπουλος διακομίσθηκε εσπευσμένα τις προηγούμενες μέρες στο νοσοκομείο Ρομπέρτο Σάντος της πόλης Σαλβαντόρ στην Βραζιλία. Οι φωτογραφίες που πλαισιώνουν το κείμενο αποδεικνύουν ότι ο επιχειρηματίας ζει αν και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση εξαιτίας του κορωνοϊού. Το άρθρο, επίσης, αναφέρει ότι μέλη των διωκτικών αρχών μεταβαίνουν στην Βραζιλία για να τον συλλάβουν.

Οι φωτογραφίες-«ντοκουμέντο»

Στο άρθρο εντοπίζονται δύο φωτογραφίες οι οποίες «αποδεικνύουν» ότι ο Ανδρέας Βγενόπουλος συνεχίζει να ζει.
Η πρώτη αναρτήθηκε στο Shutterstock από τον Joa Souza. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 9 Ιουνίου 2015, έξω από το νοσοκομείο Ρομπέρτο Σάντος που βρίσκεται στην πόλη Σαλβαντόρ στην Βραζιλία. Σε αυτήν φαίνονται δύο γυναίκες να κάθονται στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα είναι ασθενοφόρο.

«Ο Ανδρέας Βγενόπουλος δεν πέθανε το 2016 αλλά ζει ακόμα, κάπου..» Οι φήμες της κοσμικής Αθήνας επισήμως στη Βουλή από τον Νίκο Νικολόπουλο, χωρίς την αντίδραση των άλλων βουλευτών.

Γράφτηκε από τον NonPaperNews
Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2018 00:06

«Ασόβαροι ισχυρισμοί, σε μια ασόβαρη Επιτροπή της Βουλής, στη συζήτηση για ένα ασόβαρο πόρισμα ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, στο οποίο συνέβαλε και στήριξε ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας, εκλεγμένος με τους ΑΝΕΛ το 2015, Νίκος Νικολόπουλος, πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος» υποστηρίζει αρμόδιος παράγοντας της ΝΔ.

Στον αστερισμό της ελαφρότητας κινήθηκε η συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία χθες, όπου συζητήθηκε το πόρισμα για το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν». Τα μέλη της πλειοψηφίας, ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ επιχειρώντας να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις που προκαλεί ότι διαπίστωσαν μόνο πολιτικές ευθύνες και όχι ποινικές και ότι δεν εισηγούνται παραπομπή του θέματος σε Προανακριτική αλλά στην κανονική Δικαιοσύνη ζήτησαν κυρώσεις κατά των δύο πρώην υπουργών Υγείας Γεωργιάδη- Λοβέρδου και τις καταφρονητικές δηλώσεις τους.

Συγκριμένα ζήτησαν την παραπομπή τους στην επιτροπή Δεοντολογίας για «αντικοινοβουλευτικές δηλώσεις». Με συνέπεια να προκαλέσουν την κριτική για αυταρχισμό βουλευτών της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ.

«Το πόρισμα της κυβερνητικής πλειοψηφίας είναι για τα σκουπίδια όπως όλος ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι κοινοί απατεώνες», είχε δηλώσει ο, Αδωνις Γεωργιάδης,..
«Φιάσκο» χαρακτήρισε το πόρισμα ο Ανδρέας Λοβέρδος, πού δήλωσε.: «Η έλλειψη συγκεκριμένων αναφορών, το φιάσκο αυτό, αποδεικνύει και την έκταση της πολιτικής μηχανορραφίας... Επιβεβαιώνομαι σε αυτό που δήλωσα από την πρώτη στιγμή ότι αυτή η κυβέρνηση και αυτή η πλειοψηφία έχουν φτάσει στο έσχατο σημείο πολιτικής κατάντιας και εξαχρείωσης».

Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής όπου θα συζητηθεί το πόρισμα της κυβερνητικής πλειοψηφίας για την πώληση του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κατέθεσαν το δικό τους πόρισμα.
Σύμφωνα με αυτό δεν προκύπτει καμία ευθύνη των πολιτικών προσώπων που διαχειρίστηκαν με οποιοδήποτε τρόπο την υπόθεση του «ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ».
.
Στον επίλογο του δικού τους πορίσματος οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζουν:
«...,Η Ελληνική Δικαιοσύνη ήδη διερευνά όλες τις πτυχές της κακοδιαχείρισης της διοίκησης Μαρτίνη έχοντας καταλήξει και σε καταδικαστικές αποφάσεις και θα πρέπει να ολοκληρώσει την έρευνά της αυτή»

ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΑΠΌ ΤΟ 2016 ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛH

Η κορύφωση του κλίματος καταγγελίας αλλά όχι με έκπληξη πολλών βουλευτών για όσα είχαν ακούσει σε διάφορους κύκλους από σοβαρούς κοσμικούς και απορούντες μυστικιστές έως συνομωσιολογούντες κάθε είδους, ήλθε καταρχήν από τον κ. Νίκο Νικολόπουλο ο οποίος κατηγόρησε την πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για «κουκούλωμα» των σκανδάλων και υποστήριξε ότι ο επιχειρηματίας Ανδρέας Βγενόπουλος... δεν απεβίωσε και μάλιστα από καρδιακή ανακοπή τέτοιες ημέρες τον Νοέμβριο του 2016, συγκεκριμένα στις 5 Νοεμβρίου , σε ηλικία 63 χρονών. Φήμες, που συνοδεύτηκαν με ισχυρισμούς ότι ελάχιστοι είδαν τον μεγαλοεπιχειρηματία νεκρό και επιπλέον σε εντυπώσεις-ερμηνείες για τα μεγάλα χρέη που είχε και τις πολλές δικαστικές εκκρεμότητες-διώξεις σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής σχολιάζοντας τα ευρήματα των εργασιών της Εξεταστικής Επιτροπής και στα πολλά κρυφά σημεία σκανδάλων, ανέφερε μεταξύ άλλων «εδώ ακούσαμε να μας λένε ότι ο Βγενόπουλος μπαινόβγαινε σε υπουργικά γραφεία. Μύριζαν ακόμα και οι υπουργικές σκάλες από τα πούρα του... μακαρίτη... ζωντανού. Εγώ πιστεύω ότι είναι ζωντανός», αναφερόμενος άλλοτε σε ανάμιξη του Βγενόπουλου σε ιατρικές επιχειρήσεις, στη απόκτηση του ΥΓΕΙΑ (που διεύθυνε η τελευταία σύζυγος του) και σε διαπλοκές κλινικών και πολιτικής εξουσίας. Ο τρόπος του ήταν σχεδόν κατηγορηματικός, βεβαιότητα την οποία κανένας από τους παρόντες βουλευτές δεν αμφισβήτησε ,όπως σε άλλες συζητήσει σχετικά, ως φαντασία ή κακόγουστο κουτσομπολιό.

Το ζήτημα της τιμωρίας των δύο πρώην υπουργών Υγείας για τις πρόσφατες δηλώσεις τους έθεσε αρχικά ο κ. Σάκης Παπαδόπουλος και επίσης ο Ν. Νικολόπουλος.. «Καταλαβαίνουμε όλοι την κριτική για την ποιότητα του πορίσματος. Όμως δεν καταλαβαίνω να βγαίνει Γεωργιάδης να μιλά για γελοίο πόρισμα γελοίων ανθρώπων. Πρέπει να υπάρξει δήλωση καταδίκης», ανέφερε.

Ενισχυτική παρέμβαση πραγματοποίησε ο κ. Νίκος Νικολόπουλος για τον συμπατριώτη του Αχαιό πρώην υπουργό και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ προσθέτοντας «βγήκε και ο κ. Λοβέρδος και είπε ότι μας έχει για πρωινό. Προτείνω να τους παραπέμψουμε στην επιτροπή δεοντολογίας».
Ο κ. Γιώργος Γεωργαντάς της ΝΔ σχολιάζοντας τις προτάσεις σημείωσε: «Δεν βρήκατε ποινικές ευθύνες και τώρα θέλετε να τους στείλετε στην επιτροπή δεοντολογίας». Από την πλευρά της, η κυρία Εύη Χριστοφιλοπούλου του ΚΙΝΑΛ υπενθύμισε «όταν ο Πολάκης σε αυτή την αίθουσα με έβριζε και μου έλεγε ότι χρειάζομαι χάπια δεν μίλησε κανείς σας».

Ο κ. Γιάννης Θεοφύλακτος (ΣΥΡΙΖΑ) προανήγγειλε για μια ακόμα φορά ποινικές διώξεις λέγοντας πως «ποινικές ευθύνες υπάρχουν και στο Ντυνάν και στο ΚΕΕΛΠΝΟ και θα βγουν. Περιμένετε! Η επόμενη εβδομάδα είναι κοντά»

Ο ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ

Ό πολυεπιχειρηματίας Ανδρέας Βγενόπουλος. Όταν μετά τα μεσάνυχτα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Υγεία» ήταν ήδη νεκρός. Το νοσοκομείο ανήκε στον όμιλο της MIG, τον οποίο ήλεγχε ο Α. Βγενόπουλος, με πρόεδρο την τελευταία σύζυγο Αρετή Σουβατζόγλου. Ο θάνατός του αναγγέλθηκε από το νοσοκομείο με μια λιτή ανακοίνωση: «Σήμερα Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 στις 03:30 το πρωί απεβίωσε ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου Ανδρέας Βγενόπουλος από καρδιακή ανακοπή».

Ακολούθησε ανακοίνωση της MIG, η οποία ανέφερε: «Με βαθιά οδύνη το διοικητικό συμβούλιο της Marfin Investment Group (MIG) ενημερώθηκε για τον θάνατο του ιδρυτή του ομίλου Ανδρέα Βγενόπουλου, από καρδιακή ανακοπή. H κηδεία του, σύμφωνα με επιθυμία της οικογένειάς του, θα πραγματοποιηθεί σε στενό κλειστό οικογενειακό κύκλο».

Σύντομα η οικογένεια μετά το θάνατο του Ανδρέα Βγενόπουλου χωρίστηκε στα δύο και ξεκίνησε διαμάχη μεταξύ των παιδιών του Φιλίππου και Μελίνας από τη μία πλευρά και από την άλλη της συζύγου του Ρίτας Σουβατζόγλου.

Η τελευταία σύζυγος τους ανακοίνωσε ότι ο πατέρας τους άφησε πίσω του μόνο χρέη και πως όσο και εάν ψάξει δεν θα βρει κάποιο περιουσιακό στοιχείο αξίας. Έκτοτε, ο 22χρονος Φίλιππος έβαλε σκοπό να ανακαλύψει τι έγινε η αυτοκρατορία του πατέρα του, την οποία πίστευε ότι θα κληρονομούσε. Η επόμενη κίνησή του βέβαια ήταν να απευθυνθεί σε δικηγόρους και να ξεκινήσει δικαστική διαμάχη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα εάν και δεν υπάρχει σαφής εικόνα της περιουσίας που άφησε πίσω του ο Ανδρέας Βγενόπουλος, οι συμμετοχές του σε διάφορες εταιρείες όπως αυτή στη Ναυτιλιακή εταιρεία Bariba δημιουργεί εύλογα ερωτήματα για το τι έγιναν αυτές οι συμμετοχές;
Την ίδια ώρα κύκλοι των παιδιών του Ανδρέα Βγενόπουλου αναρωτιούνται παράλληλα τι έγιναν τα σπίτια που φέρεται να είχε στην ιδιοκτησία του ο πατέρας τους σε Αθήνα, Λονδίνο και Ελβετία.

Μέχρι το τέλος της ζωή του ήταν εκτελεστικός πρόεδρος του ομίλου Marfin Investment Group και αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του «Διαγνωστικού και Θεραπευτικού Κέντρου Αθηνών Υγεία ΑΕ». Η MIG είναι ιδιοκτήτρια σειράς εταιρειών, όπως η Vivartia στον κλάδο γαλακτοκομικών, κατεψυγμένων τροφίμων και υπηρεσιών εστίασης και ψυχαγωγίας, η Attica Group στον χώρο της επιβατηγού/οχηματαγωγού ναυτιλίας στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, η Singular Logic σε υπηρεσίες πληροφορικής, η Sunce (Bluesun) στον τομέα του τουρισμού και αναψυχής στην Κροατία και η Robne Kuce Beograd (RKB) στη Σερβία.

Ωστόσο, η πιο γνωστή επαγγελματική δραστηριότητά του ήταν αυτή του επικεφαλής της Marfin Popular Bank, η οποία έπαιξε σημαντικό ρόλο στην κατάρρευση της κυπριακής οικονομίας, πρωταγωνιστώντας σε σειρά οικονομικών σκανδάλων που ελέγχονται από τις αρχές και τη δικαιοσύνη στην Ελλάδα και την Κύπρο.
Τον Ιανουάριο του 2008 είχε δημιουργήσει την Παναθηναϊκή Ενωτική Κίνηση (ΠΕΚ), με σκοπό την πολυμετοχικότητα ή την εξαγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και την ενίσχυση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος χαρακτηριζόταν συγκρουσιακός άνθρωπος που συχνά επιχειρούσε να λύσει ακόμα και τις προσωπικές του διαφορές με δικαστικές διαδικασίες. Είχε μηνύσει πολλούς δημοσιογράφους και πολιτικούς, μεταξύ των οποίων ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ανοικτές υποθέσεις

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος στην πορεία του ενεπλάκη σε δεκάδες υποθέσεις που δημιούργησαν υποψίες, ενδείξεις και αποδείξεις διαπλοκής. Για μεγάλο χρονικό διάστημα απολάμβανε την προστασία του δικαστικού κατεστημένου της Ελλάδας, το οποίο προχωρούσε σε έρευνες-παρωδίες μετά από αυτοκαταγγελίες του Α. Βγενόπουλου, και έθετε όλες τις υποθέσεις στο αρχείο. Η τακτική αυτή προκάλεσε κρίση στην ελληνική δικαιοσύνη με επίκεντρο της εισαγγελέα Γεωργία Τσατάνη, η οποία αντιμετώπισε πειθαρχική δίωξη μετά από έρευνα που διέταξε η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου. Προσφάτως ανασύρθηκαν από το αρχείο διάφορες υποθέσεις και άρχισε η επανεξέτασή τους.

Πριν από λίγες μέρες, είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του Α. Βγενόπουλου και άλλων 14 ατόμων για δάνειο 200 εκατ. ευρώ που χορήγησε στην εφοπλίστρια Αγγελική Φράγκου χωρίς εγγυήσεις, όταν ήταν επικεφαλής της Λαϊκής Τράπεζας. Ο Α. Βγενόπουλος διώχθηκε για απιστία σε βαθμό κακουργήματος. Παράλληλα βγήκαν από το αρχείο δύο αναφορές που είχε καταθέσει ο εισαγγελέας Εφετών Ιωάννης Αγγελής, όπου είχε καταγγείλει προσπάθεια παρέμβασης στο έργο του σχετικά με τους χειρισμούς του σε υποθέσεις του Α. Βγενόπουλου.

Οι δύο αναφορές είχαν τεθεί στο αρχείο στις 30 Ιουνίου 2016 από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Μανώλη Ρασιδάκη.

Focus στην Κύπρο

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος ήταν κατηγορούμενος και στην υπόθεση δωροδοκίας του πρώην διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Χριστόδουλου Χριστοδούλου από την εταιρεία Focus του Μ. Ζολώτα. Παρά το ότι είχε ζητηθεί η φυσική παρουσία του στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας ώστε να επιτευχθεί η παραπομπή της υπόθεσης στο Κακουργιοδικείο, ο Α. Βγενόπουλος μέχρι και προχθές είχε αρνηθεί να εμφανιστεί. Εναντίον του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, το οποίο ανακλήθηκε μετά από σύσταση του Διεθνούς Διαιτητικού Δικαστηρίου, στο οποίο έχει προσφύγει η MIG διεκδικώντας τεράστιες αποζημιώσεις από την Κυπριακή Δημοκρατία.
Παράλληλα, ανοιχτή είναι και η υπόθεση για χειραγώγηση μετοχών της Λαϊκής Τράπεζας, με στοιχεία που προέκυψαν από έρευνα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline