Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανοικτά πλέον ο παλιός κρυφός εμφύλιος Καμμένου- Παπαγγελόπουλου. Τον καλεί να αποσύρει τον τίτλο «σούργελο» και άλλα μειωτικά ως διώκτη κατά ΜΜΕ μαζί με τη σύζυγο του Ελένη Τζούλη. Κύριο

Καμμένος κατά Παπαγγελόπουλου: Είναι ψευδή και συκοφαντικά, όσα φέρεται να δήλωσε - Να τα διαψεύσει αμέσως.

Οι αποκαλυπτόμενες προσωπικές συνομιλίες με επίκεντρο τον πρώην παντοδύναμο υπουργό Δημ, Παπαγγελόπουλο, τον πρώην παντοδύναμο ΥΠΕΘΑ Παν,. Καμμένο ,τη σύζυγο του δικηγόρο ποινικολόγο, την ενοχλητική επιτελική ομάδα των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ αλλά και γύρω από τον Αλέξη Τσίπρα και το τότε Μαξίμου είναι επιδεκτικές πολλών συμπερασμάτων. Η ΝΔ αλλά και το ΚΙΝΑΛ ομιλούν ευθέως περί μηχανισμών παρακράτους και εξωθεσμικού ελέγχου της Δικαιοσύνης, παράλληλα με τις άλλες αποκαλύψεις για τον Νίκο Παπά και τις καταγγελίες του Εβραίου επιχειρηματία Σ.Μυωνή. Με κραδασμούς σε πολλά ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και το αίσθημα νέας φθοράς και απαξίωσης από όλα αυτά.

Επιπλέον, παράλληλα τις μεθοδεύσεις ανομίας και τους εκβιασμούς, μετά χρημάτων, κατά του Δ, Μυωνή, μετά τις καταγγελίες εισαγγελέων στην Προανακριτική ότι υπήρχε ανάμιξη Παπαγγελόπουλου και άλλων κυβερνητικών σε δικαστικές υποθέσεις, προκύπτουν φαινόμενα υποκρισίας και πολιτικού κυνισμού των ΣΥΡΙΖΑ_ΑΝΕΛ. Ετσι,λχ, τη στιγμή, που ο Καμμένος κυνηγούσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον αποκαλούσε στη Βουλή 'έμπορο ναρκωτικών', ο διευθυντής των 'Παραπολιτικών' Παναγιώτης Τζένος συνομιλούσε προσωπικά με τον τότε αναπληρωτή υπ. Δικαιοσύνης Δημ. Παπαγγελόπουλο, τον οποίο ο Αλ. Τσίπρας είχε αναγάγει στον σκληρό βραχίονα δίωξης των πολιτικών αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ. Με αποτέλεσμα κυνικές αποκαλύψεις για Παπαγγελόπουλου, Καμμένο,. Παππά, Μυωνή κ.α.

Όπως είναι ευνόητο, τα πολλά αιχμηρά, που υπάρχουν στις συνομιλίες, όπως για παράδειγμα ο απαξιωτικός χαρακτηρισμός 'σούργελο', που χρησιμοποιεί ο Παπαγγελόπουλος για την σύζυγο του Πάνου Καμμένου, αλλά και οι αναφορές των συνομιλητών σε προσπάθειες καθοδήγησης εισαγγελέων για να κάνουν κινήσεις σκοπιμότητος προς την μια ή την άλλη πλευρά, έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων από διαφορετικές πλευρές και με διαφορετικό περιεχόμενο.
Μεταξύ των αντιδράσεων αυτών, η Ν.Δ κάνει λόγο για μια ακόμη απόδειξη του παρακράτους των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ο Καμμένος απειλεί ότι θα μηνύσει τον Παπαγγελόπουλο και ο Παπαγγελόπουλος βγαίνει στο MEGA, του ομίλου Μαρινάκη και παραδέχεται ότι είναι αληθινό το περιεχόμενο της συνομιλίας του με τον Παν. Τζένο.

Η ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝ. ΚΑΜΜΕΝΟΥ

«Μετά τη δημοσιοποίηση μιας από τις πολλές - προφανώς - θερμές συνομιλίες των Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένου με τον άλλοτε "αγαπημένο" τους υπουργό Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, εάν ο τελευταίος δεν διαψεύσει ρητά, αφενός την συνομιλία τους, αφετέρου τα όσα ψευδώς φέρεται να διηγήθηκε για προφανείς λόγους συναλλαγής, και οι πλέον αφελείς πλέον αντιλαμβάνονται την σχέση διαπλοκής που είχαν τα παραπάνω πρόσωπα μεταξύ τους, τα οποία ενημερώνονταν αναρμοδίως και υπογείως για εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις, και μάλιστα για υπόθεση που αφορούσε στα ανήλικα παιδιά μου», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο Πάνος Καμμένος μετά το δημοσίευμα των «Παραπολιτικών» που κάνει λόγο για διάλογο του πρώην υπουργού με στέλεχος της εφημερίδας.

Η δήλωση Καμμένου:

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ «όσα φέρεται να ισχυρίστηκε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος για εμένα και την σύζυγό μου, με πρωτοφανές αγοραίο ύφος και για γνωστό εισαγγελικό λειτουργό από ό,τι φαίνεται εν αγνοία του και τον οποίο φέρεται να ενέπλεξε για να προσδώσει προφανώς αληθοφάνεια στη δυνατότητα των παρεμβάσεών του στη Δικαιοσύνη, υπέρ των στελεχών των "Παραπολιτικών" και όχι μόνον, δεν είναι απλώς ψευδή, συκοφαντικά και φράσεις του υποκόσμου, αλλά αποδεικνύουν τον παρασκηνιακό τρόπο, με τον οποίο εκτελούσε τα καθήκοντά του εν αγνοία μάλιστα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα».

«Θέλω να πιστεύω ότι οι μυστικές συνομιλίες των "κατασκόπων" δεν επεκτείνονταν και σε άλλες δικαστικές υποθέσεις όπως το Νoor1. Ας λύσουν μεταξύ τους τα χρέη και τα υπόλοιπα, εάν υπάρχουν. Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος υποχρεούται να διαψεύσει όσα ψεύδη φέρεται να ισχυρίστηκε και να εξηγήσει τους λόγους που τον ώθησαν σε αυτό αλλιώς αναλαμβάνει την ευθύνη. Την απάντηση οφείλει να την δίνει στον ελληνικό λαό και όχι στο κανάλι Mega και τους μετόχους του. Σε ό,τι με αφορά, ηθικά δεν τον απαλλάσσει ότι προφανώς έλαβε χώρα μία ακόμη παράνομη υποκλοπή. Εάν δεν το κάνει, θα προσφύγω στη δικαιοσύνη η οποία ανήκει σε όλους τους Έλληνες και είναι ανεξάρτητη» καταλήγει ο Πάνος Καμμένος.

Τι αναφέρει το δημοσίευμα

Σημειώνεται πως σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο τότε υπουργός Εθνικης Αμυνας, Πάνος Καμμένος, φέρεται να ζητούσε να υπάρξει παρέμβαση Παπαγγελόπουλου κατά της εφημερίδας. Το ρεπορτάζ βασίζεται στα όσα φέρεται να είπε ο τότε υπουργός Δικαιοσύνης στους ανθρώπους της εφημερίδας, υποστηρίζοντας μάλιστα πως ο Πάνος Καμμένος τον προέτρεψε να επικοινωνήσει με τον τότε προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλία Ζαγοραίο και να του ζητήσει να «γ...» την εφημερίδα. Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η σχετική συζήτηση ανάμεσα στον Καμμένο και τον Παπαγγελόπουλο έγινε παρόντος του Αλέξη Τσίπρα μέσα στο πρωθυπουργικό γραφείο στη Βουλή.

Πολυμέσα