Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  02:14:52

Άηθες ήθος στον ΣΥΡΙΖΑ .... Χλευαστική ανάρτηση για την «Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ και για την ταπείνωση της Αγίας Σοφίας, από τον σύμβουλο στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα, Νίκο Καρανίκα. Κύριο

Ειρωνεία και «εξυπνάδες» για την συγκίνηση που προκάλεσαν οι καίριες απόψεις της διάσημης Ελληνίδας.

Με συνοδευτικά σχόλια χαμηλού επιπέδου από το ίδιο αγράμματο σύμβουλο τον « αριστερό διανοούμενο του Μαξίμου επί ΣΥΡΙΖΑ» επί χρόνια στο Μαξίμου και από άλλους ομόφρονες μηδενιστές, λαϊκιστές και τιποτόφρονες.

Δάκρυσα με την Αρβελερ που δάκρυσε με την δεύτερη (○●) άλωση της #ΑγιαςΣοφιας . Ευτυχώς που είναι πολυσπουδαστη και λέει καμια εξυπνάδα για να συγκινήσει τους Δεξιούς εθνικιστες ανιστόρητους της ΝΔ #δεν_παει_αλλο

«Δάκρυσα με την Αρβελερ που δάκρυσε με την δεύτερη άλωση της Αγίας Σοφίας», έγραψε, μεταξύ άλλων, στο Twitter ο κ.Καρανίκας.
Και με άλλες αιχμές προσβλητικές, στενόμυαλες και ανεύθυνες ,που δεν προκάλεσαν καμμία αντίδραση από τη πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ. Αντίθετα σε πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή, όταν βουλευτές της ΝΔ αναφέρθηκαν στον κ.Καρανίκα ως αντιπροσωπευτική περίπτωση χυδαίας παρουσίας στο Μαξίμου και στο στενό επιτελείο του τότε Πρωθυπουργού, τον υπερασπίσθηκαν ότι είναι «πτυχιούχος, εργατικός, διαβασμένος» και διάφορα ανάλογα.

Πανελλήνια συγκίνηση, προκάλεσε με την εθνική της ευαισθησία και ανάταση, συγκλονισμένη από την απόφαση του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την Αγιά Σοφιά εμφανίστηκε, νωρίτερα, στην ΕΡΤ η διακεκριμένη ιστορικός.

«Αν ακούσω ότι τα ψηφιδωτά έχουν δακρύσει δεν θα εκπλαγώ, ούτε θα ρωτήσω για ποιο λόγο χτυπούν πένθιμα οι καμπάνες» είπε για να προσθέσει: «χτυπούν για την χριστιανοσύνη».

Η κ. Αρβελέρ εξέφρασε την άποψη ότι η εξέλιξη αυτή καταδεικνύει τη βαρβαρότητα του γειτονικού μας λαού.

«Σήμερα έγινε η πραγματική άλωση της Πόλης» ανέφερε σε άλλο σημείο και επικαλέστηκε δε μαρτυρία Τούρκου δημοσιογράφου ο οποίος υπογράμμισε ότι οι επέτειοι μνήμης για την άλωση της Πόλης καταδεικνύουν ότι όλα αυτά δεν ανήκουν στο τουρκικό λαό και πρέπει κάποια στιγμή να επιστραφούν.

«Όταν ένας λαός έχει ανάγκη από τέτοιους συμβολισμούς για να διατηρήσει τη συνοχή του και την ένωσή του, απέχει πολύ από τα ευρωπαϊκά δεδομένα» κατέληξε η ιστορικός, αναφερόμενη στις αντιδράσεις Τούρκων πολιτών.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline