Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  04:01:10

Από τις αποκλεισμένες ΗΠΑ, αναχώρησαν και έφτασαν ως Έλληνες πολίτες ο Τόμ Χάνς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον. Με πλώρη ήδη για το σπίτι τους στην Αντίπαρο. Κύριο

Οι τελευταίες δηλώσεις του διάσημου ηθοποιού, που πέρασε τη δοκιμασία της πανδημίας, για τη ανάγκη χρήσης της μάσκας και γενικά μέτρων προστασίας. Ποια επέτειο γιορτάζουν.

Αποκλεισμένες οι ΗΠΑ από ταξίδια στη Ευρώπη και την Ελλάδα αλλά όχι για Έλληνες πολίτες και μάλιστα καθαρούς ,μετά τη δοκιμασία του κορωνοιού, που πέρασαν..Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και η 63χρονη ηθοποιός / τραγουδίστρια έφτασαν στο αγαπημένο τους νησί στις Κυκλάδες.

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο αγαπημένο τους νησί, την Αντίπαρο, ξεκίνησαν ο Τομ Χανκς με τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον.

Ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, που έγινε 64 ετών την περασμένη Πέμπτη, και η σύζυγός του εθεάθησαν να προσγειώνονται με ιδιωτικό αεροπλάνο στην Πάρο το Σάββατο και από εκεί θα μεταβούν στην Αντίπαρο, όπου διαθέτουν εξοχική κατοικία και περνούν κάθε χρόνο ένα μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Με χαλαρό λουκ και τηρώντας τα μέτρα προστασίας Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον

Ο Τομ Χανκς αποβιβάστηκε από το ιδιωτικό αεροπλάνο, φορώντας ένα λευκό πόλο μπλουζάκι και σκούρα βερμούδα, ενώ στο κεφάλι του είχε ένα λευκό καπέλο του μπέιζμπολ και για προστασία από τον κορωνοϊό ένα πράσινο μαντίλι αντί για μάσκα. Φορούσε επίσης καφέ πέδιλα, γυαλιά ηλίου, ενώ κρατούσε δύο βαλίτσες.

Η Ρίτα Γουίλσον, η σύζυγός του, κρατούσε μια παραγεμισμένη τσάντα Louis Vuitton και φορούσε ένα φαρδύ ψάθινο καπέλο, ένα μαύρο απλό μπλουζάκι με v λαιμόκοψη, παντελόνι τζιν και λευκά sneakers, ενώ στο πρόσωπό της είχε μια μαύρη μάσκα.

Το διάσημο ζευγάρι, που είναι παντρεμένο από το 1988, σόκαρε τους θαυμαστές του νωρίτερα φέτος, καθώς ήταν οι πρώτες διασημότητες που ανακοίνωσαν πως βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού στην Αυστραλία.

Τόσο ο Τομ Χανκς όσο και η Ρίτα Γουίλσον ενημέρωναν έκτοτε διαδικτυακά τους φίλους τους για την κατάσταση της υγείας τους θέλοντας να τους δώσουν να καταλάβουν πόσο σοβαρά πρέπει να πάρουμε τη νέα αυτή ασθένεια. Μάλιστα, πρόσφατα, ο Τομ Χανκς ζήτησε από τον κόσμο να φορά πάντα μάσκα, λέγοντας συγκεκριμένα «Μην είστε μ@@@@, κάντε αυτό που πρέπει».

Ο Χανκς και η σύζυγός του κατέχουν μια πέτρινη βίλα 450 τετραγωνικών μέτρων που βρίσκεται σε μια έκταση 6 στρεμμάτων μεταξύ των χωριών Γλύφα και Χώρα.

Σύμφωνα με τους ντόπιους, αυτό είναι το μόνο μέρος όπου οι Χανκς και ο Γουίλσον «μένουν μόνοι τους για να χαλαρώσουν, να συναντηθούν με φίλους, να κάνουν δείπνα και να χαλαρώσουν, μακριά από τις απαιτήσεις του Χόλιγουντ και τα φώτα της δημοσιότητας».

Το ζευγάρι του Χόλιγουντ είναι στην Ελλάδα καθώς γιορτάζουν τα 64α γενέθλια του Χανκς, τα οποία ήταν την Πέμπτη 9 Ιουλίου.

Ο Χανκς, ο οποίος ανάρρωσε από τον κορωνοιο νωρίτερα φέτος μαζί με την γυναίκα του, είπε ότι «δεν σέβεται» τους ανθρώπους που αρνούνται να φορούν μάσκα δημόσια κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Ο Χανκς είπε: «Δεν το καταλαβαίνω, απλά δεν το καταλαβαίνω, είναι κυριολεκτικά το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε».

Ο ηθοποιός και η σύζυγός του βρέθηκαν θετικοί στο κορωνοιό ενώ έκαναν γυρίσματα στην Αυστραλία τον Μάρτιο.

Η Ρίτα Γουίλσον γεννήθηκε από Ελληνίδα μητέρα (Δωροθέα Γένκος) και μεγάλωσε ως Ελληνίδα Ορθόδοξη. Η Γουίλσον και ο Χανκς έχουν έναν από τους μακρύτερους γάμους στην showbiz, έχοντας δεσμευτεί το 1988.

Ο Χανκς τον περασμένο Δεκέμβριο έγινε επίτιμος Έλληνας πολίτης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline