Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020  00:36:39

Με μειωμένο προσωπικό και ελάχιστες κρατήσεις ανοίγει σήμερα το εμβληματικό «Μεγάλη Βρετανία». Περιορισμένες οι δουλειές και στο «Χίλτον», που άνοιξε πριν 10 ημέρες. Κύριο

Σε δοκιμασία από τον περασμένο Μάρτιο όλα τα πεντάστερα ξενοδοχεία στη πλατεία Συντάγματος, στο ευρύτερο κέντρο της Αθήνας και στη οδό Συγγρού, έχουν ανοίξει δοκιμαστικά με ελάχιστες δουλειές ( λ.χ. με πλούσιους πελάτες από Ευρώπη, Ρωσία και ΗΠΑ ). Με ελπίδες να γίνουν καλύτερα τα πράγματα μέσα στον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο.

Παρά το γεγονός ότι οι έως τώρα κρατήσεις είναι ελάχιστες, όπως ελάχιστες είναι σε όλα τα πεντάστερα ξενοδοχεία, ανοίγει την Τετάρτη (15 Ιουλίου) το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία με μειωμένο προσωπικό.

Γενικά, ο χρόνος για ολόκληρη την τουριστική αγορά κυλάει πλέον αντίστροφα. Όλοι ετοιμάζονται μετά μια «μεγάλη βουτιά στα βαθιά» από τον Μάρτιο, επώδυνη για όλους στα ξενοδοχείο με μικρό, στόχο την ανάκαμψη της τουριστικής ζήτησης και των κρατήσεων. Ευελπιστούν ότι ο κρισιμότερος μήνας της περιόδου, ο Αύγουστος, θα έχει κάποιες ικανοποιητικές πληρότητες για τις μονάδες που τελικά θα καταφέρουν να ανοίξουν.

-Στο πλαίσιο αυτό, μεγάλες - εμβληματικές μονάδες του κέντρου της Αθήνας, όπως η «Μεγάλη Βρετανία» και το «King George», στο Σύνταγμα έκλεισαν όπως επίσης το ΧΙΛΤΟΝ, το «Intercontinental» καθώς και όλα τα ξενοδοχεία της αλυσίδας ZEUS - WYNDHAM.

Παρά το γεγονός ότι οι έως τώρα κρατήσεις είναι ελάχιστες, όπως ελάχιστες είναι σε όλα τα πεντάστερα ξενοδοχεία, ανοίγει σήμερα Τετάρτη (15 Ιουλίου) το εμβληματικό ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» για υψηλού επιπέδου τουρισμό, με αρκετά. μειωμένο προσωπικό.
Μαζί του ανοίγουν:
1. Το εστιατόριο Roof Garden αλλά με λιγότερα τραπέζια (και αντισηπτικά) λόγω αποστάσεων που πρέπει να τηρηθούν.
2. Το Winter Garden σημείο συνάντησης δικηγόρων και πολιτικών και το
3. Το GB'Corner για δώρα και γλυκά. Οι κυριότεροι πελάτες βλέπετε των πεντάστερων ξενοδοχείων όπως είναι οι αμερικανοί ή επιβάτες της κρουαζιέρας, ή υπάλληλοι πολυεθνικών εταιρικών και άνθρωποι του City του Λονδίνου δεν έρχονται στην χώρα μας και ουδείς γνωρίζει εάν θα έρθουν εφέτος το καλοκαίρι.

Έτσι η Μεγάλη Βρετανία θα ανοίξει με κρατήσεις μόνον πέντε ή έξι ατόμων (κυρίως Ιταλών) και η διεύθυνση του ξενοδοχείου ευελπιστεί ότι τον Αύγουστο, ίσως τα πράγματα πάνε καλύτερα. Το διπλανό από τη Μεγάλη Βρετανία ξενοδοχείο το King George (ίδιας ιδιοκτησίας) θα ανοίξει και αυτό στις 15 Ιουλίου και θα λειτουργήσει όμως ανάλογα με τις κρατήσεις που θα έχει. Θα είναι μεν ανοικτό, αλλά με πελάτες εξυπακούεται.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline