Τετάρτη 24 Απριλίου 2024  20:36:02

«Κλεισμένη» μέχρι τον Σεπτέμβρη η βίλα του Τζόνσον στο Πήλιο - Πόσο ενοικιάζεται

Σάλος είχε προκληθεί στη Βρετανία στις αρχές Ιουλίου όταν ο πατέρας του πρωθυπουργού της χώρας, Στάνλεϊ Τζόνσον , έφτασε στην Ελλάδα μέσω Βουλγαρίας, για να πάει στο εξοχικό του στο Πήλιο.


Τότε, ο ίδιος δικαιολογήθηκε ότι είχε πολύ σοβαρούς λόγους για αυτό το ταξίδι καθώς, όπως δήλωσε, έπρεπε να «θωρακίσει» την ιδιοκτησία του απέναντι στον κορωνοϊό, λαμβάνοντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας, εν όψει της επερχόμενης τουριστικής σεζόν ενοικίασης.

Ρεπορτάζ της Daily Mail αποκαλύπτει τώρα πόσο ενοικιάζει την πηλιωρίτικη βίλα του στο Χόρτο ο Στάνλεϊ Τζόνσον - την «Βίλα Ειρήνη -ένα μικρό μέρος στον ήλιο» όπως την έχει ονομάσει ο ίδιος.

Σύμφωνα με την βρετανική ταμπλόιντ, ο πατέρας του πρωθυπουργού νοικιάζει το οίκημα σε τουρίστες (εύπορους, επιφανείς Βρετανούς στην πελιοψηφία τους) για 2.100 βρετανικές λίρες την εβδομάδα.
Μάλιστα φέτος πρόκειται να βγάλει 17.000 λίρες, περίπου 19.000 ευρώ, καθώς οι κρατήσεις είναι πλήρεις μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline