Πέμπτη 18 Απριλίου 2024  20:48:10

«Μας φόρεσε τη Δανάη Στράτου στο ΜεΡΑ-25», Μαρξιστικό,λέει, το κόμμα αλλά με κατηγορίες τώρα για «οικογενειοκρατία» με πρώτο στόχο τη σύζυγο και κόρη μεγαλοβιομηχάνων από τον χώρο της Δεξιάς. Κύριο

Στελέχη, πολιτικά και οργανωτικά, εξαπέλυσαν δριμεία επίθεση κατά του Γιάνη Βαρουφάκη, μιλώντας ανοικτά για οικογενειοκρατία και ιδιοτέλεια.

Πυρά εναντίον της άλλοτε πολιτικής τους στέγης εξαπολύουν μέσω Facebook κατά του ΜεΡΑ25 επιφανή στελέχη του κόμματος, όπως οι Άλκης Φλωρόπουλος, Άρης Παναγόπουλος και Ράνια Ντάλη.

Τόσο ο άλλοτε συντονιστής του κόμματος στην Πάτρα, όσο και οι δύο άλλοι πρώην βουλευτές εξαπέλυσαν δριμεία επίθεση κατά του Γιάνη Βαρουφάκη μιλώντας ανοικτά για οικογενειοκρατία και ιδιοτέλεια.

Χαρακτηριστική μάλιστα είναι η αναφορά του κου Φλωρόπουλου στη σύζυγο του Γιάνη Βαρουφάκη, Δανάη Στράτου για την οποία αναφέρει «Μας φόρεσε στο κόμμα την σύζυγο του» χαρακτηρίζοντας την άτομο που δεν έχει βιοποριστεί ποτέ στη ζωή του και έκανε δημόσιες παρεμβάσεις αναλαμβάνοντας θέση στο κόμμα.

Στην ανάρτηση, την οποία συνυπογράφει και ο πρώην βουλευτής του κόμματος για τον Νομό Αχαίας, Άρης Παναγόπουλος, γίνεται λόγος για οικογένειες , συζύγους, παιδιά κι ανίψια που κατέχουν αρκετές έμμισθες θέσεις εντός του κόμματος .

«Κάπως έτσι καταρτίζονται και τα εκλογικά ψηφοδέλτια», τονίζει η επιστολή.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι άλλοτε σύντροφοι του, κατηγορούν τον Γιάνη Βαρουφάκη για φθηνό λαϊκισμό, αναφέροντας πως έφτασε στο σημείο να εξυμνεί τον Καραμανλισμό , να τον εξισώνει με τον Ανδρέα Παπανδρέου ενώ παράλληλα καλούσε να μην δαιμονοποιούνται οι ψηφοφόροι του Τραμπ.

Παρεμφερής είναι κι η ανακοίνωση της κ. Νταλή, η οποία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι "Εδώ και πολύ καιρό, νιώθω "ξένο σώμα", χωρίς να με συνδέει τίποτα με τις "οικογένειες" και τις "παρέες" που κυριαρχούν στο κόμμα".

Πηγή: skai.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline