Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  18:01:28

Μετά επτά εγχειρήσεις (σε σύνολο 20 που χρειάζονται...), πήρε εξιτήριο η άτυχη 34χρονη Ιωάννα. Η τρελαμένη δράστις παραμένει προφυλακισμένη στις φυλακές Θήβας. Κύριο

Άγνωστα παραμένουν ακόμα τα όποια «βαθύτερα μυστικά» ή όχι συνέδεαν τις δύο άλλοτε φίλες και συντοπίτισσες.

Η Ιωάννα νοσηλευόταν από τις 20 Μαΐου, την ημέρα δηλαδή που της έριξε το βιτριόλι η 35χρονη κατηγορούμενη στην είσοδο της πολυκατοικίας, στον χώρο όπου εργαζόταν.
Εξιτήριο από το Θριάσιο νοσοκομείο πήρε το μεσημέρι της Τετάρτης η Ιωάννα που είχε δεχθεί επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, γεγονός που συντάραξε το πανελλήνιο από την ωμότητα και θρασύτητα που συνόδευσαν τη πράξη της επίθεσης με βιτριόλι, με σκοπό βαθειά και καταστρεπτικά εγκαύματα στο πρόσωπο και άλλα σημεία του σώματος...

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Star, η 34χρονη βγήκε από το Θριάσιο λίγο μετά τη μία το μεσημέρι. Τη συνόδευαν ο αδερφός της, η μητέρα της και ο δικηγόρος της, Νίκος Αλεξανδρής.
Η Ιωάννα νοσηλευόταν από τις 20 Μαΐου, την ημέρα δηλαδή που της έριξε το βιτριόλι η 35χρονη κατηγορούμενη στην είσοδο της πολυκατοικίας, στον χώρο όπου εργαζόταν.

Δυόμιση μήνες η Ιωάννα ανέβηκε το δικό της «Γολγοθά» με πολλαπλά χειρουργεία, επτά μέχρι στιγμής στο σύνολο. Υπενθυμίζεται ότι οι ζημιές που έχει υποστεί από το οξύ είναι στο πρόσωπο, τα χεριά και το στήθος.
Στο πλευρό της βρίσκονται οι δικοί της άνθρωποι, οι οποίοι δεν έφυγαν στιγμή από δίπλα της, κυρίως η μητέρα της. Το κορίτσι είναι σε καλή διάθεση καθώς η επιστροφή στο σπίτι είναι ένα πρώτο θετικό σημάδι για την εξέλιξη της υγείας της. Γνωρίζει και ενημερώνεται ότι έχει μπροστά της και άλλα χειρουργεία.

Παραμένει προφυλακιστέα η βιτριολίστρια από τις 18.6.2020

Κρίθηκε προφυλακιστέα η κατηγορούμενη για την επίθεση με το βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας στις 20 Μαΐου, έξω από το χώρο εργασίας της.
Η κατηγορούμενη έμεινε μόλις λίγα λεπτά στο ανακριτικό γραφείο καθώς έκανε χρήση του δικονομικού δικαιώματος της σιωπής, επιφυλασσόμενη να απαντήσει για όσα κατηγορείται στο προσεχές διάστημα. Άλλωστε, η κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση που της αποδίδεται, λόγω της μεγάλης ποσότητας του καυστικού οξέος που έριξε στην Ιωάννα, δικαιολογεί την προφυλάκιση.

«Η εντολέας μου λόγω της σωματικής και ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί. Έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής και ζήτησε να απολογηθεί σε επόμενο χρόνο. Επιπλέον υπήρξαν νέα στοιχεία τα οποία θέλαμε να μελετήσουμε και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε» ήταν η δήλωση του Σάκη Κεχαγιόγλου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline