Τρίτη 23 Απριλίου 2024  14:49:46

Κορωνοϊός: 164 τα νέα κρούσματα στην Αττική από τα 339 συνολικά – Η νέα γεωγραφική κατανομή

Σημειώνεται ότι λίγο πριν την έναρξη της ενημέρωσης του υπουργείου Υγείας, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 339 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση 71 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι ενώ έχουμε δύο ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 327 θανάτους συνολικά στη χώρα.

Τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα κορωνοϊού στην Αττική οδήγησαν την επιτροπή των επιστημόνων να ζητήσει την αύξηση των μέτρων για το λεκανοπέδιο, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να αποδέχεται τη σχετική εισήγησή τους και να αποφασίζει πρόσθετα μέτρα. Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Σωτήρης Τσιόδρας έστειλαν σήμα κινδύνου για την Αττική.

Παρακολουθήστε μέσα από το www.koronoios-live.gr, το νέο site του iefimerida.gr, όλες τις εξελίξεις για την πανδημία του κορωνοϊού στην Ελλάδα, την Ευρώπη και όλο τον κόσμο:

Γραφήματα με άμεση καταγραφή των κρουσμάτων και των θανάτων από τον κορωνοϊό.
Ρεπορτάζ, έρευνες, απόψεις επιστημόνων, ερευνητών και ιατρών.
Μέτρα προστασίας από τον ιό και όλες οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης και της επιστημονικής κοινότητας στο νέο site του iefimerida koronoios-live.gr.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline