Τρίτη 23 Απριλίου 2024  21:38:38

Ακραία επίθεση της ΚΝΕ κατά των Γιάννη Πρετεντέρη, Αρη Πορτοσάλτε και Δημήτρη Οικονόμου για τις δημόσιες απόψεις τους ως «παπαγαλάκια», δηλαδή με ξένες απόψεις-κατευθυνόμενες. Και μάλιστα με ειδικό σποτ. Κύριο

Κριτική, στα όρια του λαϊκισμού για τις απόψεις τους , με τις οποίες δεν συμφωνούν και δηλώνουν αντίθετοι με όσους πολεμούν την υποχρεωτική χρήση της μάσκας και για τις καταλήψεις στα σχολεία της Μέσης Εκπαίδευσης, τις οποίες χειροκροτούν και υποστηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΝΕ.

Αυστηρή πολύ, μειωτική και άδικη αλλά και ασυνήθιστη για το ήθος και την έως τώρα πολιτική συμπεριφορά της ΚΝΕ, όπως και γενικότερα του ΚΚΕ, είναι η «λαϊκίστικη αντεπίθεση», περνά η ΚΝΕ με αφορμή τις καταλήψεις στα σχολεία και ένα σποτ στο οποίο διακρίνει "παπαγάλους" από "παπαγαλάκια". Δηλαδή με μειωτικές αναφορές ότι δεν έχουν δικές τους απόψεις αλλά απλώς αναπαράγουν απλή προπαγάνδα της Κυβέρνησης και της ΝΔ.

Με σποτ που αναρτήθηκε στο κανάλι της στο Youtube η νεολαία του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, σχολιάζει την επικριτική στάση γνωστών δημοσιογράφων Γιάννη Πρετεντέρη, Άρη Πορτοσάλτε και Δημήτρη Οικονόμου απέναντι στους μαθητές και στις καταλήψεις τους, με τις οποίες ζητούν μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό στα σχολεία τους. Με κατάργηση της υποχωρητικότητας της μάσκας, με διάφορα - ορισμένα αναγκαία και ώριμα- αιτήματα για καλύτερες συνθήκες σε Γυμνάσια και Λύκεια και με μεθόδους , όπως οι καταλήψεις, τα συλλαλητήρια και η αποχή από τα μαθήματα.

«Τους παπαγάλους αγαπάμε, τα "παπαγαλάκια όχι» είναι το μήνυμα του σποτ, που παρουσιάζει τις τοποθετήσεις των προαναφερόμενων δημοσιογράφων σχετικά με τις καταλήψεις κατά τρόπο μονομερή, άδικο και μάλλον προσβλητικό.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline