Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  11:58:09

Ο χαρισματικός τραμπούκος Κασιδιάρης: Προκλητικός στο δικαστήριο. Ζητά αυτοπροσώπως αναστολή στο όνομα του... Ευρωπαϊκού πολιτισμού. Κύριο

Αμετανόητος, χωρίς καμία αυτοκριτική ο επαγγελματίας γεωπόνος εθνικοσοσιαλιστής και ομαδάρχης « δυνάμεων κρούσης» της Χ.Α. Ηλίας Κασιδιάρης αυτοπροσώπως θέλησε να υποστηρίξει το αίτημα για την αναστολή της ποινής του για τη συμμετοχή του στην διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης.

Αυτοπροσώπως θέλησε να υποστηρίξει το αίτημα για την αναστολή της ποινής του ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος έχει καταδικαστεί για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης σε 13 χρόνια κάθειρξη.
Ο ίδιος εμφανίστηκε προκλητικός απέναντι στο δικαστήριο λέγοντας ότι ήρθε να διακηρύξει την αθωότητά του, ενώ χαρακτήρισε εξοντωτική την ποινή των 13 ετών.

Απευθυνόμενος προς το δικαστήριο είπε «ήρθα να υποβάλλω το αίτημα αναστολής μέχρι την έφεση. Και για να διακηρύξω την αθωότητα μου. Επί οκτώ ώρες η εισαγγελέας έχει δηλώσει πως είμαι αθώος. Πληρώ όλες τις προϋποθέσεις , όταν προφυλακίστηκα για ένα χρόνο και τότε τόνιζα πως είμαι αθώος. Ομοίως και τώρα επιμένω πως για το αδίκημα που κρίθηκα ένοχος ζητώ να πάω στο εφετείο. Εάν δεν την πάρω την αναστολή δεν θα έχω αυτό το δικαίωμα. Μέχρι να τελεσιδικήσει το εφετείο δυστυχώς θα έχω εκτίσει αυτή την εξοντωτική ποινή.
Για την ανεπανόρθωτη βλάβη, ξεκίνησα και πάλι την επαγγελματική ζωή μου, τη δουλειά μου.

Για δεύτερη φορά θα είμαι στη φυλακή χωρίς να έχω το δικαίωμα μιας κρίσης σε δεύτερο βαθμό ... Η ποινή των 13 ετών με εξοντώνει σε κάθε επίπεδο. Έχουν ήδη παραβιαστεί όσα αναφέρει η ΕΣΔΑ και ο ευρωπαϊκός πολιτισμός Δεν είναι δυνατόν να κρίνετε με 20000 βίαιους διαδηλωτές έξω από την αίθουσα. Βγήκαν όλοι οι πολιτικοί και προανήγγειλαν την απόφαση και πίεσαν με τρόπο παράνομο.

Μη μου στερήσετε αυτό το δικαίωμα που δικαιούνται όλοι οι Έλληνες πολίτες. Ακούστηκαν τρανταχτά νομικά επιχειρήματα. Σε όλα τα επίπεδα της διαδικασίας υπήρξαν δικαστές και εισαγγελείς που είπαν πως είμαι αθώος»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline