Τετάρτη 24 Απριλίου 2024  15:13:03

Με χειροπέδες και αισχρολογίες πεζοδρομίου (στο στυλ της κόρης Μιχαλολιάκου) οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής μεταφέρθηκαν στις εγκληματικές φυλακές της επαρχίας. Πρώτοι στόχοι η πρόεδρος του Δικαστηρίου, ο Μητσοτάκης, ο Δένδιας, η ΝΔ και τα ΜΜΕ. Κύριο

Οχετός από φράσεις και χυδαιότητες του υποκόσμου κατά τη μετακίνηση τους στα κελιά για χρόνια, από τα κρατητήρια της Γενικής Ασφάλειας στην Αλεξάνδρας.

Αργά το χθες μεσημέρι της Παρασκευής ολοκληρώθηκε, με συνοπτικές διαδικασίες για τις αναγκαίες εγκρίσεις από τη Δικαιοσύνη, η μεταγωγή των μελών της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής από τη ΓΑΔΑ.

Με χειροπέδες στα χέρια, ταπεινωμένοι και σεσημασμένοι ως πολιτικοί και κοινωνικοί εγκληματίες ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Ηλίας Κασιδιάρης και τα υπόλοιπα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης επιβιβάστηκαν σε λεωφορεία της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να μεταφερθούν σε διάφορα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πλειονότητα των κρατουμένων θα οδηγηθεί στις Φυλακές Δομοκού, ενώ οι υπόλοιποι θα μεταχθούν στο Μαλανδρίνο και στις Φυλακές Τρικάλων.

Σύμφωνα με πολλές μαρτυρίες αλλά και τηλεοπτικά ρεπορτάζ πληροφορίες, την ώρα που έφευγε σήμερα το μεσημέρι η κλούβα με τους φυλακισθέντες, οι Χρυσαυγίτες εκτόξευαν αισχρές ύβρεις κατά της προέδρου της δίκης της Χρυσής Αυγής, Μαρίας Λεπενιώτη, η οποία ουσιαστικά τους έστειλε στη φυλακή παρά την αντίθετη άποψη της εισαγγελέως Αδαμαντίας Οικονόμου, κατά της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, του Μητσοτάκη και του Δένδια και των καναλιών και συνολικά των ΜΜΕ. Λεξιλόγιο με προστυχιές και ήθος Τρούμπας ,κυριολεκτικά, δείγμα του χαμηλού επιπέδου τους ως «ιδεολόγων».

Μια συμπεριφορά αποκαλυπτική ,χυδαία και πεζοδρομιακή την οποία είχαν εκφράσει στο παρελθόν πολλά στελέχη-τραμπούκοι  Προχθές σε αυτές τις ασχημίες δρομολόγησε πρώτη έξω από τη ΓΑΔΑ κατά δημοσιογράφων η κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ουρανία. Δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του τραμπούκου φυρερίσκου Ηλία Κασιδιάρη και μνηστευμένη με τον ναζιστή εγκληματία Ματθαιόπουλο, που επίσης φυλακίσθηκε μετά την καταδίκη του.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline