Σάββατο 20 Απριλίου 2024  09:01:18

Μετά την εισαγγελική έρευνα φουντώνει η αντιπαράθεση γύρω από το εμβόλιο. Οι αρνητές του από θρησκομανείς και ακροδεξιούς έως αναρχικούς, ψεκασμένους, πολέμιους του Σόρος και στενοκέφαλους. Η ΝΔ θέλει να προσθέσει και οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ. Κύριο

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ κλείνει το μάτι στους οπαδούς του αντιεμβολιαστικού κινήματος.

ΠΕΜΠΤΗ 19.11.2020. Ειδική εισαγγελική παρέμβαση για τους αρνητές-κήρυκες του κορωνοιού (συνήθως των δύο άκρων, θρησκόληπτων ή του χαβαλέ...). Με δημόσιες προτροπές προς άλλους κατά της μάσκας και των εμβολιασμών.

Γράφτηκε από τον NonPaperNews
Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020 23:57

Στο στόχαστρο και οι δηλώσεις του τραγουδιστή Πετράκου και άλλων καλλιτεχνών.
Νέα, ειδική έρευνα με αφορμή δημοσιεύματα εφημερίδων, δηλώσεις και αναρτήσεις στο Διαδίκτυο που αμφισβητούν την επικινδυνότητα του κορωνοϊού ξεκίνησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Στο στόχαστρο μπαίνουν τα όσα αναφέρονται στις εφημερίδες «Μακελειό» (φύλλα 10 και 11.11.20) και «Ελεύθερη Ώρα» (φύλλο 19.11.2020), αλλά και δηλώσεις στο διαδίκτυο και video, μεταξύ των οποίων και αυτές στις οποίες προέβη πριν από λίγες ημέρες ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος.
Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας θα διερευνηθεί εάν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις, όπως διασπορά ψευδών ειδήσεων άπαξ και κατ' εξακολούθηση και διέγερση σε ανυπακοή.

Η παραγγελία της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, όπως αναφέρουν δικαστικές πηγές, εντάσσεται στο πλαίσιο προσπάθειας περιορισμού των fake news αναφορικά με τους κινδύνους της πανδημίας, την αποτελεσματικότητα των τεστ και των εμβολίων κ.ά.

Χθες η ΝΔ κατηγορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λέγοντας ότι «φαίνεται να επενδύει στην υγειονομική καταστροφή της χώρας» και ότι «κλείνει το μάτι στους οπαδούς του αντιεμβολιαστικού κινήματος».

«Εμβόλιο για τον κορωνοϊό θα έχουμε. Για τον λαϊκισμό;» αναρωτιέται η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της, σχολιάζοντας «ανακοινώσεις και αντιδράσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ».

Η ΝΔ κατηγορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λέγοντας ότι «φαίνεται να επενδύει στην υγειονομική καταστροφή της χώρας» και ότι «κλείνει το μάτι στους οπαδούς του αντιεμβολιαστικού κινήματος».

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου της ΝΔ επισημαίνει, ότι «οι ανακοινώσεις για την παρασκευή αποτελεσματικών εμβολίων έφεραν μια αχτίδα φωτός σε ολόκληρη την ανθρωπότητα μέσα στην μαυρίλα της πανδημίας... Όχι όμως στον 'πλανήτη ΣΥΡΙΖΑ' [...] Αν κρίνει κανείς από τις ανακοινώσεις του και από τις αντιδράσεις των στελεχών του, προκάλεσε μάλλον εκνευρισμό στον ΣΥΡΙΖΑ που φαίνεται να επενδύει στην υγειονομική καταστροφή της χώρας».
«Η κυβέρνηση προχωρά στην εκπόνηση σχεδίου για τον εμβολιασμό των πολιτών. Ο ΣΥΡΙΖΑ, αντίθετα, με τη στάση του κλείνει το μάτι στους οπαδούς του αντιεμβολιαστικού κινήματος. Εμβόλιο για τον κοροναϊό θα έχουμε. Για τον λαϊκισμό;» καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline