Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  20:05:02

Αστείες δικαιολογίες του Δημ. Βερβεσού για το ομαδικό πάρτυ στα γραφεία του ΔΣΑ. Αντιμέτωπος με πρόστιμο 5.000 ευρώ και δικαστική τιμωρία. Ως κακό παράδειγμα θεσμικού-δημόσιου εκπροσώπου. Κύριο

Μεγάλη αρνητική δημοσιότητα και παρέμβαση της Εισαγγελίας για το προκλητικό και παράνομο πάρτι γενεθλίων του Δημήτρη Βερβεσού.

Κακό παράδειγμα θεσμικού εκπροσώπου και δημόσιου προσώπου. Με αστείες δικαιολογίες για το προκλητικό συμβάν. Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών προκάλεσε το πάρτι γενεθλίων στο γραφείο του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρη Βερβεσού, με περισσότερους από 10 συνεργάτες και συγγενείς του στο δικηγορικό Σύλλογο. Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας έδωσε εντολή για τη διενέργεια έρευνας στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί εάν έχουν παραβιαστεί τα μέτρα κατά του κορωνοϊού (άρθρο 285 του Ποινικού Κώδικα).

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο, 21 Νοεμβρίου έγινε γνωστό ότι ο κ. Βερβεσός έκανε πάρτι στο γραφείο του ανήμερα των γενεθλίων του ενώ λίγες ώρες αργότερα το ethnos.gr δημοσίευσε πλάνα από το πάρτι. Με το σύνθημα «σεισμός, σεισμός Δημήτρης Βερβεσός» ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου, μαζί με φίλους και συνεργάτες, γιόρτασε τα γενέθλιά του εν μέσω lockdown. Από τα βίντεο φαίνεται πως δεν τηρήθηκε κανένα μέτρο προστασίας ενώ ο κ. Βερβεσός ήταν ο μόνος που φορούσε τη μάσκα του.

Ο κ. Βερβεσός, με δήλωσή του μετά τη δημοσιοποίηση του περιστατικού, διέψευσε πως έγινε κάποιο πάρτι στον χώρο του γραφείου του, αναφέροντας: «Δεν έγινε κανένα πάρτι. Ήταν ο γιος μου, οι δυο ανιψιές μου και οι συνεργάτες του γραφείου μου με τους οποίους είμαι σε καθημερινή επικοινωνία. Δεν έχει κανένα κίνδυνο ο χώρος που κινούμαι». Ωστόσο, οι εικόνες που δημοσιεύει το ethnos.gr, αποδεικνύουν πως και πάρτι έγινε και κανένα μέτρο προστασίας δεν τηρήθηκε.

Τη συγκέντρωση για τα γενέθλια του Δημήτρη Βερβεσού στο γραφείο του, σχολίασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, γράφοντας: «Εφόσον δεν πρόκειται για μια χονδροειδή φάρσα, ο πρόεδρος ΔΣΑ Δημήτρης Βερβεσός και καμιά δεκαριά φίλοι του κάνουν πάρτι με σαμπάνιες στο γραφείο του. Μάσκα φορά μόνο ο ίδιος. «Ήταν όλοι εδώ» και «Γιορτάζουμε τον γιγάντα μας», ανέβασαν στο instagram. Αποστροφή!».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline