Πέμπτη 18 Απριλίου 2024  19:52:12

«Εκείνη επεδίωκε σχέση μαζί μου... Πάντως είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της και θέλω να την παντρευτώ..». Κακοηθέστατος και υποκριτής ο 38χρονος προπονητής –βιαστής της 11χρονης αθλήτριας. Κύριο

«Ήρθε στο δωμάτιο με μαγιό, σαν άντρας ένιωσα έλξη». Με ισχυρισμούς ότι εγνώριζε και ενέκρινε τον.... δεσμό τους η οικογένεια του θύματος.

Ψευδολόγος, υποκριτής και κακοήθης επιμένει ο 38χρονος προπονητής ότι δεν βίασε την ανήλικη αθλήτρια ιστιοπλοΐας, ενώ φέρεται να επανέλαβε ενώπιον της ανακρίτριας τον ισχυρισμό ότι είχε δεσμό με το μικρό κορίτσι και μάλιστα με πρωτοβουλίας της.

Ο 38χρονος προπονητής στην απολογία του, σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρθηκε στο πώς γνώρισε το μόλις 11 ετών κορίτσι, πριν από δέκα χρόνια, φτάνοντας στο σημείο να υποστηρίξει ότι αθλήτρια τον προκάλεσε!

«Το 2011 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ήρθε στο δωμάτιο με το μαγιό της. Το σώμα της τότε ήταν διαμορφωμένο, ήταν μια κοπελάρα, με κοίταξε λάγνα και εγώ σαν άντρας ένιωσα έλξη. Εγώ την έδιωξα από το δωμάτιο και της έκανα παρατήρηση γιατί κυκλοφορούσε έτσι το ξενοδοχείο. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που με ταρακούνησε, γιατί κατάλαβα ότι το πράγμα έχει ξεφύγει από την πλευρά της», φέρεται να είπε στην απολογία του.

Ερωτικές σχέσεις υποστηρίζει ο προπονητής ότι απέκτησε με την αθλήτρια ενάμιση χρόνο μετά, όταν το κορίτσι πλησίαζε την ηλικία των 13 ετών. Μιλούσαν για γάμο, είπε στην ανακρίτρια, λέγοντας: «το καλοκαίρι του 2012 ολοκληρώσαμε τη σχέση μας και βρισκόμασταν σαν ζευγάρι και μιλούσαμε για γάμο. Ο πατέρας της δεν είχε καταλάβει και δε γνώριζε τίποτα για την ερωτική σχέση και απ' όσο μου είχε πει εκείνη δεν είμαι σίγουρος, αν η μητέρα της ήξερε σε ποιο στάδιο είχε φτάσει σχέση μας, το μόνο που ξέρω είναι ότι την άφηναν και έβγαινε μαζί μου, όχι με την ιδιότητα του προπονητή, αυτό γινόταν απογευματινές ώρες μέχρι τις εννιά το βράδυ».

Ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε στην απολογία του πως από το καλοκαίρι του 2012 και μετά συνεχίστηκε η επαφή του με την ανήλικη. Όμως, όλα άλλαξαν το 2013. Όπως είπε ένα μέλος της διοίκησης του ιστιοπλοϊκού ομίλου του τηλεφώνησε και του είπε ότι σταματάει τη δουλειά. Μεταξύ άλλων ο 38χρονος ανέφερε στην ανακρίτρια:

«Εγώ κατάλαβα ότι με κάρφωσαν στον όμιλο οι γονείς της. Στη συνέχεια πήγα και βρήκα τον πατέρα και την μητέρα της έξω απ' αστυνομικό τμήμα. Εκεί ήταν και η αθλήτρια στεναχωρημένη και κλαμένη. Στη συνέχεια όλη την ημέρα προσπαθούσα να επικοινωνήσω με τους γονείς της, αλλά δεν το σήκωναν. Κάποια στιγμή σήκωσε το τηλέφωνο η μητέρα, η οποία μου είπε «ένα χρόνο σεξουαλική επαφή, ρε αλήτη» και μου το έκλεισε».

Υπέβαλε αίτημα για βραχιολάκι

Μετά το πέρας της απολογίας του ο κατηγορούμενος διά του συνηγόρου του Θ.Μαντά υπέβαλε αίτημα να μην προφυλακιστεί, αλλά να φορέσει «βραχιολάκι». Ανακρίτρια και εισαγγελέας απέρριψαν το αίτημά του και τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο, διατάσσοντας να οδηγηθεί στη φυλακή.

Ο δικηγόρος του Θ.Μαντάς δήλωσε: «Θεωρούμε υπερβολικό και επαχθές το μέτρο της προσωρινής κράτησης που επιβλήθηκε στον 38χρονο κατηγορούμενο, και μάλιστα σχεδόν 10 χρόνια μετά την καταγγελλόμενη πράξη.
Η παρουσία του στο Δικαστήριο θα μπορούσε να διασφαλιστεί, άλλωστε, με το μέτρο της ηλεκτρονικής επιτήρησης (βραχιολάκι), ένας θεσμός ο οποίος έχει στην πράξη αδικηθεί, αφού οι Ανακριτές και οι Εισαγγελείς συνεχίζουν να εκδηλώνουν δισταγμό για την εφαρμογή του».

«Εξωφρενικά, αντιφατικά και χυδαία όσα υποστηρίζει ο προπονητής»
Τι απαντά η 21χρονη αθλήτρια στους ισχυρισμούς τους κατηγορούμενου

Για «εξωφρενικές και αντιφατικές χυδαιότητες» κάνει λόγο η δικηγόρος της 21χρονης αθλήτριας που κατήγγειλε τον βιασμό της σε ηλικία 11 ετών αναφερόμενη στους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου προπονητή που μετά την απολογία του προφυλακίστηκε.
«Όποιος στη χώρα μας θέλει να ανοίξει συζήτηση περί γάμων ή ερωτικών σχέσεων μεταξύ παιδιών και ενηλίκων, να το ξανασκεφτεί και να αναλογιστεί και τις ευθύνες του» αναφέρει χαρακτηριστικά σε δήλωση της η συνήγορος της αθλήτριας, Κλειώ Παπαπαντολέων.

«H προσωρινή κράτηση του κατηγορουμένου αποτελεί τη συντεταγμένη απάντηση των δικαστικών αρχών, οι οποίες αξιολόγησαν και έκριναν, μεταξύ άλλων, και τις εξωφρενικές και αντιφατικές χυδαιότητες που ο ίδιος υποστηρίζει.» τονίζει η δικηγόρος και συνεχίζει «Η εμμονή δημοσιοποίησης από την πλευρά του, ακόμα και με διαρροή εγγράφων της ανάκρισης, των ισχυρισμών του, εκτός από προκλητική, είναι και μια νέα προσβολή και κακοποίηση του θύματος. Όποιος στη χώρα μας θέλει να ανοίξει συζήτηση περί γάμων ή ερωτικών σχέσεων μεταξύ παιδιών και ενηλίκων, να το ξανασκεφτεί και να αναλογιστεί και τις ευθύνες του».

Η δήλωση της δικηγόρου έρχεται λίγο μετά τις πληροφορίες από την απολογία του 38χρονου που είδαν το φως της δημοσιότητας , σύμφωνα με τις οποίες αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι βίασε την ανήλικη αθλήτρια ισχυριζόμενος ότι ήταν εκείνη που τον προσέγγισε ερωτικά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline