Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  19:13:31

Η κατάθεση «καταδίκης-εκδίκησης» από πρώην σύντροφο, επιβάρυνε τη θέση του Δημ. Λιγνάδη. Υποστήριξε ότι εγνώριζε άμεσα και επί πολλά χρόνια, τις σκοτεινές επαφές του με ανήλικα αγόρια και κορίτσια. Κύριο

Είχε, υποστήριξε, με τον Λιγνάδη κυμαινόμενο δεσμό και όχι αποκλειστικό-σταθερό, ο οποίος διάρκεσε 19 χρόνια. Κατά τους ισχυρισμούς της, η σχέση μαζί του κατέληξε με απειλές του σκηνοθέτη-ηθοππιού όταν τον απείλησε ότι θα τον καταγγείλει για την παιδεραστία του: «Μου είπε: "Αν τολμήσεις να μιλήσεις, θα πάρω το όπλο και θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα"»

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 40χρονη καταγγέλλουσα, ήταν ζευγάρι μέχρι και το 2017 με τον σκηνοθέτη-ήθοποιό αλλά ότι εκείνη τον εγκατέλειψε για συγκεκριμένους λόγους και όχι άλλους.. Επιπλέον το 2016 η γυναίκα άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι οι ανήλικοι που μπαινοέβγαιναν στο σπίτι, δεν έρχονταν για εκπαιδευτικούς λόγους αλλά για σκοτεινές σχέσεις και συμπεριφορές του.

Το μεσημέρι της Δευτέρας σε εκπομπή του καναλιού STAR αναφέρθηκε ότι κομβική, επικουρική, μαρτυρία βοήθησε τις Αρχές να συνθέσουν το παζλ των στοιχείων και να οδηγηθούν στη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη.
Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Γιώργος Σόμπολος, πρόκειται για μία γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό, που έχει καταγωγή από νησί του Αιγαίου και πρόσφατα έγινε μητέρα.

Μάλιστα, η εν λόγω γυναίκα υποστήριξε πως είχε κυμαινόμενη και όχι σταθερή (on/off )σχέση μαζί με τον Δημήτρη Λιγνάδη επί 19 χρόνια και γνώριζε για τις συναναστροφές του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου με νεαρά παιδιά.
Ακόμη, η ίδια, πριν από μερικά χρόνια, δηλαδή πριν το 2017, όταν κατήγγειλε στον Δημήτρη Λιγνάδη ότι θα τον καταγγείλει, εκείνος την απείλησε ότι θα πάρει όπλο και θα τη σκοτώσει.

«Κατέθεσα την Παρασκευή γιατί είμαι μητέρα. Γέννησα πρόσφατα, αγαπάω τα παιδιά, τα λατρεύω τα παιδιά. Όφειλα να το κάνω για να έχω καθαρή τη συνείδησή μου μέχρι το τέλος της ζωής μου», ήταν οι δηλώσεις της ηθοποιού στη ρεπόρτερ της εκπομπής, Κατερίνα Σουλιώτη.

Η μάρτυρας φέρεται να κατέθετε επί 4 ώρες για την υπόθεση κατά του πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, μετά από δική της ελεύθερη προσέλευση και βούληση στον ανακριτή.. Σύμφωνα με τον Alpha, η γυναίκα αυτή όταν ήταν 19 ετών -και ενώ σπούδαζε σε πανεπιστήμιο μεγάλης επαρχιακής πόλης- γνώρισε τον Δημήτρη Λιγνάδη. Τον ερωτεύτηκε και για 19 χρόνια μπαινόβγαινε στο σπίτι του, βλέποντας ανήλικα αγόρια και κορίτσια να πηγαινοέρχονται. Με σκοπούς σκοτεινούς και όμοιες διαθέσεις Όταν κατάλαβε τι συνέβαινε με ανήλικα αγόρια και κορίτσια, δήλωσε 'ότι αντέδρασε έντονα.

«Το 2016 του είπα "θα πάω στην αστυνομία και θα σε δώσω". Μου απάντησε: "Αν τολμήσεις να μιλήσεις, θα πάρω το όπλο και θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα"». Η γυναίκα κατέθεσε ότι τρομοκρατήθηκε για τη ζωή της και κράτησε το στόμα της κλειστό. Έναν χρόνο, δηλαδή το 2017, αργότερα σταμάτησε να συναντάει τον σκηνοθέτη.

«Όταν τον επισκεπτόμουν στο σπίτι του, κάποιες φορές έβλεπα νεαρά αγόρια αλλά και κορίτσια να φεύγουν. Κι όταν εγώ έφευγα, κάποια άλλα έρχονταν», κατέθεσε επίσης η γυναίκα.

Μετά τις καταγγελίες που έγιναν το τελευταίο διάστημα για τον σκηνοθέτη, η γυναίκα αποφάσισε να μιλήσει. Και η κατάθεσή της κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική για την υπόθεση, εάν μάλιστα αναφέρεται σε συγκεκριμένες περιστάσεις και συμπεριφορές και σε συγκεκριμένους ανηλίκους.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline