Πέμπτη 25 Απριλίου 2024  23:51:52

Αμετανόητοι και μοιραίοι.. Πάτρα: Δεν έχουν τέλος τα κορωνοπάρτι - Απίστευτος συνωστισμός στο κέντρο της πόλης. Συνάξεις χαβαλέ στη Θεσσαλονίκη, με .....πρωτοπορία τους φοιτητές. Κύριο

Το βράδυ του Σαββάτου (03/04), το κέντρο της Πάτρας είχε μετατραπεί σε ένα μεγάλο υπαίθριο πάρτι. Κόντρα στην γενική απαγόρευση και το ανησυχητικό «βαθύ κόκκινο» με τα εκατοντάδες κρούσματα καθημερινά, τους δεκάδες θανάτους και τα δύο νοσοκομεία υπερπλήρη.

Την ώρα που η Αχαΐα είναι από τις πιο βαριά πληττόμενες από τον κορωνοϊό περιφέρειες της Ελλάδας και οι επιχειρηματίες της περιοχής είναι στα «κάγκελα» για την αναστολή ανοίγματος των καταστημάτων, κάποιοι δεν βάζουν μυαλό και εξακολουθούν να παρτάρουν δίχως αύριο.
Με τις πλατείες της Πάτρας να έχουν μετατραπεί σε ένα μεγάλο υπαίθριο πάρτι. Ανεύθονο, επιπόλαιο, μοιραίο σε συνέπειες.

Οι σκάλες της Γεροκωστοπούλου, παράλληλες με εκείνες της Πατρέων και του Αγίου Νικολάου μετατράπηκαν για ακόμη μια φορά σε σημείο συνάντησης εκατοντάδων ανθρώπων – κυρίως νεαρών – που χωρίς να υπολογίζουν κανένα μέτρο, το διασκέδασαν μέχρι τελικής πτώσης, όπως μεταδίδει το tempo24.news.
Ο κόσμος μαζεύτηκε έξω από σημεία όπου λειτουργούν καταστήματα με take away και delivery.

Θεσσαλονίκη: Κορωνοπαρτάρα με 1.000 άτομα στο ΑΠΘ - Απίστευτες εικόνες συνωστισμού

Κορωνοϊός: Το πάρτι παρακολουθούσε με διακριτικό τρόπο η αστυνομία... Χωρίς να κόψουν ούτε μια κλήση, χωρίς να βεβαιώσουν ούτε μια παράβαση.

Πάνω από 1.000 άτομα συγκεντρώθηκαν και συμμετείχαν σε υπαίθριο πάρτι που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, στην πλατεία Χημείου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Στο κορωνοπάρτι βρίσκονταν φοιτητές και μη, οι οποίοι διασκέδαζαν ανά παρέες με μουσική και αλκοόλ, ενώ η πλειοψηφία των παρευρισκόμενων δεν φορούσε μάσκα.

Η προσέλευση των συμμετεχόντων στο πάρτι ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου και συνεχίστηκε μέχρι τα μεσάνυχτα, ενώ η διασκέδαση κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Αστυνομία παρακολουθούσε διακριτικά το πάρτι μέσω των δυνάμεων ασφαλείας. Τα πληρώματα των περιπολικών και των δίκυκλων που περιπολούσαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έλαβαν εντολή να μην διέρχονται μπροστά από την πλατεία Χημείου για να μην προκληθεί επεισόδιο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline