Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  20:16:20

Τουρισμός: Η βόρεια Γερμανία φαίνεται ότι «ψηφίζει Ελλάδα»

Περισσότερες πτήσεις για Ελλάδα από το Αμβούργο - Αυξημένη ζήτηση καταγράφουν παραδοσιακοί ελληνικοί προορισμοί. Η βόρεια Γερμανία φαίνεται ότι «ψηφίζει Ελλάδα», εάν ευσταθούν οι πληροφορίες της Aero.Telegraph, ιστοσελίδας εξειδικευμένης στην αεροπλοΐα και τον τουρισμό.

Αξιολογώντας το θερινό πρόγραμμα πτήσεων από το διεθνές αεροδρόμιο του Αμβούργου ο συντάκτης επισημαίνει ότι «οι αεροπορικές εταιρείες επεκτείνουν την προσφορά τους, ιδιαίτερα προς την Ελλάδα, προκειμένου να αναταποκριθούν στην αυξημένη ζήτηση. Αυτό το καλοκαίρι προγραμματίζονται 47 πτήσεις την εβδομάδα προς την Ελλάδα. Οι αεροπορικές εταιρείες Eurowings, Condor και Aegean Airlines έχουν αυξήσει τα δρομολόγιά τους κατά 80% σε σχέση με το καλοκαίρι του 2020».

Αυξημένη ζήτηση καταγράφουν παραδοσιακοί ελληνικοί προορισμοί: Κέρκυρα, Κως, Ρόδος, Σαντορίνη, Μύκονος. Επιπλέον, σημειώνει η ιστοσελίδα, στις προτιμήσεις των Γερμανών επισκεπτών προστίθενται και νέοι προορισμοί: «Η Καλαμάτα στον Μεσσηνιακό Κόλπο, τα Χανιά στις βορειοδυτικές ακτές της Κρήτης και η Πρέβεζα είναι τρία νέα λιμάνια-προορισμοί της Condor που ελκύουν επισκέπτες με τα αξιοθέατα και τις αμμώδεις παραλίες τους. Την προσφορά συμπληρώνουν η Σάμος και η Ζάκυνθος».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline