Πέμπτη 25 Απριλίου 2024  15:19:26

....Αθωωτική πρόταση του εισαγγελέα για τους 2 Πακιστανούς, της ομάδας των έξι, που επιτέθηκαν στην 26χρονη στην Αγία Μαρίνα. Έγιναν δεκτοί ισχυρισμοί τους ότι κράτησαν παθητική στάση στο όλο επεισόδιο ομαδικής βίας και ταπείνωσης. Κύριο

Η άτυχη γυναίκα κατήγγειλε και τους έξι της ομάδας, ότι όλοι προσπάθησαν να την εξευτελίσουν, την ξεγυμνώσουν και την ταπεινώσουν σε... απευθείας μετάδοση στο Διαδίκτυο. Οι άλλοι τέσσερις Πακιστανοί ακόμα αναζητούνται.

-Ποινική δίωξη για απλή συνέργεια σε απλή και μόνο... παραβίαση προσωπικών δεδομένων ασκήθηκε σε βάρος δύο Πακιστανών που συνελήφθησαν μετά την επίθεση που δέχθηκε μια 26χρονη στην παραλία της Αγίας Μαρίνας. Τίποτα άλλο. Αθωωτική ήταν η εισήγηση του εισαγγελέα, που έλαβε σοβαρά τις εξηγήσεις τους..

Αρχικά, οι δύο Πακιστανοί οδηγήθηκαν στον ανακριτή κατηγορούμενοι για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απειλή και φθορά ξένης περιουσίας, ωστόσο σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για απλή συνέργεια σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Η 26χρονη Ελληνίδα, η οποία είναι παντρεμένη με Πακιστανό, κατήγγειλε χθες ότι σε πάρκινγκ στην παραλία της Λουμπάρδας, ενώ έμεινε για λίγα λεπτά μόνη της αναμένοντας τον σύζυγό της, δέχθηκε επίθεση από 6 άνδρες, που της έσκισαν την μπλούζα, ενώ ένας εξ αυτών βιντεοσκοπούσε και μετέδιδε live την επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι οι δύο άνδρες παρακολουθούσαν τα όσα συνέβησαν, αλλά δεν της επιτέθηκαν ούτε ήταν αυτοί που τη βιντεοσκόπησαν. Οι 4 δράστες είναι άφαντοι επί του παρόντος.

-Στις 22 Ιουνίου θα δικαστούν από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο οι δύο κατηγορούμενοι για επίθεση σε βάρος λουόμενης στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου από έξι αλλοδαπούς άνδρες που φέρονται να βιντεοσκοπούσαν και να μετέδιδαν ζωντανά το συμβάν.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αν και έφθασε λίγο πριν την έκδοση απόφασης τελικώς οδηγήθηκε σε αναβολή με βάση τις διατάξεις για κρείσσονες αποδείξεις, προκειμένου να προσέλθει στο δικαστήριο και να καταθέσει η παθούσα που κατήγγειλε την επίθεση σε βάρος της.
Με βάση μάλιστα το υλικό και τη διαδικασία που προηγήθηκε της απόφασης αναβολής, ο εισαγγελέας υπέβαλλε αθωωτική πρόταση για τους δύο κατηγορούμενους, πακιστανικής καταγωγής, στους οποίους αποδίδεται απλή συνέργεια σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Οι ίδιοι αρνήθηκαν ότι έλαβαν μέρος σε όσα καταγγέλλει η 26χρονη ότι έγιναν σε βάρος της έξω από την πλαζ και ενώ περίμενε τον σύζυγο της.
Στις απολογίες τους οι δύο κατηγορούμενοι είπαν πως είδαν τους τέσσερις γνωστούς τους να κατευθύνονται προς την 26χρονη για να της μιλήσουν και πως οι ίδιοι στάθηκαν πιο πίσω και δεν αναμείχθηκαν σε τίποτα καθώς ο ένας από αυτούς δεν έχει χαρτιά νόμιμης εισόδου και παραμονής στην χώρα.
Η ευθύνη και στους έξη από το θύμα.

-Η 26χρονη γυναίκα που δέχθηκε επίθεση από μια ομάδα Πακιστανών σε πλαζ στην Αγία Μαρίνα, περιέγραψε πώς συνέβη το περιστατικό.

«Περίμενα στο πάρκινγκ της παράλιας. Έκανε πέντε λεπτά ουσιαστικά ο άντρας μου να πάει μέχρι το ψιλικατζίδικο να πάρει κάποια πράγματα και μέχρι να γυρίσει είχα γυρισμένη την πλάτη μου εγώ προς την παραλία και ακούω κάποιους να φωνάζουν, να γελάνε και τέλος πάντων με μία έννοια να κοροϊδεύουν ακριβώς από πίσω μου», εξέφρασε στο MEGA η νεαρή γυναίκα.

«Άρχισα να φωνάζω, προφανώς νευρίασαν και μου έσκισαν την μπλούζα»
Και προσέθεσε το εξής: «Γύρισα και αυτό που αντίκρισα ήταν κάποιους να βγάζουν βίντεο προς τα εμένα φυσικά στραμμένο το κινητό και αναρωτήθηκα για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό. Απάντησαν κάτι σε μια γλώσσα που εγώ δεν γνωρίζω και συνέχισαν να με βγάζουν βίντεο».

«Εξαγριώθηκαν που τους ρώτησα γιατί με βγάζουν βίντεο. Ήρθαν πολύ κοντά μου και οι έξι και συνέχισαν να φωνάζουν και να λένε διαφορά πράγματα στη δική τους γλώσσα. Οπότε άρχισα να φωνάζω και επειδή άρχισα να φωνάζω προφανώς νευρίασαν και μου έσκισαν την μπλούζα, συνεχίζοντας να τραβούν».

«Η παραλία ήταν γεμάτη και δεν πλησίασε κανένας να με βοηθήσει»

Όσο για την ταυτότητα των δραστών, σχολίασε πως «δεν έχω ιδέα ποιοι είναι. Κανένας μας δεν ξέρει. Πιστεύω ότι εάν δεν ήταν εκεί άντρας μου προφανώς θα έκαναν και κάτι ακόμα γιατί οι διαθέσεις τους ήταν άγριες. Νομίζω ότι δεν έχω νιώσει πιο άσχημα στην ζωή μου όλη. Γιατί νιώθεις ανήμπορος στην κατάσταση με έξι άτομα γύρω σου απλά να βλέπεις ότι. Δεν ξέρεις τι πρόκειται να γίνει την επόμενη στιγμή».

Ερωτηθείσα για το αν η πλαζ είχε κόσμο και αν βοήθησε κανείς, είπε πως «μέσα σε όλο αυτό, επιτρέψτε μου να αναφέρω ότι ένας άνθρωπος δεν βρέθηκε να κάνει οτιδήποτε. Η παραλία ήταν γεμάτη. Δεν πλησίασε κανένας να με βοηθήσει. Ήμουν τυχερή που είχα τον άντρα μου εκεί, που ήρθε γρήγορα, ουσιαστικά τρέχοντας για να με βοηθήσει. Τα έβαλε με έξι άτομα και δεν ήρθε ένας άνθρωπος να πάρει το μέρος μας», κατέληξε αναφορικά με την επίθεση εναντίον της, με τις Αρχές να αναζητούν τα υπόλοιπα άτομα της ομάδας των Πακιστανών που συμμετείχαν στο περιστατικό.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline