Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  17:04:21

Κατάντια της άλλοτε κραταιάς Μασονίας και των Στοών της στην Ελλάδα. Εκφυλισμός και δημόσιο ξεκατίνιασμα Μασόνων με την «επιφανή γιατρό» (απλή μαία), άλλοτε ανάμεσα τους «αδελφή ψυχή για πάντα». Κύριο

Φωτογραφίες και ευτελής δημοσιότητα με την «ψυχολόγο» της Καρολάιν στην άλλοτε μυστικοπαθή Μασονική Στοά – Οι καταγγελίες του Μεγάλου Διδάσκαλου ότι εξαπατήθηκε ο ίδιος και η σύζυγος του από την.., απατεώνισσα γιατρό, επί χρόνια μάλιστα.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών έχει ζητήσει τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας ώστε να διαπιστωθεί εάν έχουν τελεστεί τα αδικήματα της απάτης κατ' εξακολούθηση και της παραβίασης επαγγελματικής εχεμύθειας

Αξιοσημείωτες αλλά και θλιβερές γενικότερα είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της «ψυχολόγου» της 20χρονης Καρολάιν που δολοφονήθηκε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, καθώς η πρώτη βρέθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ώστε να καταθέσει σχετικά με τα όσα καταγγέλλονται γύρω από την ιδιότητά της.

Η 60χρονη πέρασε το κατώφλι της ΓΑΔΑ ώστε να καταθέσει για το ενδεχόμενο αντιποίησης αρχής, μετά και τις παρεμβάσεις που υπήρξαν από συλλόγους ψυχολόγων που την κατήγγειλαν. Πάντως ο ατυχής σύζυγος την κάλυψε στη δική του παράλληλη κατάθεση για τις επαγγελματικές τους σχέσεις ως απλής συμβούλου ψυχολογίας.

Παράλληλα, στο γενικό μπάχαλο, ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων ζήτησε από την «ψυχολόγο» να δείξει τα πτυχία της αλλά και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, ενώ η ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής επεσήμανε πως η εν λόγω γυναίκα «δεν ήταν και δεν είναι μέλος της».

Είχε ηγετικό ρόλο στη Μεγάλη Στοά

Στο μεταξύ, «καταπέλτης» ήταν ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς Ανδρών και Γυναικών Ελλάδος για τη γυναίκα που εμφανιζόταν ως ψυχολόγος της αδικοχαμένης Καρολάιν.

Παρά το γεγονός πως η ίδια αρνήθηκε ότι ήταν μέλος της Μεγάλης Στοάς και διέψευσε τη διαγραφή της από αυτή, το «Live News» εξασφάλισε φωτογραφίες – ντοκουμέντο από τη δράση της κ. Μυλωνοπούλου ως τέκτονα κατά τη διάρκεια εργασιών της Μεγάλης Στοάς. Φορά μάλιστα διακριτικά των δύο πιο υψηλών αξιωμάτων.
Ο κ. Παντελεήμων Βούλης μίλησε αποκλειστικά στο «Live News» και επιβεβαίωσε ότι, όχι μόνο η Ελένη Μυλωνοπούλου συμμετείχε στους Τέκτονες, αλλά είχε και αρχηγικό ρόλο.

Ο επικεφαλής της Στοάς εξηγεί ότι το έγγραφο με το οποίο την έπαυσαν από τους κύκλους τους είναι καθ' όλα γνήσιο.
«Η κ. Μυλωνοπούλου δεν μυήθηκε σε εμάς. Δεν μυήθηκε δηλαδή στο δικό μας το Τάγμα. Η κ. Μυλωνοπούλου προερχόταν από το Διεθνές Μεικτό Τεκτονικό Τάγμα «Δελφοί». Όταν έγινε μία κίνηση αποσκίρτησης στους «Δελφούς» και έφυγε μία Στοά, μετά από λίγο χρονικό διάστημα, μας προτείνανε να πάρουμε και την εν λόγω κυρία. Κι έτσι ήρθε μαζί μας. Σε εμάς, παρουσιάστηκε ως γιατρός. Απ' τη στιγμή που καταλάβαμε ότι μας έλεγε ψέματα, έχουμε ευθύνη για τη δημόσια υγεία».

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο Παντελής Βούλης, η γυναίκα που παρουσιάστηκε ως ψυχολόγος της Καρολάιν συστήθηκε στη μασονική στοά ως γυναικολόγος, ενώ είχε τελειώσει μόνο το ΤΕΙ μαιευτικής.

«Η κ. Μυλωνοπούλου δεν μπορούσε κανείς να την καταλάβει ότι έλεγε ψέματα. Ήταν παντρεμένη με γιατρό γυναικολόγο. Είχε γιο γιατρό. Ήξερε γυναικολογία απ' έξω και ανακατωτά. Είχαμε μία ολόκληρη Στοά με γιατρούς μέσα, δεν μπορούσαν να την καταλάβουν ότι είναι μαία. Υπήρχαν κάποιες υπόνοιες, από το Τάγμα των «Δελφών», οι οποίοι την αποκαλούσαν «μαμή». Όταν όμως, Αδελφή, μου λέει, εγώ, μου λέει, την ξέρω ως μαία. Την αναγνώρισε γιατί έκαναν μαζί ειδικότητα στο Λαϊκό».
Η αποκάλυψη αυτή προκάλεσε σάλο και η έρευνα έφτασε ως το Βουκουρέστι και το πανεπιστήμιο από το οποίο εκείνη ανέφερε στο βιογραφικό της ότι είχε πτυχίο ιατρικής.

«Όταν λοιπόν διαβάσαμε τα βιογραφικά της πάλι, λέει ότι σπούδασε Ιατρική σε ένα πανεπιστήμιο του Βουκουρεστίου. Ρωτώντας όμως, τη Στοά μας στο Βουκουρέστι, μου είπαν ότι δεν ξέρουν ότι έχει τελειώσει... ότι είναι γιατρός. Και επέμενε ακόμα και τότε, να μου λέει ότι «εγώ τελείωσα το πανεπιστήμιο στο Βουκουρέστι και δεν δηλώθηκα εδώ στον Ιατρικό Σύλλογο» – γιατί μετά κάναμε εμείς μια έρευνα εδώ στον Ιατρικό Σύλλογο και δεν υπήρχε, βεβαίως, πουθενά το όνομά της όπως και στη Ρουμανία, «γιατί», λέει «το έκανα για φορολογικούς λόγους»».

Μιλώντας ζωντανά στην εκπομπή, ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς ανέφερε ότι η κ. Μυλωνοπούλου ήταν μέλος της από το 2014 έως το 2018.
Αρχικά, ήταν θησαυροφύλακας της Στοάς και στη συνέχεια μεγάλη γραμματέας, μια σημαντική θέση με επαφές στο εξωτερικό. Όταν για λίγο καιρό ο κ. Βούλης έπρεπε να απουσιάσει από τα καθήκοντά του, η «ψυχολόγος» διοίκησε τη Μεγάλη Στοά ως Μεγάλη Διδάσκαλος.

Η δικηγόρος της είχε αρνηθεί ότι υπήρξε μέλος - Την έδιωξαν γιατί παρουσιαζόταν ψευδώς ως γιατρός

H ανακοίνωση της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος για την διαγραφή της Ελένη Μυλωνοπούλου από τους τέκτονες προκάλεσε αίσθηση καθώς όπως αναφερόταν η «ψυχολόγος της Καρολάιν είχε προβεί σε παραβάσεις που συνδέονται με τον ποινικό κώδικα.
Αν και η δικηγόρος της μιλώντας σε ζωντανή σύνδεση είχε αρνηθεί οποιαδήποτε σχέση της εντολέως της με τους μασόνους, οι φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αλλά και ο ίδιος ο Μεγάλος Διδάσκαλος ρίχνουν «φως» στην υπόθεση.

Φορώντας διακριτικά υψηλών αξιωμάτων, η Ελένη Μυλωνοπούλου η οποία είχε αρχηγικό ρόλο στη Μεγάλη Στοά, ποζάρει στον φακό. Σύμφωνα με τον Μεγάλο Διδάσκαλο Παντελή Βούλη ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Live News», η «ψυχολόγος» για την οποία έχει διαταχθεί προανακριτική έρευνα, τέλεσε Μεγάλη Γραμματεύς για κάποιο διάστημα και τελικά εκδιώχτηκε όταν μαθεύτηκε ότι δεν ήταν τελικά γιατρός όπως παρουσιαζόταν.

«Η κα. Μυλωνοπούλου δεν μυήθηκε σε εμάς. Δεν μυήθηκε δηλαδή, στο δικό μας το Τάγμα. Η κα. Μυλωνοπούλου προερχόταν από το Διεθνές Μεικτό Τεκτονικό Τάγμα "Δελφοί''. Όταν έγινε μία κίνηση αποσκίρτησης στους "Δελφούς" και έφυγε μία Στοά, μετά από λίγο χρονικό διάστημα, μας προτείνανε να πάρουμε και την εν λόγω κυρία. Κι έτσι ήρθε μαζί μας. Σε εμάς, παρουσιάστηκε ως γιατρός. Απ' τη στιγμή που καταλάβαμε ότι μας έλεγε ψέματα, έχουμε ευθύνη για τη δημόσια υγεία.

Τη κα. Μυλωνοπούλου δεν μπορούσε κανείς να την καταλάβει ότι έλεγε ψέματα. Ήταν παντρεμένη με γιατρό γυναικολόγο. Είχε γιο γιατρό. Ήξερε γυναικολογία απ' έξω και ανακατωτά. Είχαμε μία ολόκληρη Στοά με γιατρούς μέσα, δεν μπορούσαν να την καταλάβουν ότι είναι μαία. Υπήρχαν κάποιες υπόνοιες, από το Τάγμα των "Δελφών", οι οποίοι την αποκαλούσαν "μαμή". Όταν όμως, Αδελφή, μου λέει, εγώ, μου λέει, την ξέρω ως μαία. Την αναγνώρισε γιατί έκαναν μαζί ειδικότητα στο "Λαϊκό" » δήλωσε ο κ. Βούλης και πρόσθεσε ότι η έρευνά τους για να καταλάβουν τι συμβαίνει τελικά, έφτασε μέχρι το Βουκουρέστι απ' όπου η ίδια ισχυριζόταν ότι είχε πτυχίο:

«Όταν λοιπόν, διαβάσαμε τα βιογραφικά της πάλι, λέει ότι σπούδασε Ιατρική σε ένα πανεπιστήμιο του Βουκουρεστίου. Ρωτώντας όμως, τη Στοά μας στο Βουκουρέστι, μου είπαν ότι δεν ξέρουν ότι έχει τελειώσει... ότι είναι γιατρός. Και επέμενε ακόμα και τότε, να μου λέει ότι "εγώ τελείωσα το πανεπιστήμιο στο Βουκουρέστι και δεν δηλώθηκα εδώ στον Ιατρικό Σύλλογο" – γιατί μετά κάναμε εμείς μια έρευνα εδώ στον Ιατρικό Σύλλογο και δεν υπήρχε, βεβαίως, πουθενά το όνομά της όπως και στη Ρουμανία, γιατί λέει "το έκανα για φορολογικούς λόγους"» δήλωσε ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline