Σάββατο 31 Ιουλίου 2021  22:08:24

Δυσκόλεψαν κι άλλο τα πράγματα για τον γέροντα Εφραίμ της Μονής Βατοπεδίου: Υποβλήθηκε σε τραχειοστομία, ενώ νοσηλεύεται στην Εντατική του «Ευαγγελισμού». Κύριο

Σε τραχειοστομία υποβλήθηκε ο Γέροντας Εφραίμ, με την κατάσταση της υγείας του να εξελίσσεται ικανοποιητικά, μετά το σηπτικό σοκ που υπέστη πριν λίγες ημέρες.

Ο Γέροντας υποβλήθηκε σε τραχειοστομία ώστε να διευκολυνθεί η διαδικασία αναπνοής του.
Ο γέροντας βρίσκεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του «Ευαγγελισμού» από τις 28 Μαΐου ο οποίος είχε νοσήσει από τον κορωνοϊό και μεταφέρθηκε στην Αθήνα για προληπτικούς λόγους λόγω των υποκείμενων νοσημάτων που είχε.
Το ενδιαφέρον όλων των ορθοδόξων χωρών είναι τεράστιο για τον γέροντα Εφραίμ ενώ οι προκαθήμενοι των εκκλησιών και γενικότερα ο κλήρος και ο λαός αλλά και ο πολιτικός κόσμος συμπαραστέκεται στον γέροντα και στην βατοπαιδινή αδελφότητα για την δοκιμασία αυτή.

4.6. 2921.Διασωληνώθηκε λόγω Covid ο Εφραίμ της Μονής Βατοπεδίου

Επιδείνωση παρουσίασε η κατάσταση του ηγούμενου Εφραίμ της Μονής Βατοπεδίου, ο οποίος νοσηλεύεται εδώ και μια εβδομάδα με κορονοϊό στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».
Ο ηγούμενος διασωληνώθηκε σήμερα το πρωί, ενώ η κατάστασή του θεωρείται ελεγχόμενη σύμφωνα με πληροφορίες του εκκλησιαστικού ιστότοπου Romfea.gr.
Ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου είχε διαγνωστεί με τον ιό την Παρασκευή 21 Μαΐου και μια εβδομάδα αργότερα, στις 28 Μαΐου, μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, με αεροδιακομιδή από την Μονή του Αγίου Όρους. Έκτοτε νοσηλευόταν στην ομάδα αυξημένης φροντίδας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline