Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  21:38:03

Πολίτης Μυκόνου και πάσης Ελλάδος ο Αντώνης Ρέμος ξιφουλκεί κατά Κυβέρνησης, καθηγητών Ιατρικής και όποιων άλλων: «Θλίβομαι για τις αποφάσεις που παίρνονται». Κύριο

«Από μου πεις ότι δημιουργούνται τη στιγμή που το καράβι βρίσκεται σε καταιγίδα η λύση δεν είναι να σβήσεις τη μηχανή, εγώ αυτό πιστεύω.

Ποιος ο λόγος να κλείσει η μουσική; Θα καταστάσεις και κολλάει ο κόσμος, όμως, δεν είναι η λύση αυτή. Όλοι εμείς που εμβολιαστήκαμε και κάναμε το σωστό μετά από αυτά τα μέτρα φαίνεται πως δεν κάναμε το σωστό, γιατί όταν θεωρείς έναν χώρο ότι είναι αμιγώς για εμβολιασμένους δεν μπορείς να λες ότι θα έχεις 75% χωρητικότητα αλλά απαγορεύεται να σηκωθείς και να διασκεδάσεις. Όλα αυτά αποτρέπουν και τους τελευταίους δύσπιστους να κάνουν το εμβόλιο. Εκεί έχει γίνει το λάθος «.

Εκανε επι χρόνια τα πιο ακριβά και πιο μαζικά πάρτυ στη Μύκονο είτε μόνος είτε με διάσημους συναδέλφους του. Παλαιότερα μάλιστα με εμπλοκές της εφορία για εισιτήρια ποιυ δεν κόπηκαν και τιμολόγια ποιυ δεν δηλώθηκαν.Στο φινάλε της εκπομπής του Χάρη και της Αντελίνας Βαρθακούρη εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση ο Αντώνης Ρέμος από τη Σαντορίνη.

Με φόντο τα περιοριστικά μέτρα για την πανδημία ο τραγουδιστής ξέσπασε εναντίον της στρατηγικής που ακολουθεί η κυβέρνηση, η οποία αποφέρει ζημία στον τουρισμό, όπως ανέφερε, σε μία πολύ κρίσιμη καμπή, ενώ τόνισε πως όλα αυτά έχουν κουράσει τους πολίτες.Μιλώντας γενικά χωρίς εξαίρεση και χωρίς κάποια αναγκαία κλιμάκωση, αφού υπάρχει και μάλιστα σοβαρό κοινωνικό και επιδημιολογικό πρόβλημα όχι ΄μόνο στην Ελλάδα αλλά παγκοσμίως με τις μ εταλλάξεις του κορονοιού, πολύ επικίινδυνες μάλιστα, τις οποίες κανείς δεν περίμενε και κανείς δεν ειχε προβλέψει.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Αντώνη Ρέμου

«Λυπάμαι αυτούς τους ανθρώπους που παίρνουν αυτές τις αποφάσεις, λυπάμαι τον τρόπο που παίρνονται αυτές οι αποφάσεις και δεν γίνεται να παίρνοντας αυτές οι αποφάσεις οποίο κι αν είναι το πρόβλημα.
»Ο κρατικός μηχανισμός θα μπορούσε να έχει προβλέψεις καταστάσεις. Δεν υπήρξαν ξενοδοχεία αναφοράς να περιθάλπουν νέα παιδιά με Covid, δεν υπήρξε σωστός συντονισμός. Θλίβομαι γιατί αυτές είναι κάποιες αποφάσεις που παίρνονται σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές του καλοκαιριού και ειδικά στην ναυαρχίδα του τουρισμού που είναι Μύκονος η.

»Από μου πεις ότι δημιουργούνται τη στιγμή που το καράβι βρίσκεται σε καταιγίδα η λύση δεν είναι να σβήσεις τη μηχανή, εγώ αυτό πιστεύω. Ποιος ο λόγος να κλείσει η μουσική; Θα καταστάσεις και κολλάει ο κόσμος, όμως, δεν είναι η λύση αυτή. Όλοι εμείς που εμβολιαστήκαμε και κάναμε το σωστό μετά από αυτά τα μέτρα φαίνεται πως δεν κάναμε το σωστό, γιατί όταν θεωρείς έναν χώρο ότι είναι αμιγώς για εμβολιασμένους δεν μπορείς να λες ότι θα έχεις 75% χωρητικότητα αλλά απαγορεύεται να σηκωθείς και να διασκεδάσεις. Όλα αυτά αποτρέπουν και τους τελευταίους δύσπιστους να κάνουν το εμβόλιο. Εκεί έχει γίνει το λάθος.

»Έπρεπε να παρθούν πιο σοβαρές αποφάσεις. Παρέδωσαν τα "κλειδιά" στους γιατρούς – καλώς γιατί οι γιατροί παίρνουν τις αποφάσεις – αλλά για να προχωρήσει η κοινωνία δεύτερο καλοκαίρι θα έπρεπε να παρθούν άλλες αποφάσεις ώστε να διευκολύνεται ο κόσμος» ανέφερε ο τραγουδιστής
Στη συνέχεια, σε ερώτηση της Αντελίνας αν πιστεύει πως με «πόνο καρδιάς» λήφθηκαν αυτά τα μέτρα απάντησε: «Τον πόνο καρδιάς θα τον δουν μετά τις εκλογές» και συμπλήρωσε: «Έχουμε κουραστεί όλοι να κάνουμε το αυτονόητο. Ο κόσμος έχει κάνει τεράστια προσπάθεια».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline