Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  18:38:42

Σίγουρη η κακοποίηση της Γαρυφαλλιάς πριν τη δολοφονία – Ψυχική νόσο θα επικαλεστεί ο 30χρονος

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κάποια τραύματα της Γαρυφαλλιάς προέρχονται από χτυπήματα του δράστη. Για ψυχική νόσο που υπάρχει εδώ και καιρό κάνουν λόγο οι συνήγοροι υπεράσπισης.

Αύριο αναμένεται να προσκομίσει ο ιατροδικαστής την έκθεσή του στις Αρχές, ωστόσο φαίνεται πως θεωρεί δεδομένο ότι η Γαρυφαλλιά ξυλοκοπήθηκε λίγο πριν το θάνατό της.
Ο 30χρονος ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί και το πόρισμα του ιατροδικαστή θα είναι το «κλειδί» που θα φωτίσει την υπόθεση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ο ιατροδικαστής θεωρεί σίγουρο τον ξυλοδαρμό της Γαρυφαλλιάς και αναφέρει ότι το χτύπημα στο μάτι της κοπέλα προήλθε από γροθιά. Ο ίδιος περιμένει φωτογραφίες από το σημείο προκειμένου να μπορεί να τεκμηριώσει αν οι υπόλοιπες κακώσεις στο σώμα της 26χρονης κοπέλας προήλθαν από την πτώση στα βράχια ή αν ο δράστης πρώτα την έριξε στα βράχια και στη συνέχεια την ξυλοκόπησε όντας πεσμένη εκεί.

Την ίδια στιγμή ο συνήγορος υπεράσπισης του 30χρονου, Γιάννης Βλάχος, αναφερόμενος στην επικοινωνία με τον πελάτη του δήλωσε πως για να υπάρξει ειλικρινής μετάνοια από την πλευρά του χρειάζεται να έχει πλήρη συνείδηση, κάτι που δεν συμβαίνει.

Μίλησε ακόμα για ψυχική νόσο που έχει εμφανιστεί εδώ και καιρό και σημείωσε πως υπάρχουν τα απαραίτητα έγγραφα και διάγνωση από ειδικούς που την αποδεικνύει, την οποία και θα προσκομίσουν στις αρμόδιες αρχές.

Μένει να αποδειχθεί ότι όντως υπάρχουν αυτά τα έγγραφα και ποια είναι η διάγνωση των ειδικών.

Πληροφορίες που επικαλείται η zougla.gr, αναφέρουν ότι κάτοικοι του χωριού του 30χρονου εκτιμούσαν ότι κάτι σοβαρό του συνέβαινε τα τελευταία χρόνια, με άλλους να μιλάνε για ψυχολογικά προβλήματα και άλλους να αναφέρουν για χρήση ναρκωτικών. Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έπασχε από διπολική διαταραχή, κάτι με το οποίο δεν συμβιβάστηκε ποτέ η οικογένειά του.

Οι αστυνομικοί που μίλησαν με τον καθ΄ομολογίαν δράστη, ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι «το μυαλό του είναι κλειδωμένο» και δεν έχει περιγράψει λεπτομέρειες για τη δολοφονία, ωστόσο εκτιμούν πως μόλις συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει θα ανακαλέσει τα πάντα στη μνήμη του.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline