Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  13:41:52

Στο κόμμα του Γιώργου Τράγκα, εντάσσεται ως αναπληρωτής ο «πατριάρχης των ψεκ» Γρηγόρης Πετράκος. Το κοινωνικό του πορτραίτο. Κύριο

Μετά τις πανελλήνιες εισαγωγικές εξετάσεις και την φοίτησή του στο τμήμα Φυσικοθεραπείας Αθηνών ο γεννημένος το 1975 Γρηγόρης Πετράτος ξεκίνησε τις σπουδές του στο μοντέρνο τμήμα του Ωδείου Φ. Νάκας στην Αθήνα.

Γνωστός στο ευρύ κοινό έγινε μέσα από την συμμετοχή του στο talent show του Αντ1 "Fame Story" (2002-03) λαμβάνοντας την 2η θέση στο μεγάλο τελικό. Σχεδόν αμέσως μπήκε στη δισκογραφία με δικά του τραγούδια (σύνθεση, στίχοι, εκτέλεση). Για χρόνια είχε διατηρούσε δεσμό με την επίσης τραγουδίστρια Τάμτα, με την οποία συνεργάστηκαν και δισκογραφικά. Πλέον είναι με την ηθοποιό Θεοφανία Παπαθωμά και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

Ο άλλοτε τραγουδιστής και νυν αυτόκλητος «ηγέτης» των αρνητών της πανδημίας σε πολιτική θέση -
Με στόχο την επιρροή και υποστήριξη δυνητικών ψηφοφόρων μπορεί να φέρει στο κόμμα του Γιώργου Τράγκα, ο «πατριάρχης» των ψεκασμένων αρνητών της πανδημίας και των εμβολίων, Γρηγόρης Πετράκος, κατά τις εκτιμήσεις συνεργατών του γνωστού δημοσιογράφου και σχολιαστή..

Ο Γρηγόρης Πετράκος ο οποίος αρχικά έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό μέσω της συμμετοχής του σε ριάλιτι τραγουδιού και εν συνεχεία είδε τα λεπτά δημοσιότητάς του να εξαντλούνται, απόλαυσε τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook να γίνεται χωνευτήρι κάθε λογής συνωμοσιολογίας ενάντια στην πανδημία και meeting point κάθε ψεκ ο οποίος έβλεπε παντού γύρω του εχθρούς αντί του πραγματικού ιού.

Από εκεί που θα περίμενε κανείς να δει στην σελίδα του, άσματα, στίχους και δημιουργίες, καθ' όλη την διάρκεια της πανδημίας, ο Γρηγόρης Πετράκος την χρησιμοποίησε προκειμένου να αναλάβει τον ρόλο του εγχώριου... «εθνικού παρουσιαστή ψεκασμένων ειδήσεων». Με τούτα και με κείνα, κατάφερε να δει περισσότερα από 46.000 άτομα να τον ακολουθούν, η ανθρωπογεωγραφία των οποίων είναι προς το παρόν άγνωστη αφού τα social media είναι γεγονός πως για αρκετούς χρήστες αξιοποιούνται για... ψυχαγωγία.

Όλα τα παραπάνω ήταν νομοτελειακό πως θα τον οδηγήσουν σε αξιώματα τα οποία θα του επιτρέψουν να έχει ακόμη μεγαλύτερη παρέμβαση στον δημόσιο διάλογο -ίσως και να τον καθορίζει από τούδε και εφεξής. Έτσι λοιπόν αποφάσισε να ενταχθεί στο κόμμα του Γιώργου Τράγκα και μάλιστα να αναλάβει την ηγετική θέση του Αναπληρωτή Γραμματέα.

Σε ανάρτηση που έκανε ο ίδιος ο Γιώργος Τράγκας, χαρακτηρίζει τον Γρηγόρη Πετράκο «ελεύθερο και δημοκρατικό άνθρωπο» ο οποίος μάλιστα σύμφωνα με τα όσα αναφέρει είναι «από τους πρώτους στη χώρα μας που αντέδρασαν και φώναξαν δυνατά εναντίον των ακραίων, περιοριστικών μέτρων, των lockdown και της παράλογης και τυραννικής φυλάκισης των Ελλήνων, που ισοπέδωσε την οικονομία και τον πολιτισμό».

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην γίνει αναφορά στις αντιεμβολιαστικές απόψεις του «καθοδηγητή» της εγχώριας ψεκ κοινότητας, για τις οποίες ο πρόεδρος του «Κινήματος Ελεύθερων Ανθρώπων», αναφέρει ότι... είχαν τεκμηριωμένα στοιχεία και ορθό λόγο, ενώ δεν παραλείπει να πλέξει το εγκώμιο του Πετράκου ως κάποιος που αποδομεί «όλο το αφήγημα τη χυδαίας κυβερνητικής προπαγάνδας και των ελεγχόμενων πανελλαδικών καναλιών».

Η ανάρτηση του Γιώργου Τράγκα

Ο γνωστός καλλιτέχνης Γρηγόρης Πετράκος, είναι ένας ελεύθερος και δημοκρατικός άνθρωπος. Από τους πρώτους στη χώρα μας που αντέδρασαν και φώναξαν δυνατά εναντίον των ακραίων, περιοριστικών μέτρων, των lockdown και της παράλογης και τυραννικής φυλάκισης των Ελλήνων, που ισοπέδωσε την οικονομία και τον πολιτισμό.

Ήταν από τους πρώτους Έλληνες που με τεκμηριωμένα στοιχεία, με ορθό λόγο ανήρτησε στο διαδίκτυο βίντεο και δηλώσεις, αποδομώντας όλο το αφήγημα τη χυδαίας κυβερνητικής...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline