Τετάρτη 24 Απριλίου 2024  19:42:49

Με κορωνοϊό νοσηλεύεται , ο 55χρονος τραγουδιστής Στάθης Μανώλη Αγγελόπουλος, τσιγγάνικης καταγωγής. Απόλυτος αρνητής του εμβολίου. Κύριο

Κατά του εμβολίου προστασίας τόσο αυτός όσο και η οικογένεια του, με πρώτη την μητέρα και την αδελφή του.

Βρίσκεται στην εντατική η κατάσταση της υγείας του όμως, έχει βελτιωθεί - Δεν είχε εμβολιαστεί όπως και η τσιγγάνικης καταγωγής οικογένεια του.
Στην εντατική του νοσοκομείου «Σωτηρία» νοσηλεύεται εδώ και λίγες ημέρες ο γνωστός τραγουδιστής, Στάθης Αγγελόπουλος αφού νόσησε από κορωνοϊό. Τις τελευταίες ημέρες η κρίσιμη κατάσταση της υγείας του έχει βελτιωθεί. Και δεν χρειάστηκε να διασωληνωθεί, όπως λεγόταν. Σημειώνεται πως ο τραγουδιστής, δεν είχε εμβολιαστεί το προηγούμενο διάστημα κατά του κορωνοϊού.

«Ο Στάθης κόλλησε κορονοϊό και είναι τώρα μία εβδομάδα στο Σωτηρία», σημειώνει η μητέρα του, Άννα Βασιλείου, μιλώντας στο MEGA. Όπως περιγράφει, ο Στάθης Αγγελόπουλος βρέθηκε ένα βήμα πριν τη διασωλήνωση, καθώς έχει υποκείμενο νόσημα.

Η εξέλιξη της υγείας του μέρα με τη μέρα παρουσίαζε διακυμάνσεις, κορυφώνοντας την αγωνία των δικών του ανθρώπων: «Ξεπεράσαμε τον κίνδυνο. Ήταν έτοιμοι να τον διασωληνώσουν. Τελευταία στιγμή βελτιώθηκε η κατάστασή του οπότε περάσαμε τον κίνδυνο. Είναι ακόμα στην εντατική. Αύριο πρέπει να τον βγάλουν, αλλά θα είναι ακόμη μια βδομάδα, δύο πιστεύω, ακόμα εκεί γιατί έχει πρόβλημα, έχει άσθμα».

Η οικογένεια Αγγελόπουλου δηλώνει αντίθετη στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, ενώ σύμφωνα με την Άννα Βασιλείου όλοι κατά καιρούς έχουν μολυνθεί από τον ιό κι έχουν νοσήσει με Covid: «Το εμβόλιο δεν το έχει κάνει. Είμαστε κατά του εμβολίου. Έχω περάσει τον κορονοϊό, ο γιος μου πέρασε κορονοϊό, η κόρη μου πέρασε... όλοι μας το έχουμε περάσει, πριν το περάσει ο Στάθης».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline