Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  16:54:41

Μετριότατη ηθοποιός, αμφιλεγόμενου κύρους, αχθοφόρος σεβαστού ονόματος πατρός, η χυδαιολόγος Αννα Ελεφάντη κατά της Μαρίας Σάκκαρη, ανήκει στον στενό κύκλο εμπιστοσύνης του Αλέξη Τσίπρα. Κύριο

Δεν είναι η πρώτη φορά κατά την οποία η κ.Ελεφάντη επιδεικνύει χαμηλό πολιτικό και δημόσιο ήθος, με άνετη κάλυψη από την Κουμουνδούρου.

Αυστηρή κριτική άσκησε, μεταξύ πολλών άλλων, ο Νίκος Μπίστης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, στην Άννα Ελεφάντη με αφορμή την ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα για τη Μαρία Σάκκαρη και τη σχέση με τον γιο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνο.

«Εμβρόντητος διάβασα το απαράδεκτο και σεξιστικό σχόλιο της Αννας Ελεφάντη για την Μαρία Σάκκαρη και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Κάποιος να της θυμίσει ότι ποτέ τα πέτρινα χρόνια η Αριστερά δεν είχε σχέση με την ανοησία και την χυδαιότητα» έγραψε ο κ. Μπίστης, και συμπλήρωσε: «Το ωραίο είναι ότι κάποιοι θεωρούν ότι με αυτό τον τρόπο βλάπτουν την κυβέρνηση. Αναδεικνύονται σε μεγάλους χορηγούς της ΝΔ και του αντιΣΥΡΙΖΑ μετώπου».

-"Ζούμε στη χώρα που για να σε δείχνει η ΕΡΤ πρέπει να έχεις γκόμενο τον γιο του Πρωθυπουργού.
Γκόμενος:
αυτός με τον οποίο , κάποια/ος έχει ερωτικές σχέσεις
ο ωραίος άντρας".

Με νεότερη ανάρτησή της η ΣΥΡΙΖαια Αννα Ελεφάντη, αντί να αναδιπλωθεί και να ζητήσει συγγνώμη, επιμένει στο δρόμο της χυδαιότητας και του σεξισμού, δείχνοντας, έτσι, πως δεν αντιλαμβάνεται ότι αυτά που γράφει είναι η επιτομή της χυδαιότητας.

Στην προσπάθειά της να "υποστηρίξει" τις χυδαιότητες που ανεβάζει στα κοινωνικά δίκτυα, έγραψε και το εξής καταπληκτικό:

"Νομίζουν εκεί στη ΝΔ μαζί με τα πετσωμένα ΜΜΕ τους ότι θα μας φοβίσουν.
Είναι οικτρά γελασμένοι".

Άννα Ελεφάντη
@Anna_Elefanti

Νομίζουν εκεί στη ΝΔ μαζί με τα πετσωμένα ΜΜΕ τους ότι θα μας φοβίσουν. Είναι οικτρά γελασμένοι. #ΝΔ_απατεωνες #ΝΔ_ξεφτιλες

Άννα Ελεφάντη: Ποια είναι η ηθοποιός που "έπαιξε" στα 7 βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ

Μεγάλη αίσθηση προκάλεσαν τις προηγούμενες ημέρες τα επτά βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ που εμφανίστηκαν στα social media. Η κόντρα μάλιστα για αυτά έφτασε στο μέγιστο δυνατό επίπεδο με τον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ να απαντούν με την δημοσίευση δικών τους βίντεο. Ποια είναι όμως η πρωταγωνίστρια των βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ;

Σύμφωνα με τα parapolitika.gr, πρόκειται για την ηθοποιό Άννα Ελεφάντη, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφια βουλευτής του κόμματος στην Α΄Αθήνας αλλά και της δημοτικής παράταξης "Ανοιχτή Πόλη". Ο πατέρας της, Άγγελος Ελεφάντης υπήρξε εμβληματικός διανοούμενος του χώρου της ανανεωτικής Αριστεράς, δημοσιογράφος και συγγραφέας αλλά και εκδότης του περιοδικού "Ο Πολίτης". Υπήρξε, επίσης, ιδρυτικό μέλος της εφημερίδας "Η Εποχή" αλλά και τακτικός συντάκτης της "Αυγής". Μέλος της ΕΔΑ, του ΚΚΕ Εσωτερικού και του ΚΚΕ Εσωτερικού-Ανανεωτική Αριστερά αλλά και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ το 2004 και το 2007. Πέθανε το 2008 σε ηλικία 72 ετών.

Σύμφωνα με τα parapolitika.gr, η Άννα Ελεφάντη ήταν υποψήφια στην Α΄Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιουλίου, καταλαμβάνοντας την 9η θέση με 6823 ψήφους αλλά και στις δημοτικές με την "Ανοιχτή Πόλη" του Νάσου Ηλιόπουλου όπου με 1098 την 13η θέση.

Η Άννα Ελεφάντη έχει συμμετάσχει σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις με σημαντικότερες την "Προσωπική συμφωνία" (2018 και 2019), το "Proof" (2017), τον "Ράφτη κυριών" (2017), και τις "Τρωάδες" (2015). Γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα, αποφοίτησε από το Τμήμα Θεάτρου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (κατεύθυνση υποκριτικής) και ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές στη Μ. Βρετανία. Έχει πάρει, επίσης, μέρος στις παραστάσεις Κόκκινες Μύτες, σκην. Ελένη Δημοπούλου, Οδύσσεια, σκην. Νικηφόρος Παπανδρέου, Ο Θεατροποιός, σκην. Γλυκερία Καλαιτζή της Πειραματικής Σκηνής της Τέχνης, Θεσσαλονίκη,

Η Γλωσσοκοπάνα, σκην. Νίκος Καμτσής, Το κυνήγι του παιχνιδιού, σκην. Μαρία Βαρδάκα, Open 24h/7 d.p.w. σκην. Μαρία Αγγέλου, στις παραγωγές της Εταιρείας Θεάτρου Sforaris Εγώ είμαι το Θείο Βρέφος, Οι Πρακτόρισσες, Παραλογές ή μικρές καθημερινές ιστορίες, Γιοί και κόρες, μια παράσταση για την αναζήτηση της ευτυχίας σκην. Γιάννης Καλαβριανός ενώ έχει συμμετοχές στο Φεστιβάλ Αθηνών και σε παραστάσεις στο εξωτερικό.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline