Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  08:26:24

Καμπάνα από τον ΙΣΑ του Γιώργου Πατούλη αναμένει τον αρχηγέτη- δημαγωγό, πολέμιο των εμβολιασμών καρδιολόγο Φαίδωνα Βοβόλη. Εισήγηση να του αφαιρεθεί η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος για κάποιο διάστημα. Κύριο

Αντίθετος και επιπόλαιος κήρυκας και μάλιστα για πολιτικές σκοπιμότητες, με όλους τους ειδικούς καθηγητές και Έλληνες επιστήμονες.

Συμπεριφορά ανεύθυνη ιατρικά και κοινωνικά, που έχει εξοργίσει πολλούς συναδέλφους του αλλά και πλήθος από κοινωνικούς παράγοντες. Με δημαγωγική, λαικίστικη τακτική και με καταφανείς μικροκομματικές σκοπιμότητες με ετερόκλιτους διαμαρτυρόμενους-παρασυρόμενους..Αναμένεται να εισηγηθεί στον

Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο την προσωρινή αναστολή της άσκησης του ιατρικού του επαγγέλματος

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο καλεί τον γιατρό των... αντιεμβολιαστών Φαίδωνα Βόβολη ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών προκειμένου να εισηγηθεί στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο την προσωρινή αναστολή της άσκησης του ιατρικού του επαγγέλματος.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή από την συμπεριφορά, τις ενέργειές του και τις δηλώσεις του περί πειραματικών εμβολίων «ενδεχόμενα υφίσταται κίνδυνος και ανάγκη προστασίας για τη δημόσια υγεία».

Το πειθαρχικό θα συνεδριάσει όπως επισημαίνεται την ερχόμενη Τετάρτη.

-Ο επικεφαλής του Κινήματος "Ελεύθεροι Ξανά" με πολιτικές φιλοδ0ξίες, καρδιολόγος, Φαίδων Βόβολης είναι ο διοργανωτής της συγκέντρωσης στην Ομόνοια κατά των εμβολίων του κορονοϊού.

Ο καρδιολόγος που μέσω αναρτήσεών του στο Facebook κατηγορεί την κυβέρνηση ότι προσπαθεί να εμβολιάσει όλο τον κόσμο με το ζόρι οργάνωσε μία διαδήλωση κατά την οποία, όπως προέκυψε από τις φωτογραφίες των πρακτορείων, οι αποστάσεις ήταν ανύπαρκτες και οι μάσκες ελάχιστες σε σχέση με το πλήθος που βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας, κραδαίνονας ελληνικές σημαίες, λάβαρα και εικόνες της Παναγίας.

Σε τοποθετήσεις του στα social media, υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι αποκλείεται από τα Μέσα Ενημέρωσης λόγω πολιτικών παρεμβάσεων, ενώ τον τελευταίο καιρό τα έχει βάλει και με την Ιερά Σύνοδο, κατηγορώντας την για υποταγή στην κυβέρνηση, με φόντο τη διαχείριση της πανδημίας.
"Χριστόδουλε αυτοί σε διαδέχθηκαν. Φασισμός προς κληρικούς και ΥΠΟΤΑΓΗ στην κυβερνηση απο την Ιερά Σύνοδο" έγραψε μεταξύ άλλων στον λογαριασμό του στο Facebook.

"Δεν θα κάνω το εμβόλιο"

Αν και γιατρός, σε μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις του αναφέρει επίσης ότι υπάρχουν "παπαγαλάκια" που διαδίδουν πως ο ίδιος έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, κάτι που προφανώς είναι προσβλητικό για τον κ. Βόβολη ο οποίος δηλώνει πως δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο αφού όπως υποστηρίζει "μόνο και μόνο από τον αστείο τρόπο που επιβάλλει το σύστημα ένα σκεύασμα ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ".

Δεν διστάζει μάλιστα να υποστηρίξει ότι τα εμβόλια είναι πειραματικά, αλλά ακόμη και αν δεν ήταν δεν επρόκειτο και πάλι να εμβολιαστεί καθώς "δεν κινδυνεύω στην ηλικία, στην καταστάση υγείας και από τη χαμηλή θνητότητα του ιού!". Αυτό υποστηρίζει ο καρδιολόγος για μια πανδημία που έως τώρα έχει στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερους από 12.800 ανθρώπους την Ελλάδα.

vavolis1

Τέλος, συγκρίνει την πανδημία και τα μέτρα κατά της διασποράς με τον ναζισμό, μιλώντας για "νέο Ράιχ" και "υγειονομικό απαρτχάιντ".

vavolis2

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline