Πέμπτη 18 Απριλίου 2024  12:57:24

Μετά τη θλιβερή εξέλιξη της υγείας (κακόηθες εύρημα στα έντερα) της Φώφης Γεννηματά, ο Ανδρέας Λοβέρδος ενωτική λύση για το ΚΙΝΑΛ, γενικής αποδοχής και ανάτασης. Κύριο

Σύμφωνα με ειδικές δημοσκοπήσεις, οι προγραμματικές και ιδεολογικές επιλογές του Ανδρέα Λοβέρδου έχουν απήχηση στο 70% του ευρύτερου κόσμου του ΚΙΝΑΛ και του συνεπούς ιστορικού ΠΑΣΟΚ.

Γιατί δεν κατεβαίνει τελικά , πάλι, για πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ η Φώφη Γεννηματά. Νέα δοκιμασία με τον καρκίνο, μετά τη δοκιμασία με τον καρκίνο του μαστού, που χρειάστηκε εγχείρηση..
Δεν θα είναι υποψήφια για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, η Φώφη Γεννηματά , γιατί εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Μετά από εκτενείς εξετάσεις, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου.(καρκλίνος του μαστου)

Η κυρία Γεννηματά δίνει νέα μάχη με τον καρκίνο στην κοιλιακή χώρα.. Η κατάσταση της υγείας της επιδρά και στην εσωκομματική κούρσα για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, καθώς η μέχρι σήμερα επικεφαλής της παράταξης απέσυρε την υποψηφιότητά της.

Δεν θα είναι υποψήφια για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ η Φώφη Γεννηματά η οποία εκτάκτως εισήχθη στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».
«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης», ανέφερε η ίδια σε ανακοίνωσή της.
Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό ότι η Φώφη Γεννηματά, πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ., εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».
«Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου».

Εκλογές στο ΚΙΝΑΛ

Οι εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ επρόκειτο να διεξαχθούν στις 5 Δεκεμβρίου (α΄γύρος) και στις 12 του μήνα ο δεύτερος γύρος. Μετά την απόσυρση, για λόγους υγείας , της Φώφης Γεννηματά πλέον οι υποψήφιοι για την κούρσα διαδοχής είναι οι Ανδρέας Λοβέρδος, Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Καστανίδης.
Με ανάρτησή του στο Twitter ο Νίκος Ανδρουλάκης ανακοίνωσε την αναστολή της προεκλογικής του εκστρατείας.
«Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην Πρόεδρο Φώφη Γεννήματα. Όσο με αφορά, από αυτή τη στιγμή αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα» έγραψε ο κ. Ανδρουλάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Φώφη Γεννηματά είχε και Ανδρέας Λοβέρδος. «Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύεται, επικοινώνησα με τους στενούς συνεργάτες της και τους εξέφρασα αυτό που λέω και δημόσια: Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος» έγραψε στο twitter o Αντρέας Λοβέρδος.

12.10.2021 Φώφη Γεννηματά: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το πρόβλημα της υγείας της

Η εξομολόγηση της Φώφης Γεννηματά.

Μια ευκαιρία για πιο προσωπική συζήτηση, είχε πέρσι η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, η οποία ήταν καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» στον Alpha.

Η κυρία Γεννηματά περιέγραψε τη σχέση με τον πατέρα της, τον αείμνηστο Γιώργο Γεννηματά. «Ηθελε πάρα πολύ να αγαπήσω αυτό που κάνει, όχι για να συνεχίσω γιατί είμαστε "τζάκι"... Ο Γιώργος Γεννηματάς δεν ήταν "τζάκι", ήταν ένας αγωνιστής» σχολίασε.
Σε ακόμα πιο προσωπικό τόνο η κυρία Γεννηματά μίλησε και για την περιπέτειά της με τον καρκίνο και τις σκέψεις που έκανε για τα παιδιά της.

«Είναι εξαιρετικά δύσκολο να σκέφτεσαι ότι τα παιδιά σου μπορεί να μεγαλώσουν χωρίς εσένα, να σκέφτεσαι ότι μπορεί η μικρή σου να μην σε θυμάται καν πώς είσαι, να μην θυμάται τη φωνή σου, να μην θυμάται τη μορφή σου, να μη γνωρίσει το χάδι σου. Εμείς ήμασταν πολύ μεγαλύτερες όταν χάσαμε τους γονείς μας, είχαμε προλάβει να ζήσουμε μαζί τους κι έχουμε έντονες αναμνήσεις από εκείνους. Με έπιανε τρόμος όταν σκεφτόμουν ότι τα παιδιά μου, που με τόσο κόπο και προσπάθεια απέκτησα, θα τα άφηνα ξαφνικά μόνα τους. Είναι πολύ οδυνηρό», είπε.

Και πρόσθεσε: «Για αρκετά χρόνια ζούσα με το σκεπτικό ότι κάποια στιγμή ο καρκίνος θα χτυπήσει και τη δική μου πόρτα. Μετά η καθημερινότητα μας ξεπέρασε, αρχίσαμε να ζούμε φυσιολογικά και το ξεχάσαμε, το βγάλαμε από τη ζωή μας.» Αλλά επανήλθε και αφού επανήλθε μάθαμε να ζούμε με αυτό. Το Σάββατο το διαπίστωσα, τη Δευτέρα χειρουργήθηκα και το επόμενο Σάββατο ήμουν σε ένα συνέδριο και μιλούσα από το βήμα», είπε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline