Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανήκω σε σένα, ανήκεις σε μένα.. Υπάρχω για Σένα ...: Το νέο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου με την υπογραφή του μεγαλοεφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη. Το δεύτερο μετά το Εξαψη». Κύριο

Η λυρική, άγνωστη μέχρι τώρα πλευρά του 54χρονου Βασ. Μαρινάκη γνωστού ευρύτερα μόνο για την μαχητική ηγεσία του Ολυμπιακού και τον σκληρό ανταγωνισμό στην διεθνή ναυτιλία.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, υπογράφει τους στίχους και του νέου τραγουδιού της Νατάσας Θεοδωρίδου, και συνεχίζει μια νέα, χωριστή δραστηριότητα σε ένα διαφορετικό καλλιτεχνικό τομέα ως στιχουργός .
Συνεχίζεται η συνεργασία της Νατάσας Θεοδωρίδου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος υπογράφει τους στίχους και του νέου της τραγουδιού "Υπάρχω για Σένα".

Μετά την επιτυχημένη τους σύμπραξη με το τραγούδι "Έξαψη", το οποίο "έντυσε" μουσικά τους τίτλους της τηλεοπτικής σειράς του Mega την προηγούμενη σεζόν, ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού έγραψε τους στίχους και του νέου single, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου.
"Νομίζω πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έγραφε ανέκαθεν. Οι ενδιαφέροντες άνθρωποι έχουν πολλές πλευρές. Κι είναι ωραίο να έχουν πολλές πλευρές οι ενδιαφέροντες άνθρωποι γιατί σπανίζουν", είχε σχολιάσει χαρακτηριστικά η Νατάσα Θεοδωρίδου για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Άκουσε το τραγούδι στο κάτω μέρος της οθόνης

2.7.2021..Ναυτιλία: Το νέο πλοίο 193 εκατ. ευρώ που παρήγγειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Νέα παραγγελία πλοίου LNG από την Capital του Β. Μαρινάκη

Επεκτείνει το ναυπηγικό πρόγραμμα LNG carriers η Capital Gas του Βαγγέλη Μαρινάκη, επενδύοντας σε ένα καύσιμο που αναμένεται να λάβει αναβαθμισμένο ρόλο στην επόμενη ημέρα της ναυτιλιακής βιομηχανίας.

Ειδικότερα, ναυλομεσίτες λένε στο Capital.gr ότι η ναυτιλιακή άσκησε δικαίωμα option σε υπάρχουσα παραγγελία σε ναυπηγείο της Νότιας Κορέας για ένα ακόμη πλοίο, έναντι 193,5 εκατ. δολαρίων.

Διευρύνεται ο στόλος

Αυτή η κίνηση ακολουθεί την παραγγελία δύο επιπλέον LNG carriers, η οποία έγινε γνωστή στα τέλη Ιουνίου. Με την τελευταία παραγγελία, ο στόλος της Capital Gas θα αποτελείται από δέκα LNG carriers, όλα νεότευκτα.
Τα συγκεκριμένα πλοία διαθέτουν χωρητικότητα 174.000 κυβικών μέτρων έκαστο, μηχανές τύπου XDF και είναι εξοπλισμένα με σύγχρονες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένου ενός συστήματος λίπανσης της γάστρας του πλοίου με φυσαλίδες αέρα.

Πληροφορίες από ναυλομεσιτικούς κύκλους αναφέρουν ότι η εταιρεία έχει ήδη συμφωνήσει με μεγάλους ενεργειακούς "παίκτες" για ναυλώσεις πλοίων που έχουν ήδη παραδοθεί.
Πηγή: capital.gr

Πολυμέσα